Hızlı Soru - Cevap

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
merhaba.Turtle Wax Ice Seal and Shine bu ürünü Türkiyedeki sitelerde bulamadım. bildiğiniz bir yer var mıdır

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
merhaba.Turtle Wax Ice Seal and Shine bu ürünü Türkiyedeki sitelerde bulamadım. bildiğiniz bir yer var mıdır
Turkiye de yok malesef onun yerine Turtle Wax Sealant Hydrophobic Wax alabilirsiniz.

Vonixx Tok Final
Meguiars Quick Wax
Vonixx Blend Ceramic Wax
Sonax Ceramic Spray Wax

vs Alabilirsiniz.

Mannlincher

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla / Şanlıurfa
Yıkama sonrası hızlı cila için güzel bir püskürtme şişesine ihtiyacım var önerilere açığım, Bomboş şişeye de para vermek garip geliyor sprey kafası iyi olan 500ml bir ürün de önerebilirsiniz :kahkahaa:

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Yıkama sonrası hızlı cila için güzel bir püskürtme şişesine ihtiyacım var önerilere açığım, Bomboş şişeye de para vermek garip geliyor sprey kafası iyi olan 500ml bir ürün de önerebilirsiniz :kahkahaa:
@DetayDeposu Atalay hocamdan Alta şişelerden alabilirsiniz.

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Merhaba. Turtle Wax Sealer Wax Titanyumlu Boya Koruyucu Cila yerine ne kullanabilirim. artık üretilmiyor da.

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Parlatanadamlar Carpro ürünlerinde sizce indirim yapar mı arkadaşlar? Ya da foruma özel bir indirim gelecek mi bilgisi olan var mıdır? 1 Litre Reset şampuan 400 tl olmuş alınacak gibi degil...

Adaletli Türk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
herkese merhaba,

detailinge yeni başladım burada konu açma ve tavsiyelere göre ürünler aldım :)

ön yıkama için valet pro ansf aldım, forumdan bir arkadaş magifoam daha iyi dedi de iş işten geçti artık.
alta foam köpük yapıcı aldım onda kullanacağım. ansf için su köpük oranı kaç ml koymalıyım?
şampuan için tavsiyelere göre nanolex pure aldım. daha önce kullanan varsa su köpük oranı nasıl olmalı kaç ml?

wax içinse uygulama daha önce hiç yapmadım. bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. aldığım wax aşağıya ekledim. sefa hocam dan aldım. uygulama konusunda kendisinin videosu var onu izledim ayrıca öneri varsa bekliyorum. bir de kendi süngerinden hariç uygulama için sünger alacağım hangi marka ürün almalıyım?

klin korea 45x75 duo aldım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
herkese merhaba,

detailinge yeni başladım burada konu açma ve tavsiyelere göre ürünler aldım :)

ön yıkama için valet pro ansf aldım, forumdan bir arkadaş magifoam daha iyi dedi de iş işten geçti artık.
alta foam köpük yapıcı aldım onda kullanacağım. ansf için su köpük oranı kaç ml koymalıyım?
şampuan için tavsiyelere göre nanolex pure aldım. daha önce kullanan varsa su köpük oranı nasıl olmalı kaç ml?

wax içinse uygulama daha önce hiç yapmadım. bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. aldığım wax aşağıya ekledim. sefa hocam dan aldım. uygulama konusunda kendisinin videosu var onu izledim ayrıca öneri varsa bekliyorum. bir de kendi süngerinden hariç uygulama için sünger alacağım hangi marka ürün almalıyım?

klin korea 45x75 duo aldım.
Kendi icerisinden cikan ped ve bez ideal hocam farkli birsey almaniza gerek yok:)

Uygulama öncesi İPA/M700/Prep tarzi bir urun kullanirsaniz Wax in iyi tutunmasini sağlar.

Meguiars Ultimate Wax Parlaklik ve Hidrofobi olarak gayet iyi seviyededir Dayanim bir önceki seriye göre daha iyidir.

Ürün ün uygulamasi basit;Yuvarlak Daire Şeklinde tüm yüzeye uygulayin zaten wax in kürlestigini farkedersiniz kurumaya baslayinca silebilirsiniz,silmesi rahattir.

Takildiginiz yerde sorabilirsiniz :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Hem forumdan hem de sektörden iş değişikliği ve kızımın doğması sebebi ile bayadır uzak kaldım. Mayıs başından beri sektörü ve ürünleri takip etmiyorum. Geçen sene sıfır km olarak Kia Rio almıştım. Ufaklık doğunca bagaja bebek arabası, bebek çantası vs. koyunca yer kalmadığını görünce sattım Rio'yu. 2. el temiz sayılabilecek 50.000 km'de Egea aldım. Bebekten dolayı onunla da ilgilenemedim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yapayım diyorum. Lastik parlatıcı tavsiyesi isteyeceğim sizlerden. Parlak lastikleri severim. Elimde olan ürünleri aşağıya ekliyorum ona göre tavsiye edebilirsiniz:

1. 3D Magic Dressing
2. Fireball Tire Gloss
3. Fireball Tire Janus
4. Autobrite Tyre Gloss

Bunlardan sadece Autobrite Tyre Gloss'u denemedim. Fireball Tire Janus dendiği kadar parlak değildi. Fireball Tire Gloss ise neredeyse hiç parlak değildi. 3D Magic Dressing ise içlerinden favorim. Var mıdır 3D Magic Dressing'den iyi ve parlak bir lastik parlatıcı ? Teşekkür ederim.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3D kullanmadım daha iyidir daha kötüdür diyemem fakat valet pro tyre dressing ve ad tyre gloss uzun süredir kullanıyorum çok memnunum harika bir ürün tyre gloss uzun süre kalıcılığıda var ben baya uygun fiyatlardan stok yapmıştım fp olarak daha iyileri varmıdır takip etmiyorum malesef

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Hem forumdan hem de sektörden iş değişikliği ve kızımın doğması sebebi ile bayadır uzak kaldım. Mayıs başından beri sektörü ve ürünleri takip etmiyorum. Geçen sene sıfır km olarak Kia Rio almıştım. Ufaklık doğunca bagaja bebek arabası, bebek çantası vs. koyunca yer kalmadığını görünce sattım Rio'yu. 2. el temiz sayılabilecek 50.000 km'de Egea aldım. Bebekten dolayı onunla da ilgilenemedim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yapayım diyorum. Lastik parlatıcı tavsiyesi isteyeceğim sizlerden. Parlak lastikleri severim. Elimde olan ürünleri aşağıya ekliyorum ona göre tavsiye edebilirsiniz:

1. 3D Magic Dressing
2. Fireball Tire Gloss
3. Fireball Tire Janus
4. Autobrite Tyre Gloss

Bunlardan sadece Autobrite Tyre Gloss'u denemedim. Fireball Tire Janus dendiği kadar parlak değildi. Fireball Tire Gloss ise neredeyse hiç parlak değildi. 3D Magic Dressing ise içlerinden favorim. Var mıdır 3D Magic Dressing'den iyi ve parlak bir lastik parlatıcı ? Teşekkür ederim.
Hocam bulabilirsen Meguiars All Season Dressing alabilirsiniz Muazzamdir Kokusu ve dayanimi harikadir.Parlaklik olarak yagli bir gorunum yok çok mat degil Orta seviyelerdedir.Endurance Jel in Profesyonel Serisi ürünüdür.