Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #18,401
Car Pro Darkside öneririm 500ml kargo ile 370TL gibi bir fiyata gelecektir. Endurance'a göre dayanımı yüksek bir ürün. Bir tanede yeni kaliteli aplikatör alın ve sadece bu ürün ile kullanın. Lastik başı 3 küçük pompalama ile 1-1.5 yıl çok rahat götürecektir. Bu tarz sorular için hızlı soru - cevap başlığını kullanabilirsiniz.
Hocam hidrofobisi nasıl darkside'ın? aplikatör olarak ne kullanıyorsunuz

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
arkadaşlar ön cam için lumar film düşünüyorum ısı kesmek için öneriniz var mı?
Merhaba, daha 2 gün önce abimin yine ikinci aracına detaylı araştırmalarımız sonucunda Solargard HP Charcoal 50 yaptırdı. Kendisi biraz ton katsın istediği için bunu tercih etti ön sürüş camında. Ama Solargard da LLumar da ki Air serilerine denk ve hatta çok daha iyi olduğu söylenen Ultra Performance 80 ve 75 var. Bu filmlerin termal özelliği de mevcut ve LLumara göre çok daha iyi olduğunu okuduk bir çok yer de ama biz HP Charcoal 50 tercih ettik.
Fiyat HP Charcoal 50 sadece ön sürüş camı için 2.500 TL eğer Ultra Performance tercih etseydik de 3.000 TL olacaktı.
Örnek fotoğrafları da ekliyorum.
Kapalı alanda ilk uygulandıktan sonra ki görüntüsü

Dışarı da bulutlu havada ki görüntüsü (havanın kapalı oluşu ve filmin de metalize film olmasının etkisi yansımalar artıyor)

Son olarak da tablosunu atıyorum kıyas açısından

hd kalite resimler
Burada da en sağ tabloda ki Ultra Performance ön sürüş cam filmi tablosu

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhabalar herkese beyaz clio aracım için parlaklık verecek bir boya koruma ürünü arıyorum eğer dayanımı yüksekse katı ,değilse sıvı sprey sık-sil tarzı ürünler olabilir.Aradığım en en önemli şey parlaklık fiyatı çok uçuk olmayan önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Değerli arkadaşlar,aracımda çizik ve hare kontrolü için cod ledli bu ürünü düşündüm faydasını görür müyüm ? Önerilerinize de açığım
Ben benzerini kullanıyorum, sanıyorum ki hiç biri bir Scangrip etmez ama fiyat farkı çok olunca da diyecek bir şey yok.
Ürünü geçenlerde Aliexpress'den aldım. İndirimde olduğu için 350 liraya geldi. 70 TL'de vergi çıktı.
- Şarjlı
- Powerbank olarak kullanılabiliyor.
- Ayaklı
- Mıknatıslı
- Askı aparatı
- İki ışık modu
- Köşedeki kırmızı şerit yumuşak plastik, düşme gibi durumlarda darbe emecektir.

Maalesef tek rengi beyaz, gün ışığı rengi bulunmuyor. Ürünün ayağı açık haldeyken mıknatısa tutturduğunuzda mıknatıs yetersiz kalıyor. Ancak ayak kapalı konumdayken tutturduğunuzda herhangi bir sorun yok. Polisaj yaparken kullanmadım ancak ürün geldiği gibi sanayiye gittim çeşit çeşit renk ve kondisyondaki araçlarda bir kaç çekim yaptım. Beyaz ışık olduğu için özellikle gri araçlarda görmek çok kolay değil. Işığı olabildiğince uzak tutup bakmak gerekiyor.

Fiyatı uygun olduğu için nispeten eksilerini görmezden gelirsek, polisaj yaparken yine işinizi görür, iç temizlikte vs. aydınlatma gereken yerlerde kesinlikle kullanılır. Aydınlatması ciddi başarılı. Hatta sanayide Rico'nun çalışma lambası vardı o ürün buna göre daha kompakt daha küçük ve mıknatısı çok daha güçlü. Bu ürünün aydınlatması ona göre çok daha iyi, mekanik işlerde de kullanılabilir.
2. ışık modunda daha düşük güçte çalışıyor orada kameranın yenileme hızıyla aynı olduğu için dalgalanma olan fotoğraflar 2. ışık modunda oradan anlayabilirsiniz.:smilex:

Aydınlatma performansı
https://youtube.com/shorts/Fv2KbVKRU0M?feature=share

Yeni kasa ibiza gri renk. Işığı uzaktan tutup yakından baktınızda anca görebiliyorsunuz. Araçta yıkama çizikleri vardı.

Eski bir beyaz Civic. Hem derin hem de yıkama çizikleri fazlasıyla mevcuttu.

Yorgun bir piano black

2006 model bir araç büyük ihtimal uzun yıllar fırçayla yıkanmış.
https://youtube.com/shorts/lEngIpPCK18?feature=share

2014 sedefli beyaz
https://www.youtube.com/shorts/W1dFIqN7X7g

2007 hafif hologramlı 407
https://youtube.com/shorts/3JH3VPS3zIA?feature=share

Hologram testi

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Merhabalar herkese beyaz clio aracım için parlaklık verecek bir boya koruma ürünü arıyorum eğer dayanımı yüksekse katı ,değilse sıvı sprey sık-sil tarzı ürünler olabilir.Aradığım en en önemli şey parlaklık fiyatı çok uçuk olmayan önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?
En önemli şey parlaklıksa carpro elixir öneririm. Fiyatı bakınca biraz fazla gelebilir ama sarfiyatı aşırı az olduğu için ben görece alınabilir buluyorum.

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
En önemli şey parlaklıksa carpro elixir öneririm. Fiyatı bakınca biraz fazla gelebilir ama sarfiyatı aşırı az olduğu için ben görece alınabilir buluyorum.
teşekkür ederim öneri için parlatanadamlardan baktım çokta pahalı gelmedi ideal
yani dikkat ettiğim en önemli unsur o diğer etkenleri çok düşünmedim yıkama sonrası hızlıca ürünler kullanmak hoşuma gidiyor

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
teşekkür ederim öneri için parlatanadamlardan baktım çokta pahalı gelmedi ideal
yani dikkat ettiğim en önemli unsur o diğer etkenleri çok düşünmedim yıkama sonrası hızlıca ürünler kullanmak hoşuma gidiyor
Yani elixir harika kayganlık ve parlaklık verir, ama dayanımı çok iyi değildir onu belirtmekte fayda var :)

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Merhaba, daha 2 gün önce abimin yine ikinci aracına detaylı araştırmalarımız sonucunda Solargard HP Charcoal 50 yaptırdı. Kendisi biraz ton katsın istediği için bunu tercih etti ön sürüş camında. Ama Solargard da LLumar da ki Air serilerine denk ve hatta çok daha iyi olduğu söylenen Ultra Performance 80 ve 75 var. Bu filmlerin termal özelliği de mevcut ve LLumara göre çok daha iyi olduğunu okuduk bir çok yer de ama biz HP Charcoal 50 tercih ettik.
Fiyat HP Charcoal 50 sadece ön sürüş camı için 2.500 TL eğer Ultra Performance tercih etseydik de 3.000 TL olacaktı.
Örnek fotoğrafları da ekliyorum.
Kapalı alanda ilk uygulandıktan sonra ki görüntüsü

Dışarı da bulutlu havada ki görüntüsü (havanın kapalı oluşu ve filmin de metalize film olmasının etkisi yansımalar artıyor)

Son olarak da tablosunu atıyorum kıyas açısından

hd kalite resimler
Burada da en sağ tabloda ki Ultra Performance ön sürüş cam filmi tablosu

Cevabınız için çok teşekkürler

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro hydro2 lite veya muadili turtle wax dry and shine , ikiside durulama sonrasi islak yuzeye sikiliyor ve basincli suyla durulaniyor. Super kolay urunler

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
vonixx blend ceramic hem katı hem spray
Soft 99 authentic,kiwami ve luxury gloss
gibi ürünler ve ek olarak yüksek carnauba içerikli ürünler tercih edebilirsiniz hocam :)
Carpro hydro2 lite veya muadili turtle wax dry and shine , ikiside durulama sonrasi islak yuzeye sikiliyor ve basincli suyla durulaniyor. Super kolay urunler
teşekkür ederim öneriler için ürünleri inceleme listeme aldım:begenixx:

garbis

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba;
İstanbulda işini düzgün yapan kaporta/boya usta tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. ?
Yanıtlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Meguiras Endurance Lastik koruyucu ve parlatıcı nasıldır acaba 365₺ bir fiyatı var. Bu fiyata daha iyisi var mıdır tavsiye eder misiniz?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Meguiras Endurance Lastik koruyucu ve parlatıcı nasıldır acaba 365₺ bir fiyatı var. Bu fiyata daha iyisi var mıdır tavsiye eder misiniz?
Marka olması önemli mi? Önemli değilse ben daha önce farklı markaları kullandım ancak uzun bir süredir sarp markasının jel lastik parlatıcısını kullanıyorum, parlaklık ve dayanım olarak da çok da memnunum, tavsiye ederim.. Fiyatı da meguiars ın 3 te bir fiyatı..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
11 Yillik Meguiars Kullanicisi olarak soyleyeyim çok güzel :) Mat bir goruntusu yok Finali Orta derece de Parlak Tavsiye ederim.

3D Magic Dressing Kaliteli Lastik Parlaticisidir Kokusu kötü ve Sprey Başlik düşmanidir.

K2 Pro Sigma Dayanimi Endurance ve 3D Magic Dressing e göre 1 Tik daha iyi dir Finali Mattir.

Meguiars All Season Dressing Lastik Parlaticisin Zirvesidir Galon olarak satilir Malesef kucuk boyutlarda yoktur zamaninda kime önerdiysem veya kime gönderdiysem herkez memnun kaldi Galon Galon alip paylastik, dayanimi ve hidrofobisi çok güzeldir.

Onun haricinde birçok markanin lastik parlaticisini kullandim ancak yukaridaki 4 Ürün benim her zaman Favorimdir.:)

İnsanlar artik belli bir markayi tanimaya başladi ve her zaman bir tik iyi olsun istiyor.Onun haricinde uygun F/P ürünleride var.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Marka olması önemli mi? Önemli değilse ben daha önce farklı markaları kullandım ancak uzun bir süredir sarp markasının jel lastik parlatıcısını kullanıyorum, parlaklık ve dayanım olarak da çok da memnunum, tavsiye ederim.. Fiyatı da meguiars ın 3 te bir fiyatı..
Marka olması önemli degil açıkçası bende yeni yeni hobi olarak denediğimden soru öyle anlaşılmis olabilir acaba ürünün linki var mıdır?