Hızlı Soru - Cevap

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #18,741
Arkadaşlar cilakutusu firmasından K2 Bora almıştım bugün kullanma fırsatım oldu kapak altında jelatin yada benzeri bir folyo var mı bende yoktu birde aşırı sıvı su kıvamında normalde böyle mi @DetayDeposu

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
dediğiniz şampuanı inceledim, baya etkili bir şeye benziyor. biraz da pahalıymış. malum bayram üzeri siparişlerin gelmeme durumu olduğundan şimdilik yeni bir şampuan yerine dalin kullanmayı düşündüm.. zaten elimde divortex, autoglym ve gyeon bathe plus var, bunlar da agresif değil.. yalnız sormak istediğim, bu şampuanı her yıkamada kullanabiliyor muyuz? carpro nun da descale şampuanı var onda da rutin yıkamalarda kullanmayınız uyarısı vardı.. bir de çift kova yöntemiyle kullanabilir miyiz? açıklamasında foam lance talimatı var
Fraber descale üstünden konuşursak bu şampuanı da sürekli kullanmaya gerek yok. 2-3 ayda 1 kullansak yeterli . Ben yıkamayı hem çift kova hemde ön yıkama şekliyle denedim iki türlü de iyidir. Tabiki foam lance ile yıkamak hem keyif veriyor hemde kolaylık sağlıyor.
fraber descale dışında çoğu şampuanıda , örnek veriyorum xx foam ürününü kovada , ev13 ü hem ön yıkama hem kova iki türlü kullanıyorum.Bazı ürünleri gereksizliği dışında negatif bi durum gözlemlemedim

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Fraber descale üstünden konuşursak bu şampuanı da sürekli kullanmaya gerek yok. 2-3 ayda 1 kullansak yeterli . Ben yıkamayı hem çift kova hemde ön yıkama şekliyle denedim iki türlü de iyidir. Tabiki foam lance ile yıkamak hem keyif veriyor hemde kolaylık sağlıyor.
fraber descale dışında çoğu şampuanıda , örnek veriyorum xx foam ürününü kovada , ev13 ü hem ön yıkama hem kova iki türlü kullanıyorum.Bazı ürünleri gereksizliği dışında negatif bi durum gözlemlemedim
Descale sonrasında ekstra bir şampuan da mı kullanmak gerekiyor onu anlamadım? Bir de haftalık ya da 2 haftalık süreçlerde kullansam bi zararı olur mu?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Descale sonrasında ekstra bir şampuan da mı kullanmak gerekiyor onu anlamadım? Bir de haftalık ya da 2 haftalık süreçlerde kullansam bi zararı olur mu?
Şöyle örnekliyim , önce ön yıkama yapıp sonrasında kovaya descale de dökebilirsiniz. Araba kirli değilken ön yıkama şampuanını descale olarak kullanıp sonrasında kovada farklı şampuan da kullanabilirsiniz.
Sürekli ve devamlı kullanım ile negatif etkisini tam bilmiyorum bayramda memlekete gidince şişesine bakarım fakat düzenli kullanmaya gerek yok. Onun yerine normal şampuanı tavsiye ederim ( hemde bütçe açısından)

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Şöyle örnekliyim , önce ön yıkama yapıp sonrasında kovaya descale de dökebilirsiniz. Araba kirli değilken ön yıkama şampuanını descale olarak kullanıp sonrasında kovada farklı şampuan da kullanabilirsiniz.
Sürekli ve devamlı kullanım ile negatif etkisini tam bilmiyorum bayramda memlekete gidince şişesine bakarım fakat düzenli kullanmaya gerek yok. Onun yerine normal şampuanı tavsiye ederim ( hemde bütçe açısından)
Bende sürekli su lekeleri oluşuyor ve burada sıklıkla yağmur yağıyor o yüzden düzenli kullanmayı düşündüm. Teşekkür ederim bilgi için

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Bende sürekli su lekeleri oluşuyor ve burada sıklıkla yağmur yağıyor o yüzden düzenli kullanmayı düşündüm. Teşekkür ederim bilgi için
Yağmur kirini her şampuan temizleyebilir , yada descale sizin istediğiniz verimi de almayabilir. Yağmur sonrası farklı denemelerle yüzeyi temizlemekte fayda olacağını düşünüyorum.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Yağmur kirini her şampuan temizleyebilir , yada descale sizin istediğiniz verimi de almayabilir. Yağmur sonrası farklı denemelerle yüzeyi temizlemekte fayda olacağını düşünüyorum.
Artık buranın yağmurundan mı benim aracın yüzeyinde bir şey kaldığından mı bilmiyorum, su lekeleri kalınca çıkmıyor. Dediğiniz gibi hem yağmur sonrası müdahalerle, hem de asitli yıkamayla yüzeyi çıplak hale getirmeye çalışacağım.

Greib

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mesaj sayımdan dolayı doğru yere açamıyorum ama kusura bakmayın Ankara'da olup 110-06 nozul satan var mı

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Arkadaşlar cilakutusu firmasından K2 Bora almıştım bugün kullanma fırsatım oldu kapak altında jelatin yada benzeri bir folyo var mı bende yoktu birde aşırı sıvı su kıvamında normalde böyle mi @DetayDeposu
Merhaba,

Bora kıvamı su kıvamına yakındır. Normal şekilde 1KG olarak geliyor. Cilakutusu son derece güvenilir bir firmadır. Sadece K2 değil diğer marka ürünleri konusunda da güvenli alışveriş konusunda içiniz rahat olsun :)

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba
Gri ve beyaz renk araçlarımda kullanmak için katı wax alacağım
Soft99 dan dayanım ve parlaklık için hangisini tavsiye edersiniz