Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #18,921
Arkadaşımın aracının üzerinde yanlış yıkamalardan dolayı kılcal çizikler var. Araştırmalarım sonucu Auto Gylm Super Resine Polish ürününü denemeyi düşünüyorum. Kendi parlaklığı da var diye okudum ama dayanımı nedir bilmiyorum. Bunu uyguladıktan sonra üzerine koruma veya parlatma amaçlı başka bir ürün kullanmak gerekir mi?

Bir de öncesinde demirtozu ve kil uygulamayı düşünüyorum. Elimde Flowey R10 var ama kil yok. Divortex'in mavi kilinin fiyatı uygun ama performansını bilmiyorum. Ufak çizikler olacak olsa bile RSP uygulaması yapacağım için telafi edilir diye tahmin ediyorum.

Görüşlerinizi bekliyorum. :)
Boya temizliği için sırasıyla demir tozu temizliği - zift temizliği - ve kil şart. Zift temizliği yapacak imkanınız yok ise o adımı atlayabilirsiniz.

Srp nin de boyayı temizleme, çizikleri doldurma ve az da olsa koruma özelliği vardır. Ancak asıl olan srp nin üzerine carnauba içerikli veya sealant gibi gerçek koruma atmaktır.

Ancak srp üstüne atılan korumanın ömrünü azaltacaktır. Bilginiz olsun.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar bu piano black görünümlü portbagajın çizikleri giderilirebilir mi,

Moderatör tarafında düzenlendi:

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu K2 markasının neden hiçbir ürünü stokta yok. K2 pro bela almak istiyorum stokta yok. Cartainer lastik parlatma aplikatörü almak istiyorum oda stokta yok. Sordugumda sürekli haftaya diyorlar bayram öncesinden beri bekliyorum
O konu firmanın en zayıf olduğu nokta bence.. Benimde ne zaman bir şey ihtiyacım olsa stokta olmuyor, sorunca ya hafta içi yada haftaya gelecek diyorlar..

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Koch chemie'nin Guf diye bir ürünü var paspaslar için ama satan hiçbir yer bulamıyorum. Paspaslar için güzel bir ürüne benziyor ama bulabileceğimiz bir yer var mı

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar mjjc canon pro da deneyimlerinize gore magifoam karisim orani nedir? Genelde 1-:10 onerilmis ama 1lt ye 100ml magifoam fazla gbi geldi bana

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Koch chemie'nin Guf diye bir ürünü var paspaslar için ama satan hiçbir yer bulamıyorum. Paspaslar için güzel bir ürüne benziyor ama bulabileceğimiz bir yer var mı
Geçenlerde bende araştırdım da yok açıkçası. Distribütörü arayın isterseniz belki bir sonraki partide gelecektir.

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
O konu firmanın en zayıf olduğu nokta bence.. Benimde ne zaman bir şey ihtiyacım olsa stokta olmuyor, sorunca ya hafta içi yada haftaya gelecek diyorlar..
Aynı şeyleri bende düşünüyorum hem stok yok birde kargo paketlenmesi maalesef çok kötü şişeler yamulmus bir şekilde geldi bir ürün eksik geldi para iade si yapalım iban gönderin veya bir sonraki alışverişe koku verelim vs gibi geliştiriliyor bilmiyorum ısınamadım.K2 Alacaksanız kendi sitesinden değilde detaymarketim veya cila kutusundan alabilirsiniz.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar selamlar,2lt lik ucuz pompam geldi ama bunun aksamlari bir oncekinden farkli. Oncekinde sari metal bi kisim vardi onun icini sungerin yesil kismiyla doldurunca tamam oluyordu fakat bunda o sari kismi goremedim :) bilen varsa yardimci olursa sevinirim :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Arkadaslar selamlar,2lt lik ucuz pompam geldi ama bunun aksamlari bir oncekinden farkli. Oncekinde sari metal bi kisim vardi onun icini sungerin yesil kismiyla doldurunca tamam oluyordu fakat bunda o sari kismi goremedim :) bilen varsa yardimci olursa sevinirim :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım bendekiler de bu şekilde ama yeşil değil beyaz renkti sanki o ucdaki küçük plastik. Öncelikle uçtaki sarı yuvarlak şeyi çıkarıp 110/06 nozul alıp , keçeleri bu nozula temas edecek şekilde uca yapıştırıp kullanıyordum sanki , yine detaylı pompa modifiye videoları var ordan izlerseniz illa benzerini modifiye yapanı görürsünüz

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
teşekkürler hocam,aynısından bulup izleyeceğim o nozuldan da sipariş verdim :)
Sanırım bendekiler de bu şekilde ama yeşil değil beyaz renkti sanki o ucdaki küçük plastik. Öncelikle uçtaki sarı yuvarlak şeyi çıkarıp 110/06 nozul alıp , keçeleri bu nozula temas edecek şekilde uca yapıştırıp kullanıyordum sanki , yine detaylı pompa modifiye videoları var ordan izlerseniz illa benzerini modifiye yapanı görürsünüz

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Merhaba, Bej renkli Emniyet kemeri temizliği nasıl yapılmalı hangi ürünler ile kemerdeki lekeleri temizleyebilirim?