Öne çıkan konu
#18,921
Arkadaşımın aracının üzerinde yanlış yıkamalardan dolayı kılcal çizikler var. Araştırmalarım sonucu Auto Gylm Super Resine Polish ürününü denemeyi düşünüyorum. Kendi parlaklığı da var diye okudum ama dayanımı nedir bilmiyorum. Bunu uyguladıktan sonra üzerine koruma veya parlatma amaçlı başka bir ürün kullanmak gerekir mi?
Bir de öncesinde demirtozu ve kil uygulamayı düşünüyorum. Elimde Flowey R10 var ama kil yok. Divortex'in mavi kilinin fiyatı uygun ama performansını bilmiyorum. Ufak çizikler olacak olsa bile RSP uygulaması yapacağım için telafi edilir diye tahmin ediyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Bir de öncesinde demirtozu ve kil uygulamayı düşünüyorum. Elimde Flowey R10 var ama kil yok. Divortex'in mavi kilinin fiyatı uygun ama performansını bilmiyorum. Ufak çizikler olacak olsa bile RSP uygulaması yapacağım için telafi edilir diye tahmin ediyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Srp nin de boyayı temizleme, çizikleri doldurma ve az da olsa koruma özelliği vardır. Ancak asıl olan srp nin üzerine carnauba içerikli veya sealant gibi gerçek koruma atmaktır.
Ancak srp üstüne atılan korumanın ömrünü azaltacaktır. Bilginiz olsun.