Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #18,941
Merhaba, Bej renkli Emniyet kemeri temizliği nasıl yapılmalı hangi ürünler ile kemerdeki lekeleri temizleyebilirim?
Würth Araç içi temizleme köpüğü, sulandırılmış apc veya interior cleaner tarzı ürünleri püskürtüp fırçalayarak temizleyebilirsiniz

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Aracın B sutunu piano blackler için hare giderici olaran ne alabilirim ? Polisaj makinem yok sünger ile uygulama yapabileceğimiz bişey var mı ?

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
AutoBrite Purple velvet
Vonixx v-floc
Valetpro concentrated
Abi Valetpro concentrated ph nötr değil. Türkiyede heryerde korumaya zararsız ph nötr diye geçiyor. Valet Pro Sitesinden içeriğine baktığında adam yazmış korumalı araçlarda önerilmez. Ama Türkiyede herkes ph nötr diyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abi Valetpro concentrated ph nötr değil. Türkiyede heryerde korumaya zararsız ph nötr diye geçiyor. Valet Pro Sitesinden içeriğine baktığında adam yazmış korumalı araçlarda önerilmez. Ama Türkiyede herkes ph nötr diyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
Benim detay maceramdaki ilk ürünlerimdendir. Turtle wax sealent ile kullandığımda 4 yıkama kadar yüzeyde kalıyordu sealent.

ben korumayı kaldırdığını gözlemlemedim ancak bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

aracınızda seramik koruma varsa eğer purple velvet de ilerde perdeleme yapabilir hocam.

k2 bela pro ya da bir bakın dilerseniz

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Shell Helix motor yağları alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz acaba değerli dostlar?

helix ultra Ag 5w30 yağ arıyorum. Samsun’daki hiçbir shell istasyonunda yok.
Trendyolda limonoto ve power-tech adlı satıcılarda buldum ancak güvenilirler mi bilmiyorum?

eğer ki yağı tedarik edersem “hangi motor yağını kullanmalıyız?” Konusu için güzel bir güncelleme yapacağım

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Shell Helix motor yağları alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz acaba değerli dostlar?

helix ultra Ag 5w30 yağ arıyorum. Samsun’daki hiçbir shell istasyonunda yok.
Trendyolda limonoto ve power-tech adlı satıcılarda buldum ancak güvenilirler mi bilmiyorum?

eğer ki yağı tedarik edersem “hangi motor yağını kullanmalıyız?” Konusu için güzel bir güncelleme yapacağım
SAMSUNDA YOKSA EĞER SİNOBA BAK ORDUYA BAK AMA SHELL YAĞI SHELLDEN BAŞKA BİR YERDEN ALMA :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bahsi geçen "Korumalı araçlarda önerilmez" ibaresinin tam olarak nerede yazdığını paylaşabilir misiniz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Dayanım toz tutmaması aynı olur mu bu ürünlerle spritz quick detailer olduğu için daha aşağıdadır diye düşünmüştüm
Malum yaz ayı, hangi ürün kullanırsanız kullanın, ürün vaad ettiği süreyi görmez.. Kapalı garaj yoksa ve araç sürekli dışarıda kalıyorsa bence öncelik koruma olmalı.. Spritz i haftada bir uyguluyorum. Öyle çok toz tutma gözlemlemedim.. Şuan meguiars var ama torpido ben burdayım diye bağırıyor yaldır yaldır parlama var

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhaba, farlarımın dışında sararmalar var daha önce hiç far temizliği yapmamış biri olarak önerebileceğiniz uygulaması kolay ürün tavsiyeniz var mıdır?