Hızlı Soru - Cevap

Taha Kerem

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,481
Merhaba. K2 bora prewash. Bela ise ön yıkama şampuanı mıdır? Prewash ön yıkama demek zaten ama detaycı arkadaşlar demek istediğimi anlamıştır sanırım.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba. K2 bora prewash. Bela ise ön yıkama şampuanı mıdır? Prewash ön yıkama demek zaten ama detaycı arkadaşlar demek istediğimi anlamıştır sanırım.
Merhaba hocam, Prewash ön yıkama tarzı anlamındadır. Bora sıvı püskürtmeli ve bela ise köpük atma olarak kullanılıyor. Aracınız kire bağlı olarak ister sıvı veya köpük olarak atabilirsiniz.

Safaks

Çaylak Detaycı
Üye
Aracin kucuk bi kisminda beyaz beyaz vernik yanigi basliyor sanki, aslinda autoglym srp, fk1000p, vs ara ara kullaniyorum, ama benzinlikte araci arada yikadigim icin koruyamadik sanirim. Gerci 2006 model aracim. Daha dikkat etmek gerek artik. Acaba gunesten korumak icin, kolay uygulanan, en azindan her yikama sonrasi uyguyabilicegim bir koruma.ne onerirsiniz. Soft99 urunlerini kestiriyorum gozume ama hic tecrubem olmadi.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Aracin kucuk bi kisminda beyaz beyaz vernik yanigi basliyor sanki, aslinda autoglym srp, fk1000p, vs ara ara kullaniyorum, ama benzinlikte araci arada yikadigim icin koruyamadik sanirim. Gerci 2006 model aracim. Daha dikkat etmek gerek artik. Acaba gunesten korumak icin, kolay uygulanan, en azindan her yikama sonrasi uyguyabilicegim bir koruma.ne onerirsiniz. Soft99 urunlerini kestiriyorum gozume ama hic tecrubem olmadi.
Soru aslında doğru değil. Yanık başladıysa vernikte mukavemet önemli ölçüde azalmıştır. Bu polisaj aşamasında belli oluyor. Yüzey mikron değerlendirmesi sonrası düzelterek (aslında keserek) üzerine ppf uygulamak sizi büyük bir dertten kurtaracaktır. Yıkama sonrası uygulanabilecek amatör ürünler sadece süreci bir miktar uzatır. Neticede yine kaçınılmaz son.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Arkadaşlar aracın inip binerken özellikle, ister istemez ayakkabının sürttüğü bu plastik kısımlar için plastik yenileyici türevi bi ürün öneriniz varmıdır. Resimi çok önceden çekmiştim, şuanda ele gelmeyecek şekilde çizik ve soluk renkde bu kısımlar. Ne tür bi ürün önerirsiniz.

Plastik trim yenileyici ürünler belirli bir zaman koruyacaktir. Onun yerine kaplama yapmanızı öneririm.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Son düzenleme:

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Valet pro 300 TL, Klin 470 TL

Milletin yorumlarına göre Valet Pronun dediğim kurulama bezi epey kötü mü? Max 380-400 TL civarına bakıyordu da. Valla kararsız kaldık.
Hocam Klin 300₺ yaziyor du eski fiyatmis anlasilan.

Valet Pronun bezi kotu degil Klin e kiyasen Klin i onerdim.Valet Pronun bez soyle degerlendireyim size Spark i andiriyor onu soyleyeyim benim elime 1 kez geçti kullanmadim birine verdim.Fiyatina gore iyi 300₺ bandinda Havlu kalmadi Tek tarafli Havlular bile 300₺ üzerine cikti.

Keske @SuperClean in kampanyasini degerlendirseydiniz.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hocam Klin 300₺ yaziyor du eski fiyatmis anlasilan.

Valet Pronun bezi kotu degil Klin e kiyasen Klin i onerdim.Valet Pronun bez soyle degerlendireyim size Spark i andiriyor onu soyleyeyim benim elime 1 kez geçti kullanmadim birine verdim.Fiyatina gore iyi 300₺ bandinda Havlu kalmadi Tek tarafli Havlular bile 300₺ üzerine cikti.

Keske @SuperClean in kampanyasini degerlendirseydiniz.
https://cilakutusu.com/urun/purestar-twist-towel-50x60-cm-550-gsm/

Şu nasıl hocam? Tek taraflı anladığım. Hatchback araçta kullanılacak.
Yakınım yeni dedi, erkenden haber verse piyasa araştırması rahat olurdu.

Safaks

Çaylak Detaycı
Üye
Soru aslında doğru değil. Yanık başladıysa vernikte mukavemet önemli ölçüde azalmıştır. Bu polisaj aşamasında belli oluyor. Yüzey mikron değerlendirmesi sonrası düzelterek (aslında keserek) üzerine ppf uygulamak sizi büyük bir dertten kurtaracaktır. Yıkama sonrası uygulanabilecek amatör ürünler sadece süreci bir miktar uzatır. Neticede yine kaçınılmaz son.
Ben polisajla ustunden gecmeyi deneyecektim ama korktum daha beter edebilirim diye. Eskiden kalma cin mali seramik yapmistim, ilk bas o sandim ama vernikmis. Sanirim profesyonel ellere teslim etmek gerekicek.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Arkadaşlar şemsiye şeklinde ön cam güneşligi kullanan oldu mu kullanışlı mi acaba?
Bende var hocam, tüm camı kaplaması ve katlanınca ufak bir şemsiye gibi oluyor.. Torpido ya koyabiliyorum.. Aracın ön cam büyüklüğü de önemli. Ona göre large modeller var tercih edebilirsiniz