Hızlı Soru - Cevap

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #19,501
Bende var hocam, tüm camı kaplaması ve katlanınca ufak bir şemsiye gibi oluyor.. Torpido ya koyabiliyorum.. Aracın ön cam büyüklüğü de önemli. Ona göre large modeller var tercih edebilirsiniz
Peki çubuk kısmı ön bardakliga veya kolçak kısmına ulaşıyor mu yoksa hava da mı kalıyor hocam. Havada kalması benim için sorun değil düşmesin yeter

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Peki çubuk kısmı ön bardakliga veya kolçak kısmına ulaşıyor mu yoksa hava da mı kalıyor hocam. Havada kalması benim için sorun değil düşmesin yeter
Çubuk kısmı havada kalıyor, bardaklığa kadar uzansa kapatıldığında küçük olmazdı.. Açıldığında dikiz aynasından destek alıyor, yine de oynama olursa günşeşlikleri açıp kaymasını engelleyebilirsiniz.. Benim araçta iç dikiz aynasından destek aldığı için kayma falan olmadı hiç..

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çubuk kısmı havada kalıyor, bardaklığa kadar uzansa kapatıldığında küçük olmazdı.. Açıldığında dikiz aynasından destek alıyor, yine de oynama olursa günşeşlikleri açıp kaymasını engelleyebilirsiniz.. Benim araçta iç dikiz aynasından destek aldığı için kayma falan olmadı hiç..
Çok teşekkür ederim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Supercleanın kendi üretim çeşitlerinde ki cila bezlerinden kullanan var mı?
Suan İs yerimizde full @SuperClean in 400/450 GSM lik bezlerini kullaniyoruz çok memnunuz.

800 GSM lik olan ayri bir güzel tavsiye ederim.

Biraz daha markali birsey olsun derseniz

Klin in 5 li Cila Silme Bezini veya Purestar in 5 li cila silme bezlerinden alabilirsiniz.

Yikamasini dikkat edildigi surece bir sorun olmaz uzun zaman kullanabilirsiniz

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Suan İs yerimizde full @SuperClean in 400/450 GSM lik bezlerini kullaniyoruz çok memnunuz.

800 GSM lik olan ayri bir güzel tavsiye ederim.

Biraz daha markali birsey olsun derseniz

Klin in 5 li Cila Silme Bezini veya Purestar in 5 li cila silme bezlerinden alabilirsiniz.

Yikamasini dikkat edildigi surece bir sorun olmaz uzun zaman kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim. 1 adet yeterli olacağı için Supercleanın kullandığınız model benim için de yeterli olacağını düşünüyorum. Genel olarak bu mf bezler ilk gelince sadece suyla makine de yıkama yeterli midir? Diğer zamanlarda da Perwoll sarı kutulu olan mı tercih edilmeli? Genel olarak sıvı detarjanla mı yıkamalı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkür ederim. 1 adet yeterli olacağı için Supercleanın kullandığınız model benim için de yeterli olacağını düşünüyorum. Genel olarak bu mf bezler ilk gelince sadece suyla makine de yıkama yeterli midir? Diğer zamanlarda da Perwoll sarı kutulu olan mı tercih edilmeli? Genel olarak sıvı detarjanla mı yıkamalı?
Aynen dediginiz gibi yapabilirsiniz hocam.
Perwoll veya Mikrofiber sampuan iyidir.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu 2 çantadan birini kullanan var mı? Beklentim pek yüksek değil evde derli toplu dursun çeyiz diye
Slopes Ürün Çantası
https://www.hepsiburada.com/slopes-...aza=Alfa+Detailing&url_src=ios-product-detail
Meguiars Meguiars Araç Oto Bagaj Çantası Eşya Organizer Lisanslı Çanta
https://www.hepsiburada.com/meguiars-meguiars-ara-oto-bagaj-antasi-eya-organizer-lisansli-anta-p-HBV00000GCW0C?magaza=Gür+Shop&url_src=ios-product-detail
Slopes alin hocam

Meguiars yazan orjinal degil.Orjinal olan cantanin satisi yoktur:)

Ama cakma olanda is gorur yani

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaşlar bu yaz 2.kez başıma geliyor. Kaportaya yapışıp, sünen sakızı nasıl çıkartırız? İlk seferinde küçük bir bölgede vardı yıkadıktan sonra elimle sürte sürte çıkardım fakat bu sefer lastik altından kapı açma koluna kadar kısım kısım sünerek yapışmış. Böyle çizgiler şeklinde. Araç kirli şuan dokunmadım hiç. Akşam inşallah yıkayacağım. Çizme riski olmadan nasıl çıkarırım tavsiyesi olan var mı acaba?

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu 2 çantadan birini kullanan var mı? Beklentim pek yüksek değil evde derli toplu dursun çeyiz diye
Slopes Ürün Çantası
https://www.hepsiburada.com/slopes-...aza=Alfa+Detailing&url_src=ios-product-detail
Meguiars Meguiars Araç Oto Bagaj Çantası Eşya Organizer Lisanslı Çanta
https://www.hepsiburada.com/meguiars-meguiars-ara-oto-bagaj-antasi-eya-organizer-lisansli-anta-p-HBV00000GCW0C?magaza=Gür+Shop&url_src=ios-product-detail
https://www.hepsiburada.com/bosch-t...den---1600a003bj-p-HBCV00000CM4ZG?magaza=7Kat

Sürekli isteyipte almadigim
ürün belki işinize yarar ama slopes kadar yüksek değil hacim bunun daha büyük bilginize.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Baya mantıklıymış diye düşünüyordum üstad tesekkürler bilgilendirme icin
Ben size daha güzel olan birşey söyleyeyim. Bu kamera çantaları var büyük ebatlı. Ben ondan almıştım makineleri ve malzemeleri koymak için. Şuan fiyatlari ne kadar bilmiyorum

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi