Hızlı Soru - Cevap

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #9,201
Aceleden ziyade elimde başka eldiven olmadığı için yurtdışından da süreç uzun olacağından ülke içinden edinme gereksinimi duydum.Eğer bu ürüne kefil olacaksanız bundan sipariş geçip o gelene kadar da ufs alıp onu kullanmak daha iyi olacak gibi.
Kendim kullanıyorum. Forumda kullanıcısı bol olan bir ürün. 1 eldiven fiyatına vergisi dahil 4 tane almak benim için daha mantıklı geliyor. Karar sizin.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Bu soru biraz tuhaf ama kullanmadığım için merakta ettiğimden soruyorum :) Artık TR de en kolay ulaşılabilen ve sevilen keçe markası UFS.Ama bundan öncelerde ve hâlâ hastası olduğu için tercih edilen krater keçeleri merak ediyorum deneyen kullanan var mı yorumlarını paylaşabilir mi ? :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Polisaj yaparken boyayı yakma olayı boyayı fazla aşındırmak mıdır, yoksa boyayı ısıtıp yanık oluşturmak mıdır?

mithtacan80

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese iyi günler yaklaşık 2-3 aydır forumda çok çok güzel bilgiler edindim ve sayenizde nokta ve en güzel urunler aldım forum da da çok aradım.ama tam net bir sonuç bulamadim Sizinde tecrubenize dayanarak siruyorum sizce PW mi yoksa X50 mi anladığım kadarıyla PW bin boncuklaasi güzel X50 nin de parlaklık yanlış hatırlamıyorsam @onurçiko abim sonax bsd ile karıştırınca X50 nin boncuklaasi daha iyi olmuştu diye okumuştum siz hangisini onerir siniz acaba.

Player66

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese iyi akşamlar, dış trimmer için plastik yenileyici arayışındayım.
Koch chemie pss ve nmpc arasında kaldım. Bir kaç satıcı ilede görüştüm büyük bir kısmı pss nin daha az kalıcı olduğunu ve görüntüde çok fark olmasada nmpc nin bir tık gerisinde olduğunu söylediler. Biri ise bire bir aynı olduğunu fark olmadığını söyledi iyice kafam karıştı.
Nmpc 0.5 litre 110 tl
Pss 1 litre 135/145 tl civari
Pss birebir aynı ise veya %80-90 aynı ise 25 tl fark verip yarim litre daha almak mantıklı geliyor. Nmpc arkadaşımdan alıp kullanmıştım çok iyi sonuçta vermişti arabayı yıkamadım kalıcılığı bilmiyorum ama kalıcı bir ürüne benziyor yağmur vs oldu öylece duruyor.
Bu konuda bir aydınlatırsanız sevinirim .

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Herkese iyi akşamlar, dış trimmer için plastik yenileyici arayışındayım.
Koch chemie pss ve nmpc arasında kaldım. Bir kaç satıcı ilede görüştüm büyük bir kısmı pss nin daha az kalıcı olduğunu ve görüntüde çok fark olmasada nmpc nin bir tık gerisinde olduğunu söylediler. Biri ise bire bir aynı olduğunu fark olmadığını söyledi iyice kafam karıştı.
Nmpc 0.5 litre 110 tl
Pss 1 litre 135/145 tl civari
Pss birebir aynı ise veya %80-90 aynı ise 25 tl fark verip yarim litre daha almak mantıklı geliyor. Nmpc arkadaşımdan alıp kullanmıştım çok iyi sonuçta vermişti arabayı yıkamadım kalıcılığı bilmiyorum ama kalıcı bir ürüne benziyor yağmur vs oldu öylece duruyor.
Bu konuda bir aydınlatırsanız sevinirim .
Bazı ağabeylerimiz Pss'nin UV korumali oldugunu soylediler Nmpc ise UV korumasi olmayan dıs plastikte de UV koruması onemlidir kendi düsuncem

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese iyi günler yaklaşık 2-3 aydır forumda çok çok güzel bilgiler edindim ve sayenizde nokta ve en güzel urunler aldım forum da da çok aradım.ama tam net bir sonuç bulamadim Sizinde tecrubenize dayanarak siruyorum sizce PW mi yoksa X50 mi anladığım kadarıyla PW bin boncuklaasi güzel X50 nin de parlaklık yanlış hatırlamıyorsam @onurçiko abim sonax bsd ile karıştırınca X50 nin boncuklaasi daha iyi olmuştu diye okumuştum siz hangisini onerir siniz acaba.
Onur abinin dediği yöntem de boncuklanma PW'den daha başarılı olur ise her türlü X50 daha mnatıklı geliyor. Zaten X50 PW'den gözle görülür bir parlaklık artısı var.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan agabey'im peki müsadenle bir sorum olacaktı x50 nin toz tutma olayı nasildır
Ayıp ediyorsun ne müsadesi :) X50'nin toz tutma olayı Jayswax Ceramic Wax ile nerdeyse aynı, geçenler de kendi konumda 6 günlük fotoğraflarını atmıştım. Orda tam gözükmüyor ancak nerdeyse toz tutmamış, yani tozu çekme gibi dezavantajı yok aksine itmiş diyebilirim. Bana kalırsa yazlık olarak çok güzel. :D

mithtacan80

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Onur abinin dediği yöntem de boncuklanma PW'den daha başarılı olur ise her türlü X50 daha mnatıklı geliyor. Zaten X50 PW'den gözle görülür bir parlaklık artısı var.
Tşk edrim abi cevabın için bende iki ürün arasında kaldım daha önce de teçrübem olmadıgı için sizin kullandıgınız oran neydi acaba 1/10 ideal mi acaba

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ayıp ediyorsun ne müsadesi :) X50'nin toz tutma olayı Jayswax Ceramic Wax ile nerdeyse aynı, geçenler de kendi konumda 6 günlük fotoğraflarını atmıştım. Orda tam gözükmüyor ancak nerdeyse toz tutmamış, yani tozu çekme gibi dezavantajı yok aksine itmiş diyebilirim. Bana kalırsa yazlık olarak çok güzel. :D
Cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin agabey ama malesef jayswax hic denemedigim gormedigim icin toz olayina birsey diyemeyecegim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Tşk edrim abi cevabın için bende iki ürün arasında kaldım daha önce de teçrübem olmadıgı için sizin kullandıgınız oran neydi acaba 1/10 ideal mi acaba
Ne demek rica ederim abim, Onur abi size daha net bir oran vermesi daha iyi olucaktır tecrübeli değilim o konu da. :) @onurçiko abi yetiş :D
Cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin agabey ama malesef jayswax hic denemedigim gormedigim icin toz olayina birsey diyemeyecegim
Ne demek rica ederim kardeşim, inan toz tutmama olayı güzel hissettiriyor ve 1 hafta yıkanmamış olsa dahi 2 günlükmüş gibi gözüküyor. :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ne demek rica ederim abim, Onur abi size daha net bir oran vermesi daha iyi olucaktır tecrübeli değilim o konu da. :) @onurçiko abi yetiş :D

Ne demek rica ederim kardeşim, inan toz tutmama olayı güzel hissettiriyor ve 1 hafta yıkanmamış olsa dahi 2 günlükmüş gibi gözüküyor. :)
Gelen numune ürun ile en kisa zamanda deneyecegik agabey arac siyah oldigu icin bende cok daha net bir bilgi olabilir

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
1/10 çok yüksek bir oran, litreye 25-35 ml arasında yeter, ilk uygulamada belki litreye 50 ml koyabilirsin. Toz ve diğer konularda zaten @Sercan20 kardeşim gayet güzel yazmış.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar flowey M1 kullananınız omdl mu? Babamın aracının motoru güzel bir temizlemek istiyorum da. Araç sonra bakıma girecek yağ kaçağı falan var galiba en azından güzel bir temizleme olsunda kaçak varsa hemen belli olsun.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mithtacan80

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi peki buradaki tercihin ne olur di @onurçiko

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar flowey M1 kullananınız omdl mu? Babamın aracının motoru güzel bir temizlemek istiyorum da. Araç sonra bakıma girecek yağ kaçağı falan var galiba en azından güzel bir temizleme olsunda kaçak varsa hemen belli olsun.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kullandım güzel ürün tavsiye ederim, kir durumuna göre uygun sulandırma oranıyla kullanabilirsiniz.
Abi peki buradaki tercihin ne olur di @onurçiko
Ben x50 yi tercih ederim.