Hızlı Soru - Cevap

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #9,521
Koltuk ısıtma bulunan koltukları temizlerken halı yıkama makinesi ile dikkat etmemiz gereken noktalar neler ?

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Koltuk ısıtma bulunan koltukları temizlerken halı yıkama makinesi ile dikkat etmemiz gereken noktalar neler ?
Fabrika çıkışlı koltuk ısıtma olan araçlarda her hangi bir problem olmuyor. Normal yıkamayı yapabilirsiniz Fakat sonradan takılan aliexpress ürünlerinde büyük sıkıntı oluyor. Kesinlikle çok nemli temizlik yapmayın.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
kısaca işe yaramaz mı slopes ? peki spark purestara göre nasıl?
Slopes yüksek ihtimalle işe yaramıyacak çünkü havlunun iplik yapısı kötü yani teknolojisi kötü diyeyim. Spark ise Twist Towel bir havlu (Yanlışım var ise ustalarımız düzeltsin.), çift taraflı çok güzel su emiyor. Forumda üstadlarımız aracın büyüklüğüne göre 1 veya 2 havlu ile kurulamışlardı.
Spark Purestar ise gayet güzel bir havlu bir yerden tek seferde geçmeniz yeterli oluyor, hemen kuruluyor ve iz bırakmadan, en az 1.5 arabayı kurulayabiliyor.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar dostlar size bir sorum olucak, wax alicam fakat iki wax arasında kaldım farklarını çözemedim biri soft 99 kiwami diğeri de king of gloss
King of gloss

Kiwami

Bu ikisinin farkı nedir?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Selamlar dostlar size bir sorum olucak, wax alicam fakat iki wax arasında kaldım farklarını çözemedim biri soft 99 kiwami diğeri de king of gloss
King of gloss

Kiwami

Bu ikisinin farkı nedir?
Şöyle bir wax tablosu var işinizi görür

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Fark görmedim yanlış yere mi bakıyorum bilmiyorum, tek fark gramaj olarak gördüm:komik:
Sen kiwami dark al bence. Beyaz olanlarda temizleyici var çoğunda. Dark olanlar açık renklerde de kullanılabiliyor. The king of gloss da carnauba yokmuş ayrıca.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Fark görmedim yanlış yere mi bakıyorum bilmiyorum, tek fark gramaj olarak gördüm:komik:
Dark koyu renk araçlar için değil mi yanlış mı biliyorum?
Kiwami fiyat performans ürünüdür. Forumumuzda çokça test edildi ve memnun kalındı. Tavsiye ederim.

Beyaz olan versiyonu soft yani yoğurt kıvamında, dark olan modeli ise sert yapıdadır. İkisini de beyaz olan aracınızda kullanabilirsiniz.

Berkay'ın da dediği gibi beyaz versiyonunun içinde temizleyiciler mevcut. Dark olan modeli ise sert yapıda olduğundan ötürü daha bereketli.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Üstadlar klima dezenfektanı koku bombası için ne marka önerirsiniz :)
Ucuz diye parlatanadamlardan Magic alıp uygulamıştım bir kaç gün en fazla kalıp geçmişti. Arkadaşın dobloda koku vardı uyguladık bir kaç gün oda limon koktu devamında tam kesilip kesilmediğini hatırlamıyorum açıkçası almayı düşünürseniz sorayım fayda etmiş mi.

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
ev13 şampuan var. 1 litrelik foam lance şişesine kaç ml koymam gerek arkadaşlar. araç sedan. 50 ml yeter mi az mı kalır

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhabalar, şu anda edinebileceğimiz en hassas kil hangisi acaba? Aracımı tekrar seramik kaplatacaktım önümüzdeki hafta ancak aracın egzantrik gergi zincir set değişim süprizi çıkınca biraz ertelemek durumunda kalacağım. Boyam oldukça temiz harelenmeler daha başlamadı. Ben de kendi imkanlarımla can coat uygulamak istiyorum ancak gyeon prep öncesi en hassas hangi kili önerirsiniz? Mümkün olduğu kadar az hare bırakmak istiyorum Polisaj yapma şansım yok ne yazık ki.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar, şu anda edinebileceğimiz en hassas kil hangisi acaba? Aracımı tekrar seramik kaplatacaktım önümüzdeki hafta ancak aracın egzantrik gergi zincir set değişim süprizi çıkınca biraz ertelemek durumunda kalacağım. Boyam oldukça temiz harelenmeler daha başlamadı. Ben de kendi imkanlarımla can coat uygulamak istiyorum ancak gyeon prep öncesi en hassas hangi kili önerirsiniz? Mümkün olduğu kadar az hare bırakmak istiyorum Polisaj yapma şansım yok ne yazık ki.
Önceden sert kil ile calışma yapıldı ise Valet Pronun turuncu kil'i Forumda okudugum ve ogrendigim kadarı ile en ciziksiz kil'i. Veya kil yerine kil eldiveni de kullanan üstadlarımiz var. Nerdeyse hiç cizmediklerini belirtiyolar. Google'ye Marflo kil eldiven yazarsaniz bulursunuz. Üstadlar gorünce mesajinizi daha profesyonel yardım ederler.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Önceden sert kil ile calışma yapıldı ise Valet Pronun turuncu kil'i Forumda okudugum ve ogrendigim kadarı ile en ciziksiz kil'i. Veya kil yerine kil eldiveni de kullanan üstadlarımiz var. Nerdeyse hiç cizmediklerini belirtiyolar. Google'ye Marflo kil eldiven yazarsaniz bulursunuz. Üstadlar gorünce mesajinizi daha profesyonel yardım ederler.
Teşekkür ederim üstadım, geçen sene polisaj öncesi kil uygulaması yapmıştım mavi valet pro ile, ancak hareleri iki katına çıkartmıştı neredeyse o yüzden hassas bir kil istiyorum hare yapmaması için. Tekrardan teşekkür ederim.