Hızlı Soru - Cevap

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
3m kil orjinal ise yani 200 tl fiyatli olan ise her yerde kullanilabilir. Yok ucuz cin isi ise cama dahi surmeyin.

Mavi vp kil serinin en sert kilidir, kaportada kullanirsaniz cizecektir.

Kil eldiveni baya uzun sure gider, yogun ve eski kirler icin kullanilmaz. Derin temizlik sonrasindaki bakim yikamalari icin faydalidir

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok önce aldım ancak dediğiniz gibi pahalı olan değildi.Erdem boyadan almıştım sanırım.çin işi

https://urun.n11.com/set-urunler/soft99-surface-smoother-mini-yuzey-temizleme-kili-100gr-P418984736

peki bu linkteki ürün cam için uygun olurmu,acaba buda mı çok serttir.bu da olmaz derseniz valet pro turuncu olanı alabilirim paraya kıyıp.

aracıma boya koruma yapacağım,kil eldiveni ile ilerleyen zamanlarda temizlik yapınca korumaya zarar verirmiyim?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
çok önce aldım ancak dediğiniz gibi pahalı olan değildi.Erdem boyadan almıştım sanırım.çin işi

Soft99 Surface Smoother Mini Yüzey Temizleme Kili 100gr. - n11.com

peki bu linkteki ürün cam için uygun olurmu,acaba buda mı çok serttir.bu da olmaz derseniz valet pro turuncu olanı alabilirim paraya kıyıp.

aracıma boya koruma yapacağım,kil eldiveni ile ilerleyen zamanlarda temizlik yapınca korumaya zarar verirmiyim?
O urun olur da su daha ekonomik

n11.com'dan Soft99 Smooth Egg Clay Bar Yüzey Temizleme Kili 2li seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Soft99 Smooth Egg Clay Bar Yüzey Temizleme Kili 2li - n11.com

Kendi sitesinden alirsaniz daha da ucuz tabi kargoya falan bakmak lazim.

Sorular yanitlamakla bitmez lakin forumdaki üstadların konularini okuyarak bunlarin cevaplarina ulasabilirsiniz.

Arabaya tuttugunuz su bile uzun vadede korumayi goturur. Kil eldiveni de kil de ph notr sampuan da korumayi goturur. Ama etkisi cok uzun vadededir. Kil eldiveni ile bir kere gectiniz diye koruma kalkmaz. Tabi korumayla da alakali. Bu is tek parametreli denklem degil maalesef. Bu yuzden farkli sartlarda yapilmis farkli konulari incelemelisiniz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
Deri veya suni deri aksama koch chemie pol star ile yapilan temizlik sonrasi toz tutmayi azaltmasi icin spritz ile gecilebilir mi acaba?

SM-G770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Deri veya suni deri aksama koch chemie pol star ile yapilan temizlik sonrasi toz tutmayi azaltmasi icin spritz ile gecilebilir mi acaba?

hayır deride kullanılmaz. Spritz zaten toz çeker. Colourlock deri kalkanı kullanabilirsiniz

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba,

@Berkay hocam yazmış. Koruma için Koch Chemie Leather Star kullanılabilir..

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kil konusu çok konuşulmuş bende bi kafa karışıklığı oldu polisaj yapılıcak araç için kil alicaktım aklımda vp mavi kil vardı şimdi soft 99 daha ekonomik görünce tereddutte kaldım veya daha ucuz killer var onlardan almak mı mantıklı olur yoksa vp maviden şaşmamak daha mı mantıklı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kil konusu çok konuşulmuş bende bi kafa karışıklığı oldu polisaj yapılıcak araç için kil alicaktım aklımda vp mavi kil vardı şimdi soft 99 daha ekonomik görünce tereddutte kaldım veya daha ucuz killer var onlardan almak mı mantıklı olur yoksa vp maviden şaşmamak daha mı mantıklı
Önceden kil yapılmadıysa ma kil al derim, yapıldıysa soft ürünlere yönel yeterli gelicektir. Olmadı garanti olur diyorsan orta sertlik de kil alırsın.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Gyeon rim'e alternatif olarak jant seramik kaplaması ne olabilir acaba?
Bir aksilik olmazsa carbon collective platinum wheels gelicek hocam bana. Geldiği gibi kenarda duran jantlara uygulayacağım. Yorumları gayet iyiydi. İnşallah iyi iş çıkarır. Daha önce hiç deneyimlemedim janta seramik ama epey ümiyliyim :mutlu: Gyeon rim ne kadardır hatırlayamadım ama carbon collective in fiyatı 22-23 Euro gibi.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
@Berkay hocam yazmış. Koruma için Koch Chemie Leather Star kullanılabilir..
Tekstil kumaş döşemede valet pro cc sonrası,kumaş koruma amaçlı ve sıvı dökülmelerinde hidrofobik özellik katacak ürün buldum 1 2 tane.birtanesi gtechnic firması diğeri de würth.Daha etkili tavsiye olunacak ürün varmıdır?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye

Merhaba, böyle bir leke ile karşılaştım arkadaşım aracında.
Kaportada böyle bir leke yok, neyin sebep olduğunuda bilemiyorum.
Kalın pasta ile bir deneme yaptım yararı olmadı tavsiyeniz nedir.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Merhaba, böyle bir leke ile karşılaştım arkadaşım aracında.
Kaportada böyle bir leke yok, neyin sebep olduğunuda bilemiyorum.
Kalın pasta ile bir deneme yaptım yararı olmadı tavsiyeniz nedir.
Kromajlı parça yanlış görmüyorsam. Yıkamada aralarda kalan su ve deterjan izlerine benziyor. Metal cilası çıkaracaktır büyük ihtimalle.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Kromajlı parça yanlış görmüyorsam. Yıkamada aralarda kalan su ve deterjan izlerine benziyor. Metal cilası çıkaracaktır büyük ihtimalle.
Teşekkürler cevap için,
Kalın pasta ile almadım, metal polish ile almak mümkünmü bilmediğimden soruyorum.
Uygulaması beze sürüp ovalama şeklindemi, tedarik edip deneyeceğim.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Auto finnesse Verso genel temizleyici ile hafif deri temizliği yapılabilir mi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Af verso bir apcdir apc ler derinin üst katmanına zarar verir tek seferlik kullanımdan bir şey olmaz uygun seyreltme ile ama bir müddet sonra zarar vericektir
direksiyonda rutin temizlik için kullanmak pek uygun olmaz o zaman

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi