Hızlı Soru - Cevap

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #9,841
@GöKHaN 35 hocam ve @Utopik83 Ramazan Bey bu paylaştığınız filtre kireci de engeller mi ? Yoksa sadece suyun içinde ki göremediğimiz filtre edilebilir toprak şu bu vs gibi şeyleri mi filtreler ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba..Araç ile anayolda giderken öndeki araçtan parça düştü kaçmaya çalışsamda yandan lastigi yardım allahtan lastik rft olduğundan janta oturmadı.Vardır bundada hayır diyerek lastik siparişi geçeyim dedim bridgestone 225/40/18 t005 rft 92y arayınca stoklarda olmadığını temmuz sonu gibi kocaelinde üretilcegini söylediler.Aynı markanın aynı ebatı XL olanı var. Başka markalardanda aradıysamda XL hep xl taksam skntı olurmu acaba tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim..(aracımı satılığa koymak için lastiği çözmem lazım :( )
Ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Aynı marka ve model lastik olduğunda dönme dirençlerinde fark olmaz ancak xl ile rft arasında yanak sertliği farkı olur.

Ben 1 sibop kapağım farklı olunca sıkıntı ediyorum kendime. Ancak aracı satacağınız için pek sorun olmaz. Alan kişiye durumu söylerseniz daha güzel olur.

Az önce araca gölge bir yerde AutoGlym Srp uyguladım fakat park ettiğim yer güneşliydi leke yapar mı ?

Hiç bir sorun olmaz. SRP detay piyasasındaki en masun ürünlerdendir.

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
@GöKHaN 35 hocam ve @Utopik83 Ramazan Bey bu paylaştığınız filtre kireci de engeller mi ? Yoksa sadece suyun içinde ki göremediğimiz filtre edilebilir toprak şu bu vs gibi şeyleri mi filtreler ?
Efendim kireç filtresi değildir
Basınçlı yıkama makinesi için cihazın içine özellikle pistonlara partikül kaçmasın diye suyu süzmektedir.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
@caner92 evet bende pw var ayrıca gyeon wetcoat ta var ama bsd yi daha önceleri hem c2v3 ile hemde cg v07 ile karıştırıp kullanmıştım. o sebep aldım.ama bunları arkadaşlarım için aldım benimkileri istanbulda arkadaş aldı yarın getirecek. cg v07 ile güzel ikili oluyor..bsd her detay çantasında bence olmalı :) çok severim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
@caner92 evet bende pw var ayrıca gyeon wetcoat ta var ama bsd yi daha önceleri hem c2v3 ile hemde cg v07 ile karıştırıp kullanmıştım. o sebep aldım.ama bunları arkadaşlarım için aldım benimkileri istanbulda arkadaş aldı yarın getirecek. cg v07 ile güzel ikili oluyor..bsd her detay çantasında bence olmalı :) çok severim.

Pw yi her yıkamada kullanıyor musunuz? Ben sonax bsd yi ayda 1 yaptıgımdan bitiremedim bir türlü. Pw de seyreltme oranı cok düsük olunca bitmeyecek sanırım :D bsd yi jantlara mı öneriyorlardı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
geçen ay autofinesse temptation wax atmıştım arabaya her yıkama olmasada 2 yıkamada bir uyguluyorum. jantlara da olur bsd ama ben kullanmadım o şekilde.eskiden dediğim gibi c2v3 ve cg v07 ile karıştırıp kullandım o zaman daha az toz çektiğinden süper oluyordu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Flowey son gün kampanyasından s3 ve m1 aldım yanında hediye olarak bu numune ürünü göndermişler ama gene benim başıma gelen akmış ve üstündeki yazısı kaybolmuş. Şişe uzerinde sadece "W" harfi kalmış bunun ne oldugunu bilen yardım edebilirmi? @FloweyTurkiye

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz geç oldu ama W9 olma ihtimali yüksek. :D Çünkü W serisinden sadece W25 ve W9 var, zaten W25 Demir tozu temizleyicisi olduğu için ağır bir kokusu var ve pembe rengi var. Geriye W9 seçeneği kalıyor. :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim gardasım. Uzun yol sonrası böcekler için uygunmudur
Hiç denemedim ancak açıklama kısmına baktığım da öyle bir ibare olduğunu görmedim. Ancak 2.1 diye sprey de ürünü var onu kullanabilirsiniz, 2.1'i hiç kullanmadım ama sadece böyle bir ürünü olduğunu söylüyorum.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bu şişelerde tuhaflık var baskı aşırı kalitesiz soyuluyor, yurtdışından bana gelenlerde böyle bir sorun yok, ayrıca başlık takılan kısımda AYPET yazıyor biraz araştırdım aypet plastik ürünleri üreten bir firma. Biraz moralim bozuldu . Sizce bu şişeler orijinal midir??

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Bu şişelerde tuhaflık var baskı aşırı kalitesiz soyuluyor, yurtdışından bana gelenlerde böyle bir sorun yok, ayrıca başlık takılan kısımda AYPET yazıyor biraz araştırdım aypet plastik ürünleri üreten bir firma. Biraz moralim bozuldu . Sizce bu şişeler orijinal midir??

Gözünüzde kaçmamış Tarık hocam. Açıklama yapılacaktır diye düşünüyorum.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Siz söyledikten sonra inceledim, bende de durum aynı. Boya tırnak ile çok rahat soyuluyor ve baskı sorunu var.
@Kimyasal Adamlar bu ürünler orijinal mi?

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

Bende tam almayı düşünüyordum,izmirdeki arkadaşım ve arkadaşları toplu almışlar ama kalitesiz dedi bana vazgeçtim.1,5 yıl önce kimyasaladamlardan soft 99 bez almıştım 5 tane kırmızı olandan ama onlarda orjinal olmadığını öğrenmiştim.orjinal olmamasına rağmen orta kalite sayılacak ve fiyatı uygun olduğu için problem etmedim hala kullanıyorum güzel bezler.Şişelerde 10 tl edecek kadar iyiyse problem etmezdim ama ürün orjinal diye satıyorlarsa ayıp ediyorlar demektir.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bende tam almayı düşünüyordum,izmirdeki arkadaşım ve arkadaşları toplu almışlar ama kalitesiz dedi bana vazgeçtim.1,5 yıl önce kimyasaladamlardan soft 99 bez almıştım 5 tane kırmızı olandan ama onlarda orjinal olmadığını öğrenmiştim.orjinal olmamasına rağmen orta kalite sayılacak ve fiyatı uygun olduğu için problem etmedim hala kullanıyorum güzel bezler.Şişelerde 10 tl edecek kadar iyiyse problem etmezdim ama ürün orjinal diye satıyorlarsa ayıp ediyorlar demektir.

Açıkçası ürün iş görür, fiyat olarak da sahte bile olsa iade etmeyi düşünmem. Ama ilan kampanya başlığında yurtdışında şu fiyat, kampanyada bu fiyata satılıyor yazıyordu. Yani ürünün orijinal olması gerekiyor. Şişenin orijinali nasıldır görmediğim için kıyaslama yapamam. O yüzden forum yetkililerinin ve firmanın açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Bende aynı tipteki şişede CG Speed Wipe vardı. Şimdi kontrol ettim de aypet falan yazmıyor gösterdiğiniz bölümde. Dediğiniz gibi de baskısı çok kalitesiz ufak bir tırnak hareketi ile çıkıyor. Fiyat okey uygun fakat orjinal değil ise orjinalmiş gibi lanse edilmesi hoş olmadı. Daha önceden bu şişelerden almış birisi varsa karşılaştırma yaparak bizi aydınlatabilir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
ParlatanAdamlardan aldığım cg barebones
Şişesi

Kimyasal adamlardan aldığım koku şişesi

Kimyasal adamlardan aldığım 2. Koku şişesi

ParlatanAdamlar dan aldığım orjinal comtainer sişesi

Muhtemelen cg adı altında satılan ürünler Türkiye’de basılıp dolduruluyor olabilir benimde aklıma gelen bu oldu. Soft99 bez muhabbeti geldi aklıma adamların sitesinde öyle bir ürün dahi yok ne hikmetse Türkiye’de satışta var kimseyi kötülemek değil amacim sadece söz hakkı doğsun firmaya