Hızlı Soru - Cevap

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
herkese merhaba. dış plastik temizliğinde VP apc uygunmudur ? üzerine başka ne uygulanabilir uv korumalı olarak ?
teşekkürler

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar çeyiz için böyle bir dolap lazım, bu iş görür evin içinde kullanacağım hatta, dekoratifte duruyor ama fiyatı biraz yüksek, bildiğiniz ürün marka dolap var mı öncelikle bu dolap için ne diyorsunuz?

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaşlar çeyiz için böyle bir dolap lazım, bu iş görür evin içinde kullanacağım hatta, dekoratifte duruyor ama fiyatı biraz yüksek, bildiğiniz ürün marka dolap var mı öncelikle bu dolap için ne diyorsunuz?
Agabey bu tarz dolaplar A101 e cok geliyor çok çok kaliteli tahtalardan değil ama işinizi görecek kalite seviyesinde oluyorlar. Veya tanidıgınız bir marangoza atıl parçalardan veya cüzzi fiyata istediginiz ölçülerde dolap yaptirmanız daha uygun olacağı kânatindeyim.

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şarjlı matkap ucuna takıp kullanmak için kumaş fırçası arıyorum kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
1:10 ile deriye zarar vermiceğini düşünüyorum, siz yine de ufak bir yerinde test edin. Baktınız olmadı Flowey Leather Cleaner'da alabilirsiniz.
Her zaman deriye deri ürünü kumaşa kumaş ürünü kullanmak lazım. Özellikle deriler çok çabuk yıpranıyor Colourlock markasının eğitim seminerine katılmıştım normal apcler kısa zamanda çok yıpratıyor. Bazı sözde "detailer"lar hala sihirli sünger ile derileri temizlediğini sanıyor....

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Her zaman deriye deri ürünü kumaşa kumaş ürünü kullanmak lazım. Özellikle deriler çok çabuk yıpranıyor Colourlock markasının eğitim seminerine katılmıştım normal apcler kısa zamanda çok yıpratıyor. Bazı sözde "detailer"lar hala sihirli sünger ile derileri temizlediğini sanıyor....
Aynen abi rutin temizlik de veya ağır temizlik de aşırı haklısın, abinin sadece güneş kremi döküldüğü için onu temizlicekmiş ondan dolayı önerdim. :)
Yoksa dediğin gibi abi Clourlock belki pahalı geliyor olabilir ama uzun vadede yararı gözüküyor. Teşekkür ederim yorum için. :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Aynen abi rutin temizlik de veya ağır temizlik de aşırı haklısın, abinin sadece güneş kremi döküldüğü için onu temizlicekmiş ondan dolayı önerdim. :)
Yoksa dediğin gibi abi Clourlock belki pahalı geliyor olabilir ama uzun vadede yararı gözüküyor. Teşekkür ederim yorum için. :)
pahalıya gelmiyor aslında deri tamiri fiyatlarını öğrenince colourlock ürünleri çok makul fiyatlı. İzmir ekibi ile ortak alım düzenlemiştim kişi başı 20-30 liralar civarı gelmişti 2-3 uygulamalık.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
pahalıya gelmiyor aslında deri tamiri fiyatlarını öğrenince colourlock ürünleri çok makul fiyatlı. İzmir ekibi ile ortak alım düzenlemiştim kişi başı 20-30 liralar civarı gelmişti 2-3 uygulamalık.
Kutas sağolsun izmir ekibi olarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlara aldık. Bu süreçte kutası baya yorduk belki zarara uğrattık ama hiç lafını etmedi.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Bende 2 tane keter dolap var, gerçekten kaliteli, raf başına 25 kg taşıyordu galiba, bir o kadar da hafif. Tavsiye ederim lakin fiyatı baya yükselmiş. 200 lü fiyatlardan almıştım ben. 2-3 yıl önce

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Agabey bu tarz dolaplar A101 e cok geliyor çok çok kaliteli tahtalardan değil ama işinizi görecek kalite seviyesinde oluyorlar. Veya tanidıgınız bir marangoza atıl parçalardan veya cüzzi fiyata istediginiz ölçülerde dolap yaptirmanız daha uygun olacağı kânatindeyim.
Bu Plastik dolaplar daha uzun ömürlü Hatta ömürlük gibi duruyor, ayrıca garaja koy, bahçeye koy, balkona koy, bu gibi artıları var diye düşünüyorum. a101 dolapları 250 civarı, bir taşınmada dağılıyor, istediğin yerede koyamazsın.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bende 2 tane keter dolap var, gerçekten kaliteli, raf başına 25 kg taşıyordu galiba, bir o kadar da hafif. Tavsiye ederim lakin fiyatı baya yükselmiş. 200 lü fiyatlardan almıştım ben. 2-3 yıl önce
Kullanılabilirliği mobilyadan çok çok iyi diye düşündüm bende, yanılmamışım sanırım. Sizde hangi modeli var, raf taşıma max 20 kg baktıklarım. Fiyat biraz sıkıntı evet. Belki ikinci el bakarım öncelikle. bulamazsam yeni alırım.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Bu Plastik dolaplar daha uzun ömürlü Hatta ömürlük gibi duruyor, ayrıca garaja koy, bahçeye koy, balkona koy, bu gibi artıları var diye düşünüyorum. a101 dolapları 250 civarı, bir taşınmada dağılıyor, istediğin yerede koyamazsın.
Benimkinin biri 4 yıldır bodrumda, biri 2-3 yıldır balkonda. Ben de bauhaus tan almıştım, arada güzel indirim yapıyorlar. Yüzde 20-25 gibi. Kaliteli plastik dolap olarak başka firma görmedim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

emirksk

Amatör Detaycı
Üye

Bende bu hortum ve başlık var, forbest malı. Suyu açınca hortum uzuyor eyvallah fakat diyafram özelliği yok. Kaliteli bir başlık alsam diyafram özelliği olur mu yoksa hortumu da mı değiştirmem gerek? Musluğu kapatmazsam başlık tarafından sürekli patlıyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
iyi akşamlar davlunbaz temizligi için fırça arıyordum bu fırçayı buldum sizce nasıldır ?
Upcare Lastik Davlunmaz,Temizleme Fırçası Büyük Boy 40 CM

Daha dün kullandım. Paspasları temizlerken denedim ilk kez. Fırçaların kılları sert olduğu için kolaylıkla istediğim temizliği yaptım. Davlumbaza sığması konusunda da eğimsiz olması dezavantaj. Ama standart golf7 davlumbazında erişim sorunu genel olarak yaşanmıyor. Ama teker arkasına gelen tam dik yerlere erişmesi haliyle imkansız. Fiyatına göre güzel ürün,en kötü kauçuk paspas temizliği için kullanılabilir, büyük alanı büyük fırça ile pratikçe temizlersiniz.