Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #10,061

Bende bu hortum ve başlık var, forbest malı. Suyu açınca hortum uzuyor eyvallah fakat diyafram özelliği yok. Kaliteli bir başlık alsam diyafram özelliği olur mu yoksa hortumu da mı değiştirmem gerek? Musluğu kapatmazsam başlık tarafından sürekli patlıyor.
Aslında stop özelliğini çalıştırmadan da kaliteli bir hortum patlamıyor ancak biz yinede güvenceye alıyoruz, sanırsam patlamanın sebebi hortum bağlantı aparatının zamanla contasının veya bağlanma mekanizmasının eskimesi. Eğer yeni başlık alırsanız sorun çözülür gibime geliyor ama hortuma uyum sağlar mı emin dğeilim.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Aslında stop özelliğini çalıştırmadan da kaliteli bir hortum patlamıyor ancak biz yinede güvenceye alıyoruz, sanırsam patlamanın sebebi hortum bağlantı aparatının zamanla contasının veya bağlanma mekanizmasının eskimesi. Eğer yeni başlık alırsanız sorun çözülür gibime geliyor ama hortuma uyum sağlar mı emin dğeilim.
Zamanla eskisin tabiki de 2. kullanımda ilk patlamayı yaşamıştım. :D Suyu kesmeyince en zayıf yerden patlatıyor. Hortumdan memnunum aslında sadece su akışını kesmediği için sorun yaşıyorum.
1/2 Spray Tabanca Seti DY2030KBSB
Şu set iş görür mü ?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Daha dün kullandım. Paspasları temizlerken denedim ilk kez. Fırçaların kılları sert olduğu için kolaylıkla istediğim temizliği yaptım. Davlumbaza sığması konusunda da eğimsiz olması dezavantaj. Ama standart golf7 davlumbazında erişim sorunu genel olarak yaşanmıyor. Ama teker arkasına gelen tam dik yerlere erişmesi haliyle imkansız. Fiyatına göre güzel ürün,en kötü kauçuk paspas temizliği için kullanılabilir, büyük alanı büyük fırça ile pratikçe temizlersiniz.
Bende de var bu fırçadan, kılları çok sert geldiği için kullanmadım, sert kıllar davlumbaza zarar vermez mi?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende de var bu fırçadan, kılları çok sert geldiği için kullanmadım, sert kıllar davlumbaza zarar vermez mi?
Davlumbaz temizliğinde daha kullanma şansım olmadı. Ama fazla baskı uygulamadan yapılırsa büyük bi sorun olacağını sanmıyorum. Kirleri sökme açısından katkısı olacaktır illaki. ama uzun vadede fırçalama yapıldığı için o bölgede etkisi olacaktır. Ülkede davlumbaz fırçası durumu göz önüne alınınca başlangıç anlamında değerlendirilebilir bir ürün gibi geldi bana :) yine yıkama sonrası görüşlerimi de aktarırım muhakkak, o zaman daha sağlıklı yorum yapabilirim :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Arkadaşlar Koch Chemie Pss'nin dayanımı nasıldır? Yani uygulamayı yaptık diyelim ph yüksek şampuanla yıkamak zorunda kaldık ya da yıkamacıda yıkattık diyelim. İlk yıkamada tüm etkisini kaybedebilir mi?
Merhaba, pss ph dengeli sampuanlar ile yikandiginda hatta temas ile temizlendiginde bile rahat bir buçuk ay yani altı yıkama boyunca etkisini sürdürüyor.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
forumda çok kişi spark aldı uygun fiyatlı olarak.bende superclean 800 gsm lik 45x60 cm almıştım 70 tl ye.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spark ilk çıktığında tekli fiyatı 30 TL idi. Ayrıca %10 indirim ile 27 TL'ye geliyordu. Güncel tekli fiyatı 40 TL. Tam %50 zamlı yani. Biraz insaf. Şu an tüm kurulama havlularından ucuz olsa da, fiyat avantajını kaybetmiş benim gözümde.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
ustalar yardım lütfen!
en iyi ve uygun fiyatlı kurulama havlusu hangisi ?
ve nereden temin edilir ?
teşekkürler
Hocam merhaba,

Ne yazıkki en iyiler pek uygun fiyatlı olmuyor. Spark alan kullanan arkadaşlar var ve memnunlarda ama çoğu şuan kapı eşiklerinde, jantlarda, tamponlarda vb kullanıyorlardır diye düşünüyorum. Çünkü purestar, klin, wizard of gloss Blue marlin, le black hole vb markaların twisted pile havlular varken ve kullanmışken macera aramaya bence gerek yok. Bir kere bu markaların bir havlusu alınır, yanına da diğer bölgeler için spark olur, soft99 olur farketmez. Şuan purestar ı superclean getirdi tr ye. Work stuff ın var ama henüz deneyimleyen olmadı sanırım onu da parlatanadamlar getirdi.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bunu değerlendirin bence hocam. Mazgala takılan modellerin içeriğinde bulunan kokular yazıyor ona göre alırsınız. Kalıcılığı en az 1-1,5 ay diyor kullanan arkadaşlar.
@Cavraoğlu, Satın almadan önce mutlaka test edin. Koçtaş, Mudo gibi mağazalarda mevcut. Sanırım 10-15 farklı çeşidi var. Şekil ve renklerinden dolayı almaya çok hevesliydim ama hepsini test etmeme rağmen kimisinin kokusu ağır geldi, kimisininki çok basit. Ben almadım ama herkesin zevki farklıdır, almadan önce seveceğiniz kokuyu bulmanız için denemenizi tavsiye ederim.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@Cavraoğlu, Satın almadan önce mutlaka test edin. Koçtaş, Mudo gibi mağazalarda mevcut. Sanırım 10-15 farklı çeşidi var. Şekil ve renklerinden dolayı almaya çok hevesliydim ama hepsini test etmeme rağmen kimisinin kokusu ağır geldi, kimisininki çok basit. Ben almadım ama herkesin zevki farklıdır, almadan önce seveceğiniz kokuyu bulmanız için denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim araştıracağım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
secho pompanın içinden conta çıktı 2 tane ne için bu contalar.

Bende de bir conta boşta duruyor ikiside takılı mı olması lazım? Nereye tam olarak anlamadımda?
Bende Veta pompa olduğu için kaçırdı, sanırsam pek özenmemişler ya da bana gelen ürün hatalı onun yerine 3/4 plastik conta takmıştım. Ama siz yanın da geleni takabilirsiniz.
Stokları serelim de paylaşmıştım, linki de aşağıda. :)

Stokları Serelim

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bende Veta pompa olduğu için kaçırdı, sanırsam pek özenmemişler ya da bana gelen ürün hatalı onun yerine 3/4 plastik conta takmıştım. Ama siz yanın da geleni takabilirsiniz.
Stokları serelim de paylaşmıştım, linki de aşağıda. :)

Stokları Serelim
teşekkür ederim cevap için.hemen bakıyorum.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu ziftler nasıl temizlenir kaportada olanlar daha önce wax uygulaması yaptığım için çok kolay şekilde çıktı ama bu plastiktekilerde olanlar çıkmıyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi