Hızlı Soru - Cevap

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #11,041
Bende ev 13 yada b33 alayım diyodum foruma özel kampanya nerde bulamadım da sence hangisini almalıyım
kampanya bitti 1 ay olmuştur biteli. ev 12 ve 13 ph nötr b33 güçlü agresif şampuan arabada koruma varsa ön yıkama olarak kullanmamak gerekir.ön yıkama için çok para vermeyeyim ph nötr olsun diyorsan ev13 al daha mantıklı yada 5 lt ansf var valet pro sevilen şampuandır 260 280 civarı indirimde.litresi 110 olduğu için 5 lt lik avantajlı.yada biraz daha köpüklü biraz daha kir sökücü ph nötr valet pro formula var.5 lt 200 tl bende de formula var 500 ml kadar da ansf kaldı.ev13 te kullanıyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bulabilirseniz Turtlewax tar and sap removerı tek geçerim zamanında 9 tl gibi bir rakama satılıyordu. Ufak bir araştırma ile 2 yerde bulabildim hepsi burada 49 tl otogold 17.5 tl. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu otogold ellerinde olmayan ürünleri bile satışa çıkartıyordu. Almadan önce iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Linkleri Otogold Hepsiburada
Tesekkür ederim kazım agabey.

Stro4k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat

Bu iki ürünü kullanan var mı ? Hangisi boyayı daha çok koruyor ? Parlaklık önemli değil benim için boya koruması hangisinin daha iyi güneşten ?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Uzun yol sonrası böcek temizleyici ne önerirsiniz f/p ürünü eger uygun fiyatlı yoksa ne alabilirim?
Bilindik markaların ürünlerinin hepsi iş yapar diye tahmin ediyorum. Parlatanadamlar indirimden 10 liraya aldığım CG ürünü bile çok rahatlıkla işini yapıyor. Ancak saf sıkıp durulamak gerekli. Kovaya dökünce bir işe yaramadı. Elimde VP'nin de var ancak denemek nasip olmadı.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende ayni sekilde (jantli) sakliyorum yatay yani fakat ben havalarini 10 psi dusuruyorumki yanaklardaki cikan fazlalik yerler birbirine basmasin diye birde her ay hem ters duz yapiyorum hemde komple yer degistiriyorum mesela en alttakini en uste en usttekini en alta dogrumu yapiyorum acaba
Psi düşürme dışında diğer yaptıklarınıza katılıyorum. Yer değiştirmek iyidir. En altta ki lastik en çok betona temas edendir çünkü.
Bu arada ben altlarına apartmanların dışına yapılan 4 cm lik köpük yalıtım malzemesi de koyuyorum direk beton ile temas etmesin diye.

BerkayWw

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar ben direksiyona deri temizleyici direksiyon harici tüm yerlere vites el freni vs vinil kullandım bir sorun yaşamadım 4 ay oldu. Leon kullandım hatta polonun direksiyonuna da deri ile yaptım. İzmirdeysen deneriz istersen