Hızlı Soru - Cevap

Stro4k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Vernik zarar görmüş yere (kuş pisliği vernigi hafif yakması) wax sürmek boya koruma sürmek zarar mı veriyor ? Bi video da turtle wax süren kişi vernik zarar görmüş yere uygulamayın yazmışta dikkatimi çekti

shovery

Acemi Detaycı
Üye
@Stro4k Hocam forumdan bölünmüş kiwami, fusso bulabilirseniz üzerine birde Sonax BSD alırsınız bu bütçede çok iyi performans alırsınız. :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Bu iki ürün arasında kaldım karar veremedim. Hangisi daha iyi korur acaba
Konuya yanlış yerden cevap vermişim buradan devam edeyim. Gerekirse az daha bekleyin ancak Fusso alın. Artık geride kalmış ürünlere veya sıvı ürünlere vereceğiniz paraya Fusso alırsanız belki 5-6 uygulama fazla gider. Tahminimce 10-15 arası uygulama çıkar. Daha hiç kutu bitiremedim açıkçası. Kaç çıkar bilemem, Authenic var elimde belki 10 kere uyguladım galiba daha 5/1 falan anca bittiyse. Ondan dolayı katı wax her zaman daha karlıdır. Gerekirse 1 ay fazla bekleyip katı wax almak kesinlikle daha uyguna gelir. Ayrıca bölme konusunda da soğuk olarak bölüp presslenirse bir problem olmaz. Sıcaklık görüp kıvamı değişmediği sürece başına iş geleceğini sanmam. Spatula tarzı bir aletle bölüp temiz kaba bölmek bir problem yaratmaz. Forumda yakınlarınızda olan birisi varsa ortak alıp bölebilirsiniz.

Stro4k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Konuya yanlış yerden cevap vermişim buradan devam edeyim. Gerekirse az daha bekleyin ancak Fusso alın. Artık geride kalmış ürünlere veya sıvı ürünlere vereceğiniz paraya Fusso alırsanız belki 5-6 uygulama fazla gider. Tahminimce 10-15 arası uygulama çıkar. Daha hiç kutu bitiremedim açıkçası. Kaç çıkar bilemem, Authenic var elimde belki 10 kere uyguladım galiba daha 5/1 falan anca bittiyse. Ondan dolayı katı wax her zaman daha karlıdır. Gerekirse 1 ay fazla bekleyip katı wax almak kesinlikle daha uyguna gelir. Ayrıca bölme konusunda da soğuk olarak bölüp presslenirse bir problem olmaz. Sıcaklık görüp kıvamı değişmediği sürece başına iş geleceğini sanmam. Spatula tarzı bir aletle bölüp temiz kaba bölmek bir problem yaratmaz. Forumda yakınlarınızda olan birisi varsa ortak alıp bölebilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi günler

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam, 3D ONE içerisinde filler yani dolgu maddesi olmadığını iddia ediyor ama forumda okuduğum kadarıyla ipa ile silindiğinde çiziklerin bir kısmının geri geldiğini söyleyenler olmuş.

2 sorum var, 3D ONE (hd speed, ya da 3d speed falan değil) çizikleri dolduruyor mu yoksa yüksek olmamakla birlikte çizik alma yeteneği var mı? Apex Detail kanalına göre kapatıcı yok içerisinde.

2. sorum ise, AIO bir ürün, yani koruma da sağlıyor, bu sağladığı koruma üzerine en uygun hangi koruma uygulanabilir? Wax mı (hibrit veya carnauba), seramik mi veya başka bir şey? Korumanın ömründen çalar mı? Mantıken çalar ancak tecrübe edenlerden duymak isterim.

Teşekkürler.
2. Soru ya cevap vereyim. Elimde all in one olarak menzerna nın 3in1 i var. İçinde filler yok. 3000 aşındırma etkisi var. Üzerine kiwami attım 2 nci yıkama da kiwami ortalıkta yoktu. Normalde glaze üzerine atınca blackhole veya cherry glaze gibi enazından 1 - 1,5 ay gidiyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
100 liraya kadar bi boya koruma arıyorum. 2 ayda bir yaparım o problem değil. Menzerna power lockt ya da meguiars 26 mı karar veremedim bi
Benim elimde soft99 un koyu renkli araçlar için üretilmiş bir koruması var. Hiç kullanmadım. İsterseniz uygun fiyata size verebilirim.

Son düzenleme: