Hızlı Soru - Cevap

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #11,081
Merhabalar, aracımın kapısına çok ince bir şekilde sakız yapışmış m600 ile çıkarmayı denedim ancak başarılı olamadım tavsiyeleriniz neler olur acaba, iyi günler.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhabalar, aracımın kapısına çok ince bir şekilde sakız yapışmış m600 ile çıkarmayı denedim ancak başarılı olamadım tavsiyeleriniz neler olur acaba, iyi günler.
Buz öneririm size. Çıkarabilir onu. Isındıkça dağılır çıkmaz.

AtomTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Artvin
Ustalar bu ön yıkama için malumunuz Artvindeyim ama benzinlikçi tayfasındanım. Forumda araştırdım Secho FX, İlposan, Kwazar, Alta Foam, Gloaria vs gibi çözümler var. Anladığım kadar ile Secho ile İlposan modifiye olmadan iş görmüyor. Nozul almak gerekli 51 TL bir sitede daha uygunu varmıdır? Malum ekonomik kriz var bunlardan hangisi f/p şu aralar? Hangisini tavsiye edersiniz?

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ustalar bu ön yıkama için malumunuz Artvindeyim ama benzinlikçi tayfasındanım. Forumda araştırdım Secho FX, İlposan, Kwazar, Alta Foam, Gloaria vs gibi çözümler var. Anladığım kadar ile Secho ile İlposan modifiye olmadan iş görmüyor. Nozul almak gerekli 51 TL bir sitede daha uygunu varmıdır? Malum ekonomik kriz var bunlardan hangisi f/p şu aralar? Hangisini tavsiye edersiniz?
Ilposan veya secho ya nozul takıp illaki köpuk formunda ön yıkama yapıcaksıniz diye bir şart yok. Tarımcıların sattığı 20 tl lik demir uçlu pompalar bile işinizi görecektir fazlasıyla kendinizi maddi olarak zorlamaya gerek yok. Köpuk formda sıvı atımda aynı derece kir çözüyor sadece köpük daha çok yüzeyde kalıp hızli kurumuyor.

Benim pompam ucuna sünger taktım kopuk fantazimi bastırıyor fazlasıyla.

Abdullah06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
LİQUİD ELEMENTS BLACK HOLE XL PREMİUM KURUTMA HAVLUSU 80X50CM 1300GSM ÇERÇEVESİZ , Ön yıkamada kullanmak istedigim ; Autobrite Megafoam Şampuan ve çift kovada kullanmak istedigim zymöl auto wash şampuanindan ariyorum elinde olan satan varmi acaba forumda arkadaşlar?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaslar iyi gunler. Soyle bi urun gelmis sizce ise yararmi? Ustadlardan yorum bekliyorum:)
https://www.parlatanadamlar.com/ind...product_id=2840&search=Kbt04&description=true
Tabi kullanmadım bilmiyorum ama bu para bence biraz fazla yaptığı işe göre araba yıkama işinde. Bizim kullandığımız method İle .
ama herkes. Yok ön yıkama köpüğü. Yok çift kova yapmıyor.
arabayı önce durulayıp sonra bi kova İle araba yıkayanlar için bence çok güzel .

Önce durulayacak sonra bunda tutup süngerle eldiven işe neyse. Belki fırça İle yıkayacakk . Ama onun için bile pahalı. Benzerleri 25-30 lira .

bu işlere başlamadan önce. O 25-30 liralık aletten alıp. İçine de litresi 30 lira olan sonax şampuan koyup attıktan sonra kaliteli cilalı bi şampuan İle yıkamayı planlamıştım . Ama işler umduğum gibi olmadı. Bulaştım bu Detailing hastalığına :maskelixx::maskelixx:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Arkadaslar iyi gunler. Soyle bi urun gelmis sizce ise yararmi? Ustadlardan yorum bekliyorum:)
https://www.parlatanadamlar.com/ind...product_id=2840&search=Kbt04&description=true
videosundan yola çıkarak çok ta işe yarar bir ürün olmadığını düşünüyorum. bu tv ürünü vardı 20-30 tl civarında bişey di hatta bir iki ay evvel bim e geldi onu al bununla benzer gibi görünüyor videolarda.he illa ön yıkamayı böyle köpükle atacağım dersen işin rengi değişiyor.bu istediğin sonucu vermez.ben ön yıkama şampuanını benzinlikte yıkama yaptığım için secho ile atıyorum 47 tl ve işimi fazlasıyla görüyor.ben olsam bu fiyatı vermem tabi ki son karar sizin.secho modifiyesi için olan nozulları 10 adet olarak 51 tl ye seramarketim satıyor forumda arayanlar ortak bir alım yapabilir.
NOZUL UCU-LECHLER MEME ST 06

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
videosundan yola çıkarak çok ta işe yarar bir ürün olmadığını düşünüyorum. bu tv ürünü vardı 20-30 tl civarında bişey di hatta bir iki ay evvel bim e geldi onu al bununla benzer gibi görünüyor videolarda.he illa ön yıkamayı böyle köpükle atacağım dersen işin rengi değişiyor.bu istediğin sonucu vermez.ben ön yıkama şampuanını benzinlikte yıkama yaptığım için secho ile atıyorum 47 tl ve işimi fazlasıyla görüyor.ben olsam bu fiyatı vermem tabi ki son karar sizin.secho modifiyesi için olan nozulları 10 adet olarak 51 tl ye seramarketim satıyor forumda arayanlar ortak bir alım yapabilir.
NOZUL UCU-LECHLER MEME ST 06

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nozul sparis verdim aliexpresten, veta pompada aldim kecede evde var o zaman ben onu modifiye edip kullanayim :) cevabiniz icin tesekkur ederim :)

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynı sorun ile karşılaşabilecekler için sakızı İpa ile çok kolay bir şekilde çıkartabildiğimi paylaşayım.

@Ozgur_gs_91 Önerdiğiniz gibi buzda işe yarıyor ama yinede uğraşmak gerekiyor tekrar teşekkür ederim.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ben gecen sonbaharda alıp kullanmaya başladım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Özellikleri arasında var mı emin değilim ama kışın kapılarda daha az donma sorunu yaşadık hatta.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O bende de oluyor, hatta bazen bagaj fitilleri birbirine yapışıyor. Bunu kullanınca geçiyor.
Bir kere fitillere sürerken babam ayakkabı boyası sürülür mü oraya dedi :sırıtan1: