Hızlı Soru - Cevap

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
4 ay dayandı benim aracımda uygulamak çok kolay PNS in amatör versiyonu. Kayganlık yok boncuk çok iyi tozlanma kirlenme normal wax seviyelerinde
4 ay dayanim baya iyi kışa girmeden önce uygulamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz anladığım kadarıyla memnun bıraktı sizi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stro4k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tokat
Güneş ve uv ışınlarından korumak için sararma, güneş yanığı vs gibi sorunlar oluşmaması için fusso coat 99 ürünü dusunuyorum önereceğiniz başka bir ürün var mı aracım koyu renkli siyah.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
4 ay dayanim baya iyi kışa girmeden önce uygulamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz anladığım kadarıyla memnun bıraktı sizi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kışlık bi ürün değil brom. kış koşullarında dayanımı daha az. memnun kaldım çünkü uygulama çok kolay

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
kışın öyle cok arac kullanmam genelde anca yağmur toz vs oluyor waxtan biraz daha fazla dayanımı olsa yeter yada bunun yerine soft 99 fusso mu alsam oda aklimda var
Sonaxın ilgili ürününü hiç kullanmadım ancak kışın-seramik yapılmayacaksa- en dayanıklı ürün fusso bana göre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
UFS Kuzu postu eldivenlerden beyaz ve sarı olanın farkları nelerdir, ikisi de post denmiş ama?

Divortex Ufs Domestic Premium Cila Ve Yıkama Eldiveni. | Trendyol Sarı

Divortex Ufs Cila Ve Yıkama Eldiveni Merino Patchwork | Trendyol Beyaz

Bir de bu sarı olan boyasside 70tl, divortexte 143tl, boyassideki orijinal mi değildir?

Bunlara ek olarak autoglymin de ürünü var, hepsinde de aynı şey yazıyor. İkinci bi eldiven arıyorum alt üst ayırma amacıyla ama kafam karıştı valla.

AutoGlym Doğal Kuzu Postu Yıkama Eldiveni | Trendyol AutoGlym

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
UFS Kuzu postu eldivenlerden beyaz ve sarı olanın farkları nelerdir, ikisi de post denmiş ama?

Divortex Ufs Domestic Premium Cila Ve Yıkama Eldiveni. | Trendyol Sarı

Divortex Ufs Cila Ve Yıkama Eldiveni Merino Patchwork | Trendyol Beyaz

Bir de bu sarı olan boyasside 70tl, divortexte 143tl, boyassideki orijinal mi değildir?

Bunlara ek olarak autoglymin de ürünü var, hepsinde de aynı şey yazıyor. İkinci bi eldiven arıyorum alt üst ayırma amacıyla ama kafam karıştı valla.

AutoGlym Doğal Kuzu Postu Yıkama Eldiveni | Trendyol AutoGlym
Ben satıcıya sorduğumda Patchwork serisini artan yünlerden, Premium seriyi de direk parça keserek yaptıklarını söylemişti. Premium almıştım ancak biraz küçük kalıyor. Yeni yeni WS eldivene geçtim çok daha rahatım.

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben satıcıya sorduğumda Patchwork serisini artan yünlerden, Premium seriyi de direk parça keserek yaptıklarını söylemişti. Premium almıştım ancak biraz küçük kalıyor. Yeni yeni WS eldivene geçtim çok daha rahatım.
Teşekkür ederim hocam, WS’a da bakayım bir

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ön yıkama yapabilmem için basınçlı su makinam yok, köpük yapan pompamda yok alamıyorum, ön yıkama yapabilmem için başka alternatif bi çözüm yolu varmı ?
Manuel pompa alıp sıkıp sıkıp yeniden pompalama şeklinde yapabilirsiniz. Ama şimdiden söyleyeyim baya yorucu oluyor :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Forumda baya okudum fakat iyice kafam karıştı kurulama bezlerini yikiycam, okuduğuma göre kimisi 30* 40* derece sentetik programında kimi 15 dklik kısa programda yıkıyor, kimisi granül sabun bebe sabunu veya sarı perwoll kullanıyor ne yapsam kararsiz kaldım.. tavsiyesi olan varmidir:)

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Forumda baya okudum fakat iyice kafam karıştı kurulama bezlerini yikiycam, okuduğuma göre kimisi 30* 40* derece sentetik programında kimi 15 dklik kısa programda yıkıyor, kimisi granül sabun bebe sabunu veya sarı perwoll kullanıyor ne yapsam kararsiz kaldım.. tavsiyesi olan varmidir:)
Ben 30 çok kirli ise 40 dereceye atıyorum. Perwoll de kullandım granül sabun da granül sabun bazen düşük sıcaklıkta çözünmediği oldu. Yumuşatıcı gözüne muhakkak beyaz sirke koyarım mis gibi olurlar.

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
30 derecede perwol bakım ve onarım olanından, yumuşatıcı tarafınada göz kararı beyaz sirke kullanıyorum. 2 seferdir bu şekilde yapıyorum şimdilik bi sorun olmadı havlularda.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, cg butter wet waxı nasıl bilirsiniz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ömrü çok önemli değil her zaman wax atmak için vakit bulurum. Parlaklık benim için daha önemli bir etken

Parlaklık bakımından sizi tatmin eder. Katı formda olmadığı için pek bereketli olmaz. Ancak dediğim gibi ömrü kısadır. Sorun değil derseniz memnun kalırsınız.