Hızlı Soru - Cevap

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #11,761
Tam anlamış olmak
İcin soruyorum. Yan camlarında film vardı ve ısıtarak yaptınız değil mi? Ve zarar vermedi. Ben asil yan camlara uygulayacagim o yüzen emin olmak istedim
Tüm camlarıma yaptım hepsinde film vardı :)

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
flowey b33'ü foam lance de ne kadar kullanmalıyım 1000 ml ye 50 ml koyuyorum köpüğü gayet güzel oluyor ama bi sormak istedim

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Anadolu yakasında butik detailing işi yapacak üyemiz var mı?,

Atc Talha biraz uzak kalıyor en olmadı ona gideceğim ama ataşehir/kadıköy tarafı öncelikli şimdilik.

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar aklıma takılan birşey var. Elimde çin malı foam lance var pek memnun değilim. Mjjc sipariş verdim gelmedi. Türkiye den alırsam fiyat baya yüksek foam lance o kadar para vereceğime 30 litrelik köpük tankı var 600 tl onu almak mantıklı mıdır? Yani ayda max 4 kez aracı yıkıyorum. Tankın içinde ki şampuan ne kadar süre kullanılabilir durumda olur?

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar aklıma takılan birşey var. Elimde çin malı foam lance var pek memnun değilim. Mjjc sipariş verdim gelmedi. Türkiye den alırsam fiyat baya yüksek foam lance o kadar para vereceğime 30 litrelik köpük tankı var 600 tl onu almak mantıklı mıdır? Yani ayda max 4 kez aracı yıkıyorum. Tankın içinde ki şampuan ne kadar süre kullanılabilir durumda olur?

Köpük tankı nasıl birşey genelde Hepsi hava girişlidir elinizde kompresör yoksa işinize yaramaz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Büyük ihtimal kompresör girişli olması gerekiyor. Elimde yok ama yakın zamanda bir kompresörde düşünüyorum.

Bizde 2 tane var kullanımı gayet iyi ben 1 haftadan fazla içerisinde su dahil bırakmıyorum eger kompresör de alacaksanız ben önerrim kullanacagınız kadar Foam lance yaparsınız içini boş bırakırsınız daha iyi olur :)

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bizde 2 tane var kullanımı gayet iyi ben 1 haftadan fazla içerisinde su dahil bırakmıyorum eger kompresör de alacaksanız ben önerrim kullanacagınız kadar Foam lance yaparsınız içini boş bırakırsınız daha iyi olur :)
Teşekkürler

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Cümleten hayırlı akşamlar. Aracımın göğsünü hafif nemli bir bez ile sildikten sonra AF Spritz i mikrofiber pede sıkıp göğsü güzelce siliyorum fakat hafif beyazımsı bir tabaka kalıyor sanki lekelenme gibi oluyor. Bu durum normalmidir yoksa üstünden tekrar kuru mikrofiber bez ile geçmek ya da ürünü sulandırmak mi gerekli? 1-2 hafta da bir uygulamayı düşünüyordum ama bir sorun olur mu ki kararsız kaldım. Bunu megane da yaşadım Audi A3 aracımda bu sorun olmamıştı. Bu sefer bölünmüş ürün aldım aklıma takıldı bu durum

Revo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cümleten hayırlı akşamlar. Aracımın göğsünü hafif nemli bir bez ile sildikten sonra AF Spritz i mikrofiber pede sıkıp göğsü güzelce siliyorum fakat hafif beyazımsı bir tabaka kalıyor sanki lekelenme gibi oluyor. Bu durum normalmidir yoksa üstünden tekrar kuru mikrofiber bez ile geçmek ya da ürünü sulandırmak mi gerekli? 1-2 hafta da bir uygulamayı düşünüyordum ama bir sorun olur mu ki kararsız kaldım. Bunu megane da yaşadım Audi A3 aracımda bu sorun olmamıştı. Bu sefer bölünmüş ürün aldım aklıma takıldı bu durum
Malzemeden malzemeye değişiyor sanıyorum çünkü bende A3 de kullandığımda bir sorun yok murat131imde kullandığımda kuru bezle geçsem bile iz kalıyor gerçi 40yıllık arabanın iç aksamı ne malzemedendir bilmem :)

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Arkadaşlar merhaba malum kış mevsimi yaklaşıyor soğuk kar kış kapıda diye düşünüyorum tabi her sene olduğu gibi ben yine umutluyum gezegenimiz açısından su bilançosu açısından kar yağsa uzun süre yerde kalsa diye:utandımx::terlisırıtan: ancak birde başka meseleler var tabi onları hiç açmadan sadede geleyim araçlarımız bizim canımız gözümüz gibi bakıyoruz. Onların da en önemli unsurlarından biri kış lastiği bence. Bu kış için de belki benim gibi yeni kış lastiği alacak arkadaşlara faydası olur diye bir konu açıp lastik kampanyaları vs olursa paylaşmak gibi bir düşüncem var katkı sunar mısınız? Ve özellikle böyle bir konu açmak forum sohbetimize ters olur mu hani ne de olsa detay değil. Bilgi verirseniz ya da önayak olursanız özellikle adminlerim. Çok memnun olurum. @Pro

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Arkadaşlar merhaba malum kış mevsimi yaklaşıyor soğuk kar kış kapıda diye düşünüyorum tabi her sene olduğu gibi ben yine umutluyum gezegenimiz açısından su bilançosu açısından kar yağsa uzun süre yerde kalsa diye:utandımx::terlisırıtan: ancak birde başka meseleler var tabi onları hiç açmadan sadede geleyim araçlarımız bizim canımız gözümüz gibi bakıyoruz. Onların da en önemli unsurlarından biri kış lastiği bence. Bu kış için de belki benim gibi yeni kış lastiği alacak arkadaşlara faydası olur diye bir konu açıp lastik kampanyaları vs olursa paylaşmak gibi bir düşüncem var katkı sunar mısınız? Ve özellikle böyle bir konu açmak forum sohbetimize ters olur mu hani ne de olsa detay değil. Bilgi verirseniz ya da önayak olursanız özellikle adminlerim. Çok memnun olurum. @Pro
Lastiklerin detaylarına inebiliriz , Üyelerimizda bilgileriyle katkı sunacaklardır. Konuyu açabiliriz:)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Malzemeden malzemeye değişiyor sanıyorum çünkü bende A3 de kullandığımda bir sorun yok murat131imde kullandığımda kuru bezle geçsem bile iz kalıyor gerçi 40yıllık arabanın iç aksamı ne malzemedendir bilmem :)
Bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamak arasında :/

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Cleanyourride sitesinden aldığım ufak tefek aksesuarlar ve kimyasallarım :)

Kargo : 15.55 pound
Gümrük vergisi : 52 tl

Merhaba, ürünler için ilk önce hayırlı olsun. Türkiyeye gelişi ne kadar sürdü acaba ? Birde ürünlerin sipariş listesini paylaşabilme ihtimaliniz var mı benimle. Sanırım o sayfada takipli kargo yok.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar güneşte yıkama yaparken kuruyunca leke bırakmayan şampuan öneriniz varmıdır?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
@pilotgokhann N11 ===> 11.11 :)

Ankara'da 11.11.'de N11'de yakaladığım fiyatların yanına yaklaşabilen bir yer bulamadım. Bu sene kampanya geç kaldı. Bekliyorum.
Adminim Ankara' da bir kaç yerle görüşüyorum detaylar ve diğer konular ile ilgili bir konu açıp paylaşacağım akşam inşallah. N11 - - - > 11.11 radarımızda olsun o zaman. Teşekkürler katkılarınız için.