Hızlı Soru - Cevap

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkürler, kendim bir cam pastası ile deneyeyim, ince bir çizik, bana cam pastası öneriniz olur mu? Yada bu işi Ankara da profeyonelce yapan bir firma tavsiyeside olabilir...
@Murat hocamın satış konusunda alternatif olarak Sonax Glass Polish var onuda değerlendirebilirsiniz hocam.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar, silecek buz tutmuş, fark etmeden çalıştırdım, ön camda ince bir çizik oluştu, ne yapılabilir bunun için cam polishlere baktım ama onların çizikleri gidermediğini söylemişler, sadece lekeleri alıyormuş, yapılabilecek bir şey varmıdır, öneriniz?
geçmiş olsun el ile çizik almanız imkansız boşuna ürün alıp paranızı harcamayın derim. Ankaradaki detay merkezleri ile iletişime geçmenizi öneririm izmirde olsanız yardımcı olurdum :(

Noter

Çaylak Detaycı
Üye
geçmiş olsun el ile çizik almanız imkansız boşuna ürün alıp paranızı harcamayın derim. Ankaradaki detay merkezleri ile iletişime geçmenizi öneririm izmirde olsanız yardımcı olurdum :(
Teşekkür ederim, Ankara da önereceğiniz bir yer yoktur heralde İzmir desiniz, Bir çok Detay merkezi vardır Ankara da ama hangisi işinin ehli, araştırayım.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar selam, zymöl alma düşüncesindeyim. İtal ile titanium arasında ne fark vardır, fiyat farkına değer mi sizce ?
zymölün hiç bir waxının fiyatını haketmediğini düşünüyorum, bunu söylerken dayanım ve uygulama kolaylığını ele alıyorum tamamen şahsi fikrim ayda 1 wax yapmak için 600-700 lira vermek bana zor geliyor. Titaniumun dayanımı daha fazla

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
zymölün hiç bir waxının fiyatını haketmediğini düşünüyorum, bunu söylerken dayanım ve uygulama kolaylığını ele alıyorum tamamen şahsi fikrim ayda 1 wax yapmak için 600-700 lira vermek bana zor geliyor. Titaniumun dayanımı daha fazla
Katiliyorum size hocam Gecen sene subat ayinda Zymol Titanyum getirmisti firma ancak bu forumu taniyana kadar bu urunun bu kadar degerli oldugunu bilmiyordum ancak en fazla 5/6 yikama anca dayaniyordu o da :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Katiliyorum size hocam Gecen sene subat ayinda Zymol Titanyum getirmisti firma ancak bu forumu taniyana kadar bu urunun bu kadar degerli oldugunu bilmiyordum ancak en fazla 5/6 yikama anca dayaniyordu o da :)
Detailwax, Carbon ve titanium'u kendi araçlarımda deneyimledim hiç birinde dayanım yok. Benim aracım zaten beyaz yıkandığı zaman bile tertemiz ışıldıyor belki Gu Meter ile ölçer ile parlaklık ölçülse fark vardır ama gözle açık renk araçta görüyorum diyen bence yalan söyler :D

Tamamen kendi görüşüm wax için büyük paralar vermek bana anlamsız geliyor aldığım en pahalı wax AngelWax Enigma'ydı 33ml olana hatrı sayılır bir mebla ödemiştim müthiş su iticilik ve toz tutmaması var ama 6-7 ay anca dayanıyor 1 yıl ömür biçiyor firma...

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Detailwax, Carbon ve titanium'u kendi araçlarımda deneyimledim hiç birinde dayanım yok. Benim aracım zaten beyaz yıkandığı zaman bile tertemiz ışıldıyor belki Gu Meter ile ölçer ile parlaklık ölçülse fark vardır ama gözle açık renk araçta görüyorum diyen bence yalan söyler :D

Tamamen kendi görüşüm wax için büyük paralar vermek bana anlamsız geliyor aldığım en pahalı wax AngelWax Enigma'ydı 33ml olana hatrı sayılır bir mebla ödemiştim müthiş su iticilik ve toz tutmaması var ama 6-7 ay anca dayanıyor 1 yıl ömür biçiyor firma...
Yani Parlaklik olarak oyle abartacak hicbirsey yok dayanim olarak ta tamamen duygusal :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hafif bir toz tabakası oluşmuşsa araçta ve sadece tek yöntem kullanacak olsanız ön yıkama mı yoksa çift kova mi daha güvenli bir yöntem olur?

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Teşekkür ederim, Ankara da önereceğiniz bir yer yoktur heralde İzmir desiniz, Bir çok Detay merkezi vardır Ankara da ama hangisi işinin ehli, araştırayım.
cnr detailing muammer çınara aracınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulutan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Selamlar herkese.İç detay temizliğinde mesala spritz uygulamasında kullanmamı önereceğiniz mikrofiber bez var mı? Yoksa bim’in çiçek desenli kısa tüylü mikrofiberi yeterli mi?