Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #13,861
Gözlüğünde Gyeon AntiFog kullanan var mı? Var ise işe yarıyor mu? Artık can sıktı maske yüzünden gözlüğün buharlaşması.
Ben de çok merak ediyorum. Normalde antifog almamıştım fakat sırf bu yüzden carpro veya gyeon almayı düşünüyorum. Piyasada satılan standart ürünler insan nefesine yetişemiyor çünkü

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Teşekkür ederim, Ankara da önereceğiniz bir yer yoktur heralde İzmir desiniz, Bir çok Detay merkezi vardır Ankara da ama hangisi işinin ehli, araştırayım.
İşini hakkı ile yapanın bir çuval pirinç içerisinde iğne kadar zor bulabileceğin güzel ülkemde ankarada tek irtibatın gözün kapalı @cnrdetailing’tir

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben de çok merak ediyorum. Normalde antifog almamıştım fakat sırf bu yüzden carpro veya gyeon almayı düşünüyorum. Piyasada satılan standart ürünler insan nefesine yetişemiyor çünkü
A101den plenty buğu önleyici aldım işe yaramadı. Gyeon veya carpro kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim :D

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Sadece kışın kullanıcaz diyip 1 hafta iş görse. Uzun süre kullanırsın mı dersin Emre hocam.
Valla Muratcan ben 1 kere denedim, bir daha uygulamadım. 1 hafta gitti derken şunu da söyleyeyim, uyguluyorsun ama tek tük buğu yine olmuştu. O yüzden ne yapalım, çekeceğimiz varmış.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Gözlük kullananlar ben gibi pusuda bekliyor bir çözüme kavuşursa belki diye. Gözlükle tanışmamış şanslı kişiler de "Ne yaşıyo la bunlar?" diyerek anlamaya çalışıyor :kahkahaa::smilex:
Ben artık çift maske takıp burnumun üzerine doğru çekiyorum, böylece buğu yok denecek kadar az.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

Kuzenin 10 yaşındaki focus bu hale gelmiş . Genelde hep güneşten korurdu . Zararlı birşeyde kullanmaz . Olmuş İşte .

şimdi ne yapabiliriz buna . Sıfır veya ikinci el ile değiştirmek olur mu ? Kaça patlar ?

düzeltme şansı var mı ? Nasıl olur ? Sonra yine bu hale gelir mi ?

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

Kuzenin 10 yaşındaki focus bu hale gelmiş . Genelde hep güneşten korurdu . Zararlı birşeyde kullanmaz . Olmuş İşte .

şimdi ne yapabiliriz buna . Sıfır veya ikinci el ile değiştirmek olur mu ? Kaça patlar ?

Hocam merhaba, çok kolay düzeltilir. Su zımpara sonrası yüzey pürüzsüzlüğü sağlandıktan sonra orta-ağır aşındırıcı bir pasta ile ilk haline döner. Ppf ile kaplarsanız uzun yıllar kondisyonunu korur. Kaplamazsanız maks bir sene içinde yine eski galine dönecektir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Ford Focus 3 Far Temizleme

Ayni durumdaki Farlari ben gecen sene yapmistim.Duzelir bir sikinti olmaz hocam.

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Herkese hayırlı günler dilerim. Kışlık jantları temizlerken Demirtozu temizliğinden sonra KC Greenstar kullanmayı düşünüyorum yol kirinden iyice kurtulmak adına. 1/20 kullanıyorum motorda hazır sulandırılmış var fakat 1/10 a çekmek konusunda kararsızım. Eğer deneyen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, sağlıcakla kalın :)

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese hayırlı günler dilerim. Kışlık jantları temizlerken Demirtozu temizliğinden sonra KC Greenstar kullanmayı düşünüyorum yol kirinden iyice kurtulmak adına. 1/20 kullanıyorum motorda hazır sulandırılmış var fakat 1/10 a çekmek konusunda kararsızım. Eğer deneyen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, sağlıcakla kalın :)
1:20 de. Olur ama bence önce gs uygulayın. Kirler iyi çıksın ki demir tozu işini daha iyi yapsın