Hızlı Soru - Cevap

Materia

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar,
Aracımda koruma olarak soft 99 fusso 12M var. Korumayı yenilemeden önce eski korumayı sökmek istiyorum. Elimde ön yıkama şampuanı ev13 ve kova şampuanı vo concenrated var. Temaslı yıkamadan sonra r10 kullanacağım. Bu sefer Kil yapamayacağım. Amway loc 1/10 sulandırınca ph 7 oluyor malumunuz. Ön yıkama veya temaslı yıkamada amway loc kullanmak nasıl olur sizce? Ya da panel panel sık sil şeklinde uygulamak zararlı olur mu? Korumadan önce 1/1 sulandırılmış ipa da kullanacağım.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,
Aracımda koruma olarak soft 99 fusso 12M var. Korumayı yenilemeden önce eski korumayı sökmek istiyorum. Elimde ön yıkama şampuanı ev13 ve kova şampuanı vo concenrated var. Temaslı yıkamadan sonra r10 kullanacağım. Bu sefer Kil yapamayacağım. Amway loc 1/10 sulandırınca ph 7 oluyor malumunuz. Ön yıkama veya temaslı yıkamada amway loc kullanmak nasıl olur sizce? Ya da panel panel sık sil şeklinde uygulamak zararlı olur mu? Korumadan önce 1/1 sulandırılmış ipa da kullanacağım.
Neden ph7 yapıyosunuz ki saf kullanın daha iyi söksün

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Beyler Gyeon marka ürünlerde son kullanma tarihi yazısı varmı bilen kimse varmı dır?!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,
Tekrar aynı waxı kullanacaksanız sökmeye gerek var mı?

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Selamlar lastik alma arifesindeyim tecrubesi olan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum. okula git gel için 14 ebatında lastik alıcam köy yolu beton olduğundan hangi marka tercih etmeliyim sizce ?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Son zamanlarda sosyal hesaplarda böyle bir temizleme yöntemi görüyorum. Araçların en kirli kalıplaşmış kirli yerlerinde hatta paslı yerlerde uyguluyorlar. Sanırım hava üflüyor yada başka bişey, ne ve nasıl olduğunu bilen var mı?

resim çevirme

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son zamanlarda sosyal hesaplarda böyle bir temizleme yöntemi görüyorum. Araçların en kirli kalıplaşmış kirli yerlerinde hatta paslı yerlerde uyguluyorlar. Sanırım hava üflüyor yada başka bişey, ne ve nasıl olduğunu bilen var mı?

resim çevirme
Dry ice clean dedikleri bir yöntem. Sanayi tipi kuru buz konulan cihazlar var. Cihazın üflediği soğuk hava etkisiyle temizlik yapıyorlar.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Autofinesse Aqua Deluxe havlumu forum üzerinden satmayı planlıyorum.

Bir süredir foruma uzak kaldım bildiğiniz gibi. En yaygın kullanılan tavsiye edilen kurulama havlusu nedir :)