Hızlı Soru - Cevap

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #15,601
İmkan varsa Carpro Reset veya bulabilirseniz Zymöl şampuan alın derim. Velvet bu iki şampuanla yarışabilecek bir ürün değil. Köpük, kayganlık ve kuruma hızı gibi konularda Reset daha başarılı ki bu söylediğim şampuanları kullanıp benzer düşünceye sahip olan arkadaşlarımız var.
Reset 2 kat zymöl 5-6 kat pahalı. Bence fiyat farkına değmez amaç ph nötr temizlikse. Ben temizlerken Hindistan cevizi muz kokusu alcam diyosanız olabilir

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
reset cok iyi fakat fiyat olarak pahalı, 1 litrelik reset fiyatına neredeyse 5 litre vp concantrated alınıyor. şu an reset kullanıoyrum fakat biterse vp ye dönebilirim
Reset 2 kat zymöl 5-6 kat pahalı. Bence fiyat farkına değmez amaç ph nötr temizlikse. Ben temizlerken Hindistan cevizi muz kokusu alcam diyosanız olabilir
Reset’i biz büyük bidon alıp İzmir’de arkadaşlarla bölüştüğümüz için fiyat farkı o kadar oluşmamıştı. Tabi orijinal küçük şişe alınca fiyat epey yüksek. Öyle olunca da fiyattan ötürü tabiki haklısınız. Benim yorumum fiyatı göz önünde bulundurmadan performans izlenimlerim.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
İmkan varsa Carpro Reset veya bulabilirseniz Zymöl şampuan alın derim. Velvet bu iki şampuanla yarışabilecek bir ürün değil. Köpük, kayganlık ve kuruma hızı gibi konularda Reset daha başarılı ki bu söylediğim şampuanları kullanıp benzer düşünceye sahip olan arkadaşlarımız var.
Gyeon bathe ile reset sanırım aynı sınıfta yer alıyor biraz daha kaliteli bir grup. Yorumunuz için teşekkür ederim seramik kaplama olsaydı reseti sizin tavsiyeniz üzerine kullanırdım ancak wax üstüne uygulayacağım için concent veya velvet yeterli olur diye düşünmüştüm f/p anlamında tekrardan çok teşekkürler

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba :)
Cila uygulamadan önce önceki cilayı basit bir şekilde çıkartıp yüzeye daha iyi tutunması için basitçe neler yapılabilir :)

demirtozu, kil, pasta vs çok zahmetli oluyor :/
Şu ürünü kullan dediğiniz bir şey var mı ?
Veya İpa yeterli olur mu?
Prewax cleaner veya m700 olabilir. M700 ipadan daha güçlü gördüğüm kadarıyla

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Merhaba arkadaşlar, aracımda her yağmurdan sonra oluşan kan lekesi gibi kırmızı lekeler oluşuyor. Çam kozalaklarınin yağmur suyuyla renk değiştirmesi gibi gelse de henüz sebebini bulamadım, yorumlarınızı beklerim

arabayı ağaç altına veya yaınına park ediyor musunuz , bende ilk bakışta reçineye benzettim

Arkadaşlar Merhaba :)
Cila uygulamadan önce önceki cilayı basit bir şekilde çıkartıp yüzeye daha iyi tutunması için basitçe neler yapılabilir :)

demirtozu, kil, pasta vs çok zahmetli oluyor :/
Şu ürünü kullan dediğiniz bir şey var mı ?
Veya İpa yeterli olur mu?
Eğer cilanın altında başka koruma yoksa küçük bi yerde KC GS veya flowey b33 deneyebilirsiniz.
B33 ün temaslı yıkamada baya koruma söktüğünü söylüyorlardı fakat onu denemedim. 1:12 kc gs yi ön yıkama gibi köpük sıkarak uyguladığımda biraz koruma ellediğini gördüm.
Hatta 2 üründe varsa karışım yapıp ön yıkamayı bu karışımla yapılarak da denenebilir. Bazen kostik yerine bu şekilde karışım yapıp da yüzeyi temizliyorum

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Reset’i biz büyük bidon alıp İzmir’de arkadaşlarla bölüştüğümüz için fiyat farkı o kadar oluşmamıştı. Tabi orijinal küçük şişe alınca fiyat epey yüksek. Öyle olunca da fiyattan ötürü tabiki haklısınız. Benim yorumum fiyatı göz önünde bulundurmadan performans izlenimlerim.
benzer durumda olsa düşünebilirim reseti, yoksa litrelik de uzun süre gidiyor oldukça konsantre fakat fiyat etiketi de ağır basıyor açıkçası

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bunun yerine Magifoam olabilir. Korumayi ellemeyecegi LPS free oldugu yaziyor sitesinde. El pompasi icin bir oran vermemisler foam lance icin bir olcu vermisler ama 1:50 1:60 el pompasi icin uygun olur herhalde.
Foam lance ile kullandığım için net bişey diyemiyorum., köpük yapan pompa ile karışım oranını hakkında tecrübe eden arkadaşlar daha iyi bilir

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bunun yerine Magifoam olabilir. Korumayi ellemeyecegi LPS free oldugu yaziyor sitesinde. El pompasi icin bir oran vermemisler foam lance icin bir olcu vermisler ama 1:50 1:60 el pompasi icin uygun olur herhalde.
1:50 gayet başarılı bir oran hocam, marolex de 1,7lt suya 35ml magi gayet iyi çalışıyor..

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Reset daha iyi olabilir hiç kullanmadığım için yorum yapamam reset için ancak velvetin kuruma ve kayganlık hissi benim açımdan oldukça tatminkar.öyleki hiç arabayı bitirip durulamaya geçtiğimde başladığım yerin kuruduğu olmadı,yüzeyin kayganlığıda oldukça güzel..ama iyinin iyisi vardır tabi..ama f/p olarak diğer aynı fiyat bandında ürünlerin önündedir diye düşünüyorum

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Reset daha iyi olabilir hiç kullanmadığım için yorum yapamam reset için ancak velvetin kuruma ve kayganlık hissi benim açımdan oldukça tatminkar.öyleki hiç arabayı bitirip durulamaya geçtiğimde başladığım yerin kuruduğu olmadı,yüzeyin kayganlığıda oldukça güzel..ama iyinin iyisi vardır tabi..ama f/p olarak diğer aynı fiyat bandında ürünlerin önündedir diye düşünüyorum
fiyat konusunda biz bölüşüp aldığımız için o kısmı atladım Celal hocam. O konuda kesinlikle haklısınız. İkisinin de orijinal şişe fiyatlarını karşılaştırınca tabiki Velvet çok daha ekonomik. Koruma katkılı veya cilalı şampuanlara forumda senelerde biraz öcü muamelesi yaptık sanırım onun da etkisi var benim bu düşüncemde. Ancak perdeleme olayının çok çok az olduğunu söylüyor arkadaşlar.

yabancı bir video izledim orada Infinity Wax’ın şampuanı bu saydıklarımızı epey üzüyordu. Temizlik, tüketim, köpürme vs konularında.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
fiyat konusunda biz bölüşüp aldığımız için o kısmı atladım Celal hocam. O konuda kesinlikle haklısınız. İkisinin de orijinal şişe fiyatlarını karşılaştırınca tabiki Velvet çok daha ekonomik. Koruma katkılı veya cilalı şampuanlara forumda senelerde biraz öcü muamelesi yaptık sanırım onun da etkisi var benim bu düşüncemde. Ancak perdeleme olayının çok çok az olduğunu söylüyor arkadaşlar.

yabancı bir video izledim orada Infinity Wax’ın şampuanı bu saydıklarımızı epey üzüyordu. Temizlik, tüketim, köpürme vs konularında.
Ben epeydir kullanıyorum,bence perdeleme yapmıyor bu şampuan.daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka gözlemlemiştir ama ben perdeleme yaptığını sanmıyorum..bu bitince reset denemek istiyorum ama,aklıma soktunuz şimdi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ben epeydir kullanıyorum,bence perdeleme yapmıyor bu şampuan.daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka gözlemlemiştir ama ben perdeleme yaptığını sanmıyorum..bu bitince reset denemek istiyorum ama,aklıma soktunuz şimdi
Benim evde Reset 200-300ml olması lazım hocam. Evde bol şampuanlar olunca bitmiyor. İsterseniz TR geldiğimde size yollayayım bir denemiş olursunuz. Hatta Liquid Elements Afrodizyak etkili seksi şampuanından da yollayayım deneyin :D :kahkahaa::utandımx::utandımx:

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Benim evde Reset 200-300ml olması lazım hocam. Evde bol şampuanlar olunca bitmiyor. İsterseniz TR geldiğimde size yollayayım bir denemiş olursunuz. Hatta Liquid Elements Afrodizyak etkili seksi şampuanından da yollayayım deneyin :D:kahkahaa::utandımx::utandımx:
Reset i denemek isterim,güzel olur.ama öyle afrodizyaklı falan amann diyorum hiç gerek yok.tesekkür ederim ;)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bi an önce bitsin de resete geçeyim diye fazla kullanırsınız velveti akla yeni ürün düşmesi çok büyük dert valla ya