Hızlı Soru - Cevap

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #16,701
Carpro özelliği nedir giç kullanmadım Hocam, iç plastikte Toz tutma, plastik yenileme va nasıl
car pro 50ml almıştım babamın arabaya geçen sene sürdüm hala doğal parlak.. şimdi kendi arabam için 1L aldım. daha çncesinde koch chemie refresh cockpit care kullanıyordum birde newmix krem, ancak perl bunlara 10 basar kalıcılık ve doğallık olarak

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Değerli abilerim 100ml kadar gs lazım bana, ücreti mukabilinde satabilecek elinde fazla olan var mı?
Araç çok kirli hep sert plastik sulandırma oranı fazla olduğu için 100ml baya yeterli gelir bana.

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Orbital makine tabanının cırtı kalktı. Isınan bir parça olduğundan japonla yapıştırsam yine kalkar heralde. Yapabileceğim birşey var mı buna

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Orbital makine tabanının cırtı kalktı. Isınan bir parça olduğundan japonla yapıştırsam yine kalkar heralde. Yapabileceğim birşey var mı buna

Sıcak silikon düşünülebilir. Ömürlük birşey olmuyor ama çekip giderken her iki yüzeyide temiz bırakıyor

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Tamamdır hocam. Hata bende, ben zımpara yaparken falan da kullandım, başka yerlerde de kullandım, o zaman bi küçük açılmıştı sonra dikiş tutmadı bir türlü
Elimde esnek rotary taban var sanırım onu orbitalde kullanamayız di mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tamamdır hocam. Hata bende, ben zımpara yaparken falan da kullandım, başka yerlerde de kullandım, o zaman bi küçük açılmıştı sonra dikiş tutmadı bir türlü
Elimde esnek rotary taban var sanırım onu orbitalde kullanamayız di mi?
Hayir kullanamazsiniz farkli bir tabla yuvalari ve disli kismi oturmayabilir.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli forumdaşlar hazır soru sormuşken araç içi için(torpido,direksiyon,multimedya ekranı vb.) için toz tutmayı azaltacak ve rengini bozmayacak bir ürün tavsiyesi isteyebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Değerli forumdaşlar hazır soru sormuşken araç içi için(torpido,direksiyon,multimedya ekranı vb.) için toz tutmayı azaltacak ve rengini bozmayacak bir ürün tavsiyesi isteyebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam onun için farklı markaların farklı ürünleri var. Ben auto finesse spiritz kullanıyorum, çok popüler bir ürün zaten, tavsiye ederim.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar beyaz aracımın üstünde kahverengi nokta şeklinde reçine noktaları var, bunlar için kil önerir misiniz? Uygulaması da araştırdığım kadarı ile önce aracı yıkayıp sonra sprey içerisine su sampuan karışımını yapıp, uygulancak yüzeye sürekli sıkarak ıslak yüzeye kil hamurunu sürtmek şeklinde olduğunu gördüm. Bu uygulama doğru mudur? Ayrıca direk kil olarak bir ürün önerebilir misiniz? 3m kil iyi midir mesela!

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar beyaz aracımın üstünde kahverengi nokta şeklinde reçine noktaları var, bunlar için kil önerir misiniz? Uygulaması da araştırdığım kadarı ile önce aracı yıkayıp sonra sprey içerisine su sampuan karışımını yapıp, uygulancak yüzeye sürekli sıkarak ıslak yüzeye kil hamurunu sürtmek şeklinde olduğunu gördüm. Bu uygulama doğru mudur? Ayrıca direk kil olarak bir ürün önerebilir misiniz? 3m kil iyi midir mesela!
Kil yapabilirsiniz.
Kaydırıcı olarak kil kaydırıcı, quick detailer veya şampuanlı su kullanılabilir. Bazı şampuanlar veya quick detailerler kili parçalayabilir. Kilin kimyasal dayanımına bağlı olarak değişir.
Arkasından polisaj yapmayacaksanız en fazla orta sertlikte kil temin edin.
Kil uygulamasından önce demir tozu temizliği de yapın.