Hızlı Soru - Cevap

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar selamlar.
Aracım kapalı otoparkta durduğu yerde hiçbir işlem yapmama rağmen tavanında sarkma oluştu. Daha önce başına gelen var mı? Orjinalliği bozulmadan nasıl düzeltebilirim?(tavan kumaşını değiştirmeden)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arkadaşlar selamlar.
Aracım kapalı otoparkta durduğu yerde hiçbir işlem yapmama rağmen tavanında sarkma oluştu. Daha önce başına gelen var mı? Orjinalliği bozulmadan nasıl düzeltebilirim?(tavan kumaşını değiştirmeden)
Durduğu yerde tavan sarkması tuhaf geldi
Önceden yıkanmıs veya silinmiş olması muhtemel
Söküp yapmak ya da yaptırmak daha mantıklı diğer türlü arasına enjektör ile ilac sıkıp yapiyorlar ama cok düzgün olmuyor

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Durduğu yerde tavan sarkması tuhaf geldi
Önceden yıkanmıs veya silinmiş olması muhtemel
Söküp yapmak ya da yaptırmak daha mantıklı diğer türlü arasına enjektör ile ilac sıkıp yapiyorlar ama cok düzgün olmuyor
Arka tarafta 20 cm lik bölgede sarkma var. Arkataraftan söküp sprey yapıştırıcı ile yapıştırıyım diyorum. Sadece sarkan bölgeyi mi yapıştırsam yoksa açabildiğim yere kadar açıp mı yapıştırsam acaba?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arka tarafta 20 cm lik bölgede sarkma var. Arkataraftan söküp sprey yapıştırıcı ile yapıştırıyım diyorum. Sadece sarkan bölgeyi mi yapıştırsam yoksa açabildiğim yere kadar açıp mı yapıştırsam acaba?
Yapıştırıcıyı şiringa gibi birsey ile enjekte edin dikkat edin ama ürünü kusmasın

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Arkadaşlar selamlar.
Değişme olmazsa genelde ya günü kurtarmalık oluyor yada görüntü pek hoş olmuyor

94 model aracın tavanı sarkmıştı, biz öncesinde iğne ve yapıştırıcı yöntimi ile denedik olmadı onun yerine direk raptiye yapıştırmıştım tavanı yaptırana kadar. Çünkü cam açık gezince büyüme olasılığı çok çok yüksek

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değişme olmazsa genelde ya günü kurtarmalık oluyor yada görüntü pek hoş olmuyor

94 model aracın tavanı sarkmıştı, biz öncesinde iğne ve yapıştırıcı yöntimi ile denedik olmadı onun yerine direk raptiye yapıştırmıştım tavanı yaptırana kadar. Çünkü cam açık gezince büyüme olasılığı çok çok yüksek
Onarmayı deneyeceğim baktım olmadı mecbur komple indircez tavanı

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir sprey şişesi 40-50 tl olur mu arkadaş? Adamlar içi dolu temizlik malzemesi olan sprey ürünü 20 tl ye satıyor. Boş şişe 40-50 tl.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bir sprey şişesi 40-50 tl olur mu arkadaş? Adamlar içi dolu temizlik malzemesi olan sprey ürünü 20 tl ye satıyor. Boş şişe 40-50 tl.
Kimyasala Dayanikli şiseler pahalidir uzun bir süre kullanabilirsiniz.40₺-50₺ lik ürünlerin şiseleri normal standart Cam sil şişe si hocam o tarz birsey ariyorsaniz daha uyguna var 5 li ve 10 lu set halinde satiliyor N11 de

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Deri veya vinil boyatan oldu mu ? TLS ile ön göğsü boyatmayı düşünüyorum ancak devamında boya ile alakalı sorun yaşar mıyım bilemedim ?

munans

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakasında kendi malzemelerimi götürüp araç temizliği yapabileceğim bir yer var mı? Sadece tazyikli su olan bir yer yeterli.