Hızlı Soru - Cevap

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yikamadan sonra Pw hizli cila kullaniyorum
Ben yakin zamanda valet pro purple velvet aldim, cilali diyor ama sadece brz parlatici ozelligi var.

onun disinda cilasiz olarak sonax turuncu var maliyet olarak uygun.

cilali olarak valet pro advanced poseidon

ben ilk 2 sini kullandim ve memnunum. Sonax i korumasiz aracima uygulayip ardindan hizli cila yapiyorumz

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Merhaba arkadaşlar, jant ve davlumbaz temizliği için fırçasız işe yarayacak bir ürüne ihtiyacım var (basınçlı su ile durulanacak). Aklımda Green Star ya da Jaffa Clean alıp 1:5 oranda kullanmak var ama işe yarar mı bilmiyorum. Green Star 1:5 yapınca litresi 40 lira civarı oluyor. Bunlar gibi konsantre, ekonomik ürün tavsiyeniz varsa denemek isterim.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Merhaba arkadaşlar, jant ve davlumbaz temizliği için fırçasız işe yarayacak bir ürüne ihtiyacım var (basınçlı su ile durulanacak). Aklımda Green Star ya da Jaffa Clean alıp 1:5 oranda kullanmak var ama işe yarar mı bilmiyorum. Green Star 1:5 yapınca litresi 40 lira civarı oluyor. Bunlar gibi konsantre, ekonomik ürün tavsiyeniz varsa denemek isterim.
Ben GS kullanıyorum jantlarda, 1/10 yapmıştım ilk şişede çok tatmin etmedi. 2. Şişede 1/5’ oranda hazırladım daha iyi ama yine de tavsiye edebileceğim kadar iyi değil. Daha uygun bir alternatif varsa ben de bilmek isterim.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Teşekkür ederim öncelikle düşünüp araştırıp paylaştığınız için. Ben de dediğiniz gibi Mann dan almayı düşündüm. Ancak bir de Filtron marka denemek istedim. Şuan elimde Filtron marka var. Malzeme kalitesi alıntı yaptığınız postta görünen polen filtresinden çok daha iyi. Ancak henüz araca takamadım. Eğer memnun kalırsam Filtron dan devam edeceğim. Memnun kalmazsam sizin de dediğiniz gibi Mann dan devam edeceğim.
Can hocam merhaba filtron markasından memnunmusunuz bende babamın aracına man alıcaktım fakat üretmemişler filtron önerdi oradaki satıcı yorum yapma şansınız varmıdır?

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Ben GS kullanıyorum jantlarda, 1/10 yapmıştım ilk şişede çok tatmin etmedi. 2. Şişede 1/5’ oranda hazırladım daha iyi ama yine de tavsiye edebileceğim kadar iyi değil. Daha uygun bir alternatif varsa ben de bilmek isterim.
hocam gs uzun sürede olumsuz etki edebilir bence hiç o işe girmeyin ciddi sıkıntılı bir ürün gs boya sökmüşlüğü var size tavsiyem jant temizleyici kullanın

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Valet Pro Concentrated alicam gibi onerileriniz için tesekkurler
şimdi concentrated güzel bir şampuan ama yoğunluk bazlı düşünürsek ab velvet en yüksek kosantresi olan üründür az sarfiyatla kullanabilirsiniz olaya fiyat açısından bakmamam lazım konsantre bazlı bakmak lazım sitelerinden araştırabilirsiniz

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdi concentrated güzel bir şampuan ama yoğunluk bazlı düşünürsek ab velvet en yüksek kosantresi olan üründür az sarfiyatla kullanabilirsiniz olaya fiyat açısından bakmamam lazım konsantre bazlı bakmak lazım sitelerinden araştırabilirsiniz
Purple velvet 500 ml ile 90-100 arası bir yıkama yapılabilir. Fiyatı da 100-120 arasında. Bence oldukça makul

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Can hocam merhaba filtron markasından memnunmusunuz bende babamın aracına man alıcaktım fakat üretmemişler filtron önerdi oradaki satıcı yorum yapma şansınız varmıdır?
Mann Filtre 'nin üretmemesi imkansız.,

Filtron filtre --> Mann filtrenin bünyesinde olan bir firmadır., Filtron --> Mann markasının bütçe odaklı (alt kalite) sınıfında konumlandırdığı bir markadır.,

Sonuç olarak (satıcının uydurduğu teoriye göre); Mann kendisi üretmiyorsa, kendi bünyesindeki alt markası bunu üretmesi söz konusu olamaz., muhtemelen satıcının elinde stok yoktur böyle birşey uydurmuştur., aracınız marka model nedir.?

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Mann Filtre 'nin üretmemesi imkansız.,

Filtron filtre --> Mann filtrenin bünyesinde olan bir firmadır., Filtron --> Mann markasının bütçe odaklı (alt kalite) sınıfında konumlandırdığı bir markadır.,

Sonuç olarak (satıcının uydurduğu teoriye göre); Mann kendisi üretmiyorsa, kendi bünyesindeki alt markası bunu üretmesi söz konusu olamaz., muhtemelen satıcının elinde stok yoktur böyle birşey uydurmuştur., aracınız marka model nedir.?
Araç eski model oldugundan sanırım üretmiyor diye düşündüm 2005 model pejo partner 1.9 dizel ondan alt ürün alırlar gözüyle bakabilirler komple set

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Araç eski model oldugundan sanırım üretmiyor diye düşündüm 2005 model pejo partner 1.9 dizel ondan alt ürün alırlar gözüyle bakabilirler komple set
Hocam n11 üzerinden filtrelere ulaşabilirsiniz hem Filtron hem de Mann mevcut. Filtron markası orta sınıf bir filtredir polen filtresinde tercih edebilirsiniz ama yağ ve hava için Mann tavsiye ederim, özellikle yağ filtresinde muhakkak Mann almalısınız. Duruma göre hava filtresi de Filtron alınabilir sorun yaratmaz ama öncelik Mann olsun.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mann ürünlerini filtremarketi sitesinde satıyordu en son oradan direk araç girerek sipariş verebilirsiniz. Yanılmıyorsam kendi satış sitesi mann in. Hem Mann hem filtron ürünleri vardı