Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #17,801
Hocam koh chemie gs aldım 1:10 oranında çoğaltıp bütün her yerinde kullanacağım detay fırçası kullanarak teşekkürler kullanım sitili için fatklı tavsiyeniz var mı?
Ben davlumbazları ve lastikleri temizlerken de kullanıyorum. Sadece daha yoğun bir sulandırma oranı hazırlıyorum. İç plastiklerde green star ile çalıştıktan sonra sadece nemli bir bezle durulama yapın.

Gokkur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, basınçlı yıkama makinası almak istiyorum, iki ürün arasında kaldım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi
bosch advanced aquatak 140 ile karcher k5

uygar2580

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, motosiklet üzerindeki (kask da olabilir) gündelik ince toz ve lekeleri camsil tarzı bir spreyle nemlendirip bezle silmek gibi "hızlı temizlik" için önerileriniz ne olabilir ? Nasıl bir sprey ürün kullanmak lazım ? Tozlanmayı geciktirici, camlardaki veya plastik karenaj parçalardaki sinek böcek izlerini temizlemek için ve hızlı cila gibi parlama sağlayıcı ürün tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Daha önceki eski motosikletimde mavi silikonlu tabir edilen spreylerden kullanıyordum, memnundum, motosikletim de maviydi, hoş bir koku da oluyordu. Sorun yaşamadım fakat hatırlayamadığım ürünle ilgili olumsuz yorumlarda vardı sanki.

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben davlumbazları ve lastikleri temizlerken de kullanıyorum. Sadece daha yoğun bir sulandırma oranı hazırlıyorum. İç plastiklerde green star ile çalıştıktan sonra sadece nemli bir bezle durulama yapın.
Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirmeleriniz için yapınca paylaşımları yapcağım

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hocam koh chemie gs aldım 1:10 oranında çoğaltıp bütün her yerinde kullanacağım detay fırçası kullanarak teşekkürler kullanım sitili için fatklı tavsiyeniz var mı?
Gs için 1/10 fazla agresif olur bence iç mekanda.. 1/20-25-30 tavsiye ederim. Özellikle rutin aralıklarla temizleme düşünüyorsanız.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhabalar, motosiklet üzerindeki (kask da olabilir) gündelik ince toz ve lekeleri camsil tarzı bir spreyle nemlendirip bezle silmek gibi "hızlı temizlik" için önerileriniz ne olabilir ? Nasıl bir sprey ürün kullanmak lazım ? Tozlanmayı geciktirici, camlardaki veya plastik karenaj parçalardaki sinek böcek izlerini temizlemek için ve hızlı cila gibi parlama sağlayıcı ürün tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Daha önceki eski motosikletimde mavi silikonlu tabir edilen spreylerden kullanıyordum, memnundum, motosikletim de maviydi, hoş bir koku da oluyordu. Sorun yaşamadım fakat hatırlayamadığım ürünle ilgili olumsuz yorumlarda vardı sanki.
Bulabilirseniz arexons, petronas veya motul'da motorsikletler için ürünler mevcut. Arexons veya aynı markanın laciverti Petronas'da susuz temizleyici ürünler var aynı zamanda cila etkisi de yapıyor. Motul'un ürünleri de fena değil.

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar, basınçlı yıkama makinası almak istiyorum, iki ürün arasında kaldım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi
bosch advanced aquatak 140 ile karcher k5
Aynı ayarda makinalar, basınçlı hortumunun bağlantı yerleri üzerinde dönebilmesi Bosch'u öne çıkarır benim gözümde. Bende k5 var, 8 MT hortuma rağmen arada tabancayı çevirip hortumun formunu düz tutmak gerekiyor.

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sigara izleri için tek seferlik olabilir ama koch gs yi rutinde kullanmanız biraz sakıncalı olabilir. Araç modelini yazarsanız temizleyici ve koruyucu tavsiyesi verebilirim.
Opel grandland x 2020 model
Şöför yolcu tarafında sigara sararması var iç kısım biraz özensiz kullanılmış klima ızgaraları tozlu 1:10 seyrelterek ilk bi sağlam olsun istedim sonra ki kullanım için dahada seyreltebilirim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Opel grandland x 2020 model
Şöför yolcu tarafında sigara sararması var iç kısım biraz özensiz kullanılmış klima ızgaraları tozlu 1:10 seyrelterek ilk bi sağlam olsun istedim sonra ki kullanım için dahada seyreltebilirim
Sararmadan kastiniz eğer tavan kumaşıysa yüksek alkali bir ürünü kullanmanız sarkmalara sebep olabilir. Eğer tecrübesiz yeni başlayan bir detaycıysanız tavanı agresif alkali ürünle temizlemenizi önermem. İlla yapacaksanız da oralar için özel geliştirilmiş güvenli ürünlerle yapabilirsiniz.

Veya İstanbul’da yaşıyorsanız @Berkay ’dan profesyonel destek almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Hem yeni başlayan detaycıysanız bir çok konuda tüyolar da verecektir.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Arkadaşlar merhaba. aracımda seramik var auto brite magifoam şampuan satan sitelere baktığımda belirtildiği ölçülerde oranlanırsa güvenlidir yazıyor. ph değerini bilen var mı aramızda yada kullanıp gözlemleyen var mı seramiğe zarar verir mi acaba