aralık başından beri düzgün yıkanmıyordu,bu yüzden yıkama savaşı başlamış oldu. Önce araba kirliyken motora ve arabanın içine hava tuttum.Resmen tozu dumana kattık.
Önce içi komple süpürüp 1:20 vp apc ile trim temizliğini bitirdim sonra dışa giriştim.
Araba çok kirli olduğu için belaltı ve jant-dazlumbazlara benzinlik kostiği , camlar ve tavana apcli karışım sıkıp duruladım. Daha sonra b33 içerikli apc karışımı ile jant-lastik detayı ve lastikleri 2 tur fırçalama
Yine ön yıkama olarak 1,8 lt suya 20 ml ev13 20 ml b33 karışımı ile bir tur ön yıkamayı daha arkamızda bıraktık.Tekirdağ dün çok soğuk olduğu için yıkama kısmında hiç foto çekemedim. Ön yıkama sonrası lastikleri fırçalarken yüzeyden buhar çıkıyordu.
Kova yıkamasınıda ev13 ve vp mor ile yaptım. Ve içini tekrar bi silip lastik havalarını kontrol edip eve geldim
Ekimde 65 bin bakımıyla beraber Tac system Moonlight uygulamıştım.Şuan 71,900 e gelmişiz ve durum bu şekilde
Garaja girmeden lastiklere sarp sürüp akan damlaları da sildim ve arabanın rengi açıldı
Akşamda kaputu ve dış trimleri ft ile silip trimlere pss sürüp, lastiklere selsil lastik parlatıcı spreyi sıktım. En sonda paspasları spritz ile silip iç trimlere ve eşiklere 3d ultra protectant ile koruma altına alıp bitirdim.
Gece boyunca lastiklere iyice işlemiş sanıyorum , sabah hala hafif parlıyordu.Daha rahat vakit bulursam güzel fotoğraflar ile devam edeceğim
(NOT: normalde aracınıza bugun ne yaptınız konusuna paylaşacaktım ama ordan paylaşamıyorum , buraya yüklemişim. Yazı oraya da taşınabilir

)