Quick
VP citrus pre wash deneyeceğim ama daha önce kullandığımda çok etkin sonuç alamadım tekrar deneyeceğim seyreltmeyi değiştirip. Quick detailer elimde VP citrus bling var ben Qd yi nasıl kullanabilirim öneriniz nedir?
Üstadlar daha doğru yönlendirme yapabilirler ama naçizane genel anlamıyla kurulama yardımcısı olarak kapı aralarına, kuş böcek pisliklerine ve hatta doğru yöntemle susuz yıkama yapılacağı zaman ( ben sadece o da nadiren, yıkamanın ertesi günü gibi kısa bir sürede tozlandıysa yapıyorum ara ara ) uygulanabilir.
Ancak citrus yani narenciye içerikli ürünler pek QD sayılmayabilir, sebebi ise bildiğim kadarıyla yukarıdaki mesajda adı geçen ürünlere nazaran korumanızı elleme ihtimali olabilir. Dediğim gibi ürünü kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemem.
Yıkama sonrasında kapı ve bagaj aralarını, ayak basamaklarını vs silerseniz hem hızlı bir bakım hemde yıkama sonrası akan damlacıkların önüne geçersiniz.
Kuş ve böcek kalıntıları için makyaj pamuğu gibi bir ürüne QD sıkıp pisliğin üzerine koyum kısa bir süre bekletip silince leke olmadan çıkaracaktır. Tabi burda aslında en büyük etken boya yüzeyinin korumalı olması yani öncesinde wax-cila-seramik gibi bir kaplamanız varsa işiniz oldukça kolaylaşır. Ek olarak gördüğünüz an mudahele etmeniz. Kurumaması avantajınıza olacaktır. Spreyle kalıntı olan bölgeye sıkıp yumuşak bir bezle de silerseniz sonuç alırsınız ama bana göre makyaj pamuğu daha lokal müdahele imkanı sağlıyor ve bana daha risksiz geliyor.
Susuz yıkama için ise yüzeye ve kaliteli bir beze spreyle sıkıp bezle bastırmadan silerseniz ve sonrasında bu işlemi başka bir temiz kaliteli bezle tekrarlarsanız susuz yıkamış olup kısa vadeli olarak bir koruma sağlarsınız veya mevcut korumanızı tozdan arındırıp yıkama yapmadan temiz ve parlak durmasını sağlayabilirsiniz. ( tavsiye değildir

)