Hızlı Soru - Cevap

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Öne çıkan konu #18,421
Marka olması önemli degil açıkçası bende yeni yeni hobi olarak denediğimden soru öyle anlaşılmis olabilir acaba ürünün linki var mıdır?
Nette sarp lastik parlatıcı olarak aratırsanız çıkar zaten.. 200 ml jel versiyonu.. Sanırım sprey versiyonu da çıkmış ama kullanmadım..

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
11 Yillik Meguiars Kullanicisi olarak soyleyeyim çok güzel :) Mat bir goruntusu yok Finali Orta derece de Parlak Tavsiye ederim.

3D Magic Dressing Kaliteli Lastik Parlaticisidir Kokusu kötü ve Sprey Başlik düşmanidir.

K2 Pro Sigma Dayanimi Endurance ve 3D Magic Dressing e göre 1 Tik daha iyi dir Finali Mattir.

Meguiars All Season Dressing Lastik Parlaticisin Zirvesidir Galon olarak satilir Malesef kucuk boyutlarda yoktur zamaninda kime önerdiysem veya kime gönderdiysem herkez memnun kaldi Galon Galon alip paylastik, dayanimi ve hidrofobisi çok güzeldir.

Onun haricinde birçok markanin lastik parlaticisini kullandim ancak yukaridaki 4 Ürün benim her zaman Favorimdir.:)

İnsanlar artik belli bir markayi tanimaya başladi ve her zaman bir tik iyi olsun istiyor.Onun haricinde uygun F/P ürünleride var.
Üstadım öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu son önerdiğiniz ürünün galon fiyatı birazcık tuzluymus şu anda yeni başladığım için azar azar diğer ürünlerden denemek daha mantıklı geliyor, bu ilk 3 ürün arasindan en çok tavsiye edebileceğiniz hangisidir acaba?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstadım öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bu son önerdiğiniz ürünün galon fiyatı birazcık tuzluymus şu anda yeni başladığım için azar azar diğer ürünlerden denemek daha mantıklı geliyor, bu ilk 3 ürün arasindan en çok tavsiye edebileceğiniz hangisidir acaba?
Hocam asagi yukari Sigma ve Endurance ayni fiyatlara geliyir Sigma nin icinden Uygulama Aplikatoru de geliyor
İkisi arasindaki fark Endurance Parlak Sigma Mat olarak kabul edin ona gore karar verebilirsiniz.

yalin

Acemi Detaycı
Üye
Fiya
Marka olması önemli mi? Önemli değilse ben daha önce farklı markaları kullandım ancak uzun bir süredir sarp markasının jel lastik parlatıcısını kullanıyorum, parlaklık ve dayanım olarak da çok da memnunum, tavsiye ederim.. Fiyatı da meguiars ın 3 te bir fiyatı..[/QUOT.

Dun shelde 65 tl sarpi gorunce 2 tane aldim hocam bayadir 120-130 civariydi

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Duzenli olarak gittigim shel var. Onun disinda baska bir shele gitmedigim icin bilmiyorum bakmak lazim l. Resim eklemeye calistim ama beceremedim
Ben internet üzerinden fotoğrafı gördüm bir shelle ugruyum şu anda en ucuz internette 110₺ belki denk gelir. Bu arada hangi şehirdesiniz eğer Kayseri'deyseniz o shelle gideyim

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Meguiras Endurance Lastik koruyucu ve parlatıcı nasıldır acaba 365₺ bir fiyatı var. Bu fiyata daha iyisi var mıdır tavsiye eder misiniz?
Merhaba, ben önceden dandik bir parlatıcı kullanıyordum. Çok parlak ve suya girer girmez gidiyordu. Meguiarsın parlatıcısı çok parlak değil ilk sürüldükten 1 gün sonra mat güzel görüntüsü oluyor
Kalıcılığı 1 hafta sürüyor gözlemlediğim kadarıyla.
Hidrofobisi çok güzel, sarfiyatı az pahalı olsa da uzun süreler kullanırsınız. Ben bunu ya da carpro darkside öneririm. Darkside meguiarstan da koyu renkli, daha uzun süre kalıcılığı var

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,
Meguiars hot rims all wheel and tire cleaner ürünün şişesindeki fısfısı nasıl çıkarılıyor? Bi turlu çıkaramadım hatta zorladım yine normal kapak gibi açmıyor çözemedim.

@Sefa46 hocam, nasıl açılacağı biliyor musun?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar,
Meguiars hot rims all wheel and tire cleaner ürünün şişesindeki fısfısı nasıl çıkarılıyor? Bi turlu çıkaramadım hatta zorladım yine normal kapak gibi açmıyor çözemedim.

@Sefa46 hocam, nasıl açılacağı biliyor musun?

Hocam ince bez ile tutup çevirin Meguiars kargoda patlamasin diye Makina ile sıktırıyor.Bendekilerde öyle biraz kas gücü gerekiyor :) Zaten Sprey ürünlü meguiars aldiginiz da kapak kisminin hafif ten ezik oldugunu gorebilirsiniz arkadaşlar

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam ince bez ile tutup çevirin Meguiars kargoda patlamasin diye Makina ile sıktırıyor.Bendekilerde öyle biraz kas gücü gerekiyor :) Zaten Sprey ürünlü meguiars aldiginiz da kapak kisminin hafif ten ezik oldugunu gorebilirsiniz arkadaşlar
hımm anladım deneyeceğim olmazsa büyük penseyle deneyeceğim, teşekkür ederim hocam :)

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Carpro reset şampuanı bugün kullandım ama benim için hüsran oldu. Köpürmesi güzeldi ama çok çabuk kuruyor, temizleme gücü çok geldi çamurlu yerleri geçtiğim gibi tertemiz yaptı ve korktuğum başıma geldi. 2 hafta önce yüzey hazırlığı yapılmış şekilde meguiars seramik wax uygulamam tamamen çöp oldu hepsini söküp attı. Parlatan adamlara 2 kere sormama ve sorun olmaz kullanabilirsiniz demelerine güvenerek almıştım ama böyle bir sonuçla karşılaştım ne yazıkki

shovery

Acemi Detaycı
Üye
Carpro reset şampuanı bugün kullandım ama benim için hüsran oldu. Köpürmesi güzeldi ama çok çabuk kuruyor, temizleme gücü çok geldi çamurlu yerleri geçtiğim gibi tertemiz yaptı ve korktuğum başıma geldi. 2 hafta önce yüzey hazırlığı yapılmış şekilde meguiars seramik wax uygulamam tamamen çöp oldu hepsini söküp attı. Parlatan adamlara 2 kere sormama ve sorun olmaz kullanabilirsiniz demelerine güvenerek almıştım ama böyle bir sonuçla karşılaştım ne yazıkki
Meguiars seramik waxın ömrü de o kadar olabilir hocam.