Hızlı Soru - Cevap

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #18,461
Herkese merhaba,
Havluları, bezleri ve eldivenlerinizi yıkarken deterjan olarak ne kullanıyorsunuz? Mikrofiber deterjanı olarak satılan ürünlere gerek var mı etkisi var mı böyle ürünlerin?
Valet Pro Microfibre Reviver kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün içinde bayisen sıfır aracım teslim edilecek. Alır almaz demir tozu ve kil uygulaması yapacağım (eğer çizik görürsem son kat polisajda olacak), koruma olarakta seramik düşünüyorum, aracın dışında da suv olduğu için bolca plastik var. Demir tozu, seramik koruma ve plastik koruma için önerileriniz nelerdir? En sonunda da kaput ve tamponlara pff yaptıracağım.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Herkese merhaba,
Havluları, bezleri ve eldivenlerinizi yıkarken deterjan olarak ne kullanıyorsunuz? Mikrofiber deterjanı olarak satılan ürünlere gerek var mı etkisi var mı böyle ürünlerin?
Ben Good Stuff kullanıyorum daha 1 kez kullandım ama güzel bence fiyat olarak diğer mikrofiber deterjanlardan daha uygun bölünmüş olarak

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar,
Aracım için dış plastik aksamları parlatmak için çok toz tutmayan bir ürün aramaktayım. Tavsiyeleriniz neler olur?
Aklimda Koch PSS var ancak daha iyi ve yeni ürünler varsa fikirlerinize açığım.
Saygılar

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün içinde bayisen sıfır aracım teslim edilecek. Alır almaz demir tozu ve kil uygulaması yapacağım (eğer çizik görürsem son kat polisajda olacak), koruma olarakta seramik düşünüyorum, aracın dışında da suv olduğu için bolca plastik var. Demir tozu, seramik koruma ve plastik koruma için önerileriniz nelerdir? En sonunda da kaput ve tamponlara pff yaptıracağım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bissell’in normal evlerde kullanılan halı yıkama makinelerine göre vakumu nasıl peki hocam, bende fantom 2400w var, onu satıp bissell almayı düşünüyorum.
Hocam kullanisli ben evdede kullaniyorum Evdeki Fantomlar nasildir bilmiyorum ama Normal Endustriyel Tip 3 Motorlu olanlar cok cok daha guclu Karcher Puzzi daha guclu,bunun en buyuk avantaji kucuk olmasi ve her yere rahatlikla goturulebilmesi vakumu idare eder isinizi görür bireysel kullanimda

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhabalar,
Aracım için dış plastik aksamları parlatmak için çok toz tutmayan bir ürün aramaktayım. Tavsiyeleriniz neler olur?
Aklimda Koch PSS var ancak daha iyi ve yeni ürünler varsa fikirlerinize açığım.
Saygılar
PSS'i davlumbazlarda da kullanıyor detailing şubeleri lastikte de güzel mat görüntü bırakıyor en iyisi o olur sanırım. Carpro Perl'de kullanıyorlar ona da bakabilirsiniz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba. Herkes lastikte sarp deri vinil koruyucu kullanıyor nedir bu sarp lastik parlatıcı herkes cok methediyor memnunuz diyor. Ben car pro dark side almayı dusunuyorum denemek için bitane sarp alsammı yagmur yagdıgında falan akıp kahverengi görüntü bırakırmı acaba ?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba. Herkes lastikte sarp deri vinil koruyucu kullanıyor nedir bu sarp lastik parlatıcı herkes cok methediyor memnunuz diyor. Ben car pro dark side almayı dusunuyorum denemek için bitane sarp alsammı yagmur yagdıgında falan akıp kahverengi görüntü bırakırmı acaba ?
Sarp grubun severek kullandığı bir ürün
Akma yapmıyor finalide genel olarak güzel
Dark side sarp a göre daha iyi bunun yanında k2 sigma da tercih edebilirsiniz

Kocmehmetkerim

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çankırı
Sirke bir işe yaramayacaktır. Zamanında bu tip bir hadise için 3D AC0 kullanmıştım. Davlumbazlardan çok rahat sökmüştü çimentoyu. Tavsiye ederim.
Hocam selamlar. Megane 4 aracım var. Davlumbazları kadife kaplı ve önceki sahibi çimentodan geçmiş. Davlumbazlar komple beton ile kaplı. Bahsettiğiniz ürün bunu çıkartır mı ? Teşekkürler şimdiden..