Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #18,821
Koch chemie'nin rwc isimli mavi şişedeki demir tozu ile fb olan 5 ve 11 kg lik satılan ürün aynı mı? Birkaç kişi böyle söyledi ama bilmediğimden sormak istedim

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünün kokusunda ve kıvamında bir sorun yoksa görünmeyen bir yerde lokal olarak deneyin, sorun yoksa elinizdeki ürün yeterli olur. Anladığım kadarıyla da fazla kirli bir araç değil. Almanız gerekirse herhangi bir markanın interior cleaner ürününü alabilirsiniz.
Evet aşırı bi kir yok. Alt kısımlar bej plastik, olduğundan daha kirli gözüküyor açık renkde. Üst kısımlarda o durumda yok temiz duruyor. Teşekkür ederim ilginiz için

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selam dostlar,tatil yolculugu oncesi hic aklima gelmemisti ama bu durum kacinilmazdi maalesef. Aracin on tarafi bocek mezarligina dondu araba da les gbi tabi. Yikamaya verecegim suan kendi yikama imkanim olmadigi icin. İzmit meguiars a vermeyi dusunuyorum ama daha beter olur mu sizce yikamadan sonra iz vs kalir mi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun izmit meguiarsta yikattim arkadaslar arabayi cok kotu bi sonuc cikmadi ama bana ders oldu bu isler yavastan dizmeye baslayacagim artik urunleri

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
K2 nuta anti insect gayet iyi hocam videosunu atmıstım foruma da uzun yolda yanıma alıyorum ben tampona 3-5 fıs atıp durulamak yetıyor böcekten eser bırakmıyor fiyatı diğer alternatiflere göre uygundu

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
K2 nuta anti insect gayet iyi hocam videosunu atmıstım foruma da uzun yolda yanıma alıyorum ben tampona 3-5 fıs atıp durulamak yetıyor böcekten eser bırakmıyor fiyatı diğer alternatiflere göre uygundu
Bu isi yapan secenekler arasindan bunu ekledim hocam listeye

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar selamlar. Benim sorum WD40 ile ilgili olacak. Araçlarımızda nerelerde kullanabiliriz?( kapi menteşeleri vb.) Bu ürünü kullanmamızın bir sakıncası var mıdır?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar selamlar. Benim sorum WD40 ile ilgili olacak. Araçlarımızda nerelerde kullanabiliriz?( kapi menteşeleri vb.) Bu ürünü kullanmamızın bir sakıncası var mıdır?
WD 40 asıl amacı yağlayıcı olan bir ürün değildir. Sıkışan civataları sökmede kullanabilirsiniz. Ya da ses yapan bir menteşe varsa geçici olarak sesini kesmek için kullanabilirsiniz. Araç kapı menteşelerinde, cam tavan kızaklarında bu iş için üretilmiş ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
WD 40 asıl amacı yağlayıcı olan bir ürün değildir. Sıkışan civataları sökmede kullanabilirsiniz. Ya da ses yapan bir menteşe varsa geçici olarak sesini kesmek için kullanabilirsiniz. Araç kapı menteşelerinde, cam tavan kızaklarında bu iş için üretilmiş ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ürün tavsiyeniz var mıdır kapı menteşeleri için.

tugay16haz76

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Aracımda boya koruma mevcut. Arada sırada wax atıyorum. Hızlı cila kullanirim 2 yikamada bir. Ama dün gece sokak lambası altında farkettim. Aracımda bez çizikleri oluşmuş ufak ufak yuvarlak yuvarlak. Aslında düz hareketler ile arabami yıkar silerim ama sanırım ince pastaya ihtiyacı var aracımın. Daha önce hic pasta atmamış biri olarak, elle atmam gerekiyor makinem yok. Bana uygun el pedi ve ince pasta hare giderici önerir misiniz? Çok kötü değil o yüzden cok pahalı bir ürün olmazsa iyi olur. F/P

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaşlar hayırlı akşamlar,

tavanda küçük bir reçine izi vardı ıslak mendille sildim kalıntı gitti ama sarı iz kaldı onu hiç bir şekilde çıkaramadım oto şampuanı denedim valet pro ansf denedim demir tozu denedim çıkmadı. Polisaj ve kil yapmak istemiyorum kolonya ile falan çıkarmı boyaya verniğe zarar vermedeb
Lütfen yardımcı olur musunuz

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaşlar hayırlı akşamlar,

tavanda küçük bir reçine izi vardı ıslak mendille sildim kalıntı gitti ama sarı iz kaldı onu hiç bir şekilde çıkaramadım oto şampuanı denedim valet pro ansf denedim demir tozu denedim çıkmadı. Polisaj ve kil yapmak istemiyorum kolonya ile falan çıkarmı boyaya verniğe zarar vermedeb
Lütfen yardımcı olur musunuz
Yok mudur yardımcı olacak arkadaşlar

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
DETAY DISI SORU

Arkadaşlar, İstanbulda veya Ankarada yasayip Djarum Black sigara bulabilen, satan yer bilen varmı? Karanfilli siyah renkli bir sigara :smilex:

Net fake site dolu, çok zor bulunmuyor.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracımda boya koruma mevcut. Arada sırada wax atıyorum. Hızlı cila kullanirim 2 yikamada bir. Ama dün gece sokak lambası altında farkettim. Aracımda bez çizikleri oluşmuş ufak ufak yuvarlak yuvarlak. Aslında düz hareketler ile arabami yıkar silerim ama sanırım ince pastaya ihtiyacı var aracımın. Daha önce hic pasta atmamış biri olarak, elle atmam gerekiyor makinem yok. Bana uygun el pedi ve ince pasta hare giderici önerir misiniz? Çok kötü değil o yüzden cok pahalı bir ürün olmazsa iyi olur. F/P
Hocam selamlar , el ile uygulama yaparak hiçbirşekilde sonuç alamazsınız.Bu tarz ürünler var fakat çizikleri geçici olarak nispeten kapatır polisaj şart bilginize