Hızlı Soru - Cevap

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Öne çıkan konu #18,981
Mikrofiber şampuanı fiyatına yetişemez oldum. Forumdaki değerli arkadaşlar Mikrofiber bezleri yıkamak için perwolun bir rengini kullanıyordu forumda araştırdım bulamadım o rengi. Bilen var mı acaba?

Ben bunu kullaıyorum. Youtube izlemiştim eleman kurulama havlusu ve yıkama eldivenlerini bu deterjanla yıkıyordu.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar bu foam lance isini nasil cozecegiz:( yaklasik 2500₺ vermeden olmayacak mi bu is

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaslar bu foam lance isini nasil cozecegiz:( yaklasik 2500₺ vermeden olmayacak mi bu is

Ortalama 500 tlye alta foam 2000 veya 700 tl bandına marolex axel pompa alıp kendiniz pompalayıp köpük atabilirsiniz. Ğompalamayla ugrasamam derseniz modifikasyon yaparak küçük hava makinesine baglayabilirsiniz. Cilala parlat youtube kanalında modifikasyon işleminin videosu var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Ortalama 500 tlye alta foam 2000 veya 700 tl bandına marolex axel pompa alıp kendiniz pompalayıp köpük atabilirsiniz. Ğompalamayla ugrasamam derseniz modifikasyon yaparak küçük hava makinesine baglayabilirsiniz. Cilala parlat youtube kanalında modifikasyon işleminin videosu var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pompalamak sikinti degil de guzel kopuk atsin suan o yeterli. Bahce pompasi alip kendim modifiye ettim ama tam randiman vermedi bugun nozul takip deneyecegim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Pompalamak sikinti degil de guzel kopuk atsin suan o yeterli. Bahce pompasi alip kendim modifiye ettim ama tam randiman vermedi bugun nozul takip deneyecegim

o zaman marolex, ik foam pro ve alta foam bu pompalaradn üçüne bir bakın en iyileri bunlar.

kestaneci_037

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

Hocam ik foam tavsiye ederim ben aldım eğer karışımı iyi ayarlarsanız içinden çıkan köpük aparatlarını doğru uygularsanız güzel köpük alırsınız takdir yine sizindir.

saygılarımla

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
marolexe daha yakın hissettim videoları bi izleyeyim,teşekkürler
Hocam marolex 800 lira civarına gelmiş bu kadar para verip eziyet çekmeye değmez. Ben benzinlikte yıkadığım için marolex kullanıyorum ama yerim olsaydı en ucuz foam lanceyi alırdım paraya kıyıp rahatlığı çok iyidir

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
o zaman marolex, ik foam pro ve alta foam bu pompalaradn üçüne bir bakın en iyileri bunlar.
Hocam ik foam tavsiye ederim ben aldım eğer karışımı iyi ayarlarsanız içinden çıkan köpük aparatlarını doğru uygularsanız güzel köpük alırsınız takdir yine sizindir.

teşekkür ederim hocam araştıracağım.

saygılarımla
Hocam marolex 800 lira civarına gelmiş bu kadar para verip eziyet çekmeye değmez. Ben benzinlikte yıkadığım için marolex kullanıyorum ama yerim olsaydı en ucuz foam lanceyi alırdım paraya kıyıp rahatlığı çok iyidir
en çok kullanılan ürünler 2500tl civarında ucuzları da iş yapar mı bilmiyorum

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar selam. El köpük pompasına 1 litre suya ne kadar şampuan koyuyorsunuz. Bende Akbel köpük yapan pompadan var normalde köpük atıyor videolara baktıgımda.
Şampuan olarakta Flowey EV13 kullanıyorum ve içine 1 litre ılık suya ortalama 20-30 ml şampuan koyuyorum fakat atarken su gibi atıyor kesinlikle videolardaki gibi yogun kopuk atmıyor. şampuanı bol koyuyorum 50-100 ml arası yine su gibi atıyor neden böyle videlarda traş köpüğü gibi atıyor benimkinde tık yok. acaba pompadanmı kaynaklı yoksa şampuandanmı? Ayrıca karışımı yapıp agzını kapadıktan sonra çalkalıyorum acaba calkalamamakmı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Arkadaşlar selam. El köpük pompasına 1 litre suya ne kadar şampuan koyuyorsunuz. Bende Akbel köpük yapan pompadan var normalde köpük atıyor videolara baktıgımda.
Şampuan olarakta Flowey EV13 kullanıyorum ve içine 1 litre ılık suya ortalama 20-30 ml şampuan koyuyorum fakat atarken su gibi atıyor kesinlikle videolardaki gibi yogun kopuk atmıyor. şampuanı bol koyuyorum 50-100 ml arası yine su gibi atıyor neden böyle videlarda traş köpüğü gibi atıyor benimkinde tık yok. acaba pompadanmı kaynaklı yoksa şampuandanmı? Ayrıca karışımı yapıp agzını kapadıktan sonra çalkalıyorum acaba calkalamamakmı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

1.750 su 25-30ml arası magifoam/bela/vp foamula ile kullanıyorum. Kıvamı gayet iyi oluyor , imzamda bulunan instagram reelslerınden ortalama kıvamlarını gorebılırsınız.
Suyu az koyunca kıvam daha akmayan köpük formunda oluyor sizin sorun pompa kaynaklı olabilir, şampuan hakkında bilgim yok bişe diyemıyorum.
Çalkamayla alakalı değil denedım çalkayarak çok farkını göremedım

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Pompadan gibi duruyor