İlginiz için çok teşekkür ederim. Buradaki boyacı tanıdığım üzerine gitmediğin sürece genişleme olmaz demişti. Ben de sevinmiştim. Bundan sonrası için daha dikkatli olacağım inşallah. Zaten 2 sene kadar genişleme olmazsa sorun yok, sonrasında satmayı düşünüyorum. O kadar süre kalır mı bu şekilde acaba?
Merhaba, kuş pisligi sebebiyle zarar gören yer incelmez, incelmesi cok extrem bir durum. Hasar almıştır. O kısmın açılmasının 3 sebebi olabilir, 1, siz hata yaptiniz (dikkatli yaptiginizi söylüyorsunuz cok ihtimal vermiyorum)
2, uygulama yapan yer polisaj asamasinda bolgeyi yiyip inceltmis olabilir
3, fabrika o kisima vernigi az düşürmüştür.
Üstüne gitmezsen büyümez yaklasimi yanlıştır. Hasarli bölge etrafinda detayli degerlendirme yapildiktan sonra ancak söylenebilir. Hasar etrafindaki vernik yaklasik 5 mikron mertebelerinde ise buyuyecektir.
Tavsiyemi dinlemek isterseniz, kurumsal olmayan profesyonel detailing uygulama merkezlerinden destek ve uygulama hizmeti alirsaniz en azından bundan sonrasi için sağlıklı olabilir. Geçmiş olsun
Sizden bağımsız olarak, forumda çok bu tarz veya benzer müdahaleler görüyorum. Tavsiyeler yönünde yapıldığında belki bir çoğu basarili veya kısmen başarılı sonuç veriyor ama hemen hemen hepsi şansa yapilan uygulamalar malesef. Bir cok kişi bunun farkinda bile değil.
Buna pasta cila adi altinda uygulama yapan yerler bile dahil.