Hızlı Soru - Cevap

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Aracımın ön kapı eşiklerinde aydınlatma var. Yolcu tarafında ışık yanıyor ama şoför tarafında bir problem var çalışmıyor. Bakımda yetkili servise sordum ama uzun iş diye geçiştirdiler. Sizce kendimin söküp halledebileceği bir şey midir? Araç Vw Tiguan.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Aracımın ön kapı eşiklerinde aydınlatma var. Yolcu tarafında ışık yanıyor ama şoför tarafında bir problem var çalışmıyor. Bakımda yetkili servise sordum ama uzun iş diye geçiştirdiler. Sizce kendimin söküp halledebileceği bir şey midir? Araç Vw Tiguan.

Benim araçta wag grubuna ait. Seat leon. Aynı dert bendede var. Şöför tarafında, kesik kesik yanıp sönüyör. Yıkama esnasında tabancayı kapı altına yakın tutmaktan, basınçlı gelen su içeri sızdı diye tahmin ediyorum. Entegre ,kart felan varsa sökülüp temizlenip bacakların yeniden lehimlenmesi ile sorun çözülür diye umuyorum. Youtubede sel hasarlı araç uzmanı diye kanal var. Tavada kadar su basan aracın bütün kart ve çiplerini söküp ,multimedya lcd ekranıda dahil söküp fırınlayıp, yeniden olası oksitlenmeye karşı lehimleri tazeliyordu. Ömür boyuda garanti veriyordu. Bence iyi bir elektronikçi rahatlıkla yapar. Eğer sorunu çözerseniz bildirin lütfen. Bendede aynı sorun mevcut.

Seat cupra lcd ekrandan bir görüntü.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Araci calistirip mi kullaniyorsunuz? Bir de iceri az da olsa toz salinimi yapiyor mu malum kisin supurmek gerekince kapilar kapali oluyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalıştırmadan kullanıyorum. Süpürdükten sonra akü şarj için 5 dk marş basıyorum.

Hava çıkışında filtre var çok çıkarttığını görmedim. Ama bir ev süpürgesi gibi özellikle taban halısını temizleyemiyor önce fırçalamak gerekir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kullandığınız şampuan hybrid seramik cilalı şampuansa normal. Seramikli şampuanlar başta köpürse de o köpükler sönüyor durmadan eldivene sadece su kalıyor gyeon bathe plus'da da böyle. Ama zipwax konstantre cilalı şampuan yazan beyaz şişeli ürünse bilemiyorum cilalı meguiars şampuanda böyle sorun yaşamadım
beyaz şişe olan ürün bakalım bu bitsin meguiarsın sarı şampuanını kullanmaya başlayacagım

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Çalıştırmadan kullanıyorum. Süpürdükten sonra akü şarj için 5 dk marş basıyorum.

Hava çıkışında filtre var çok çıkarttığını görmedim. Ama bir ev süpürgesi gibi özellikle taban halısını temizleyemiyor önce fırçalamak gerekir.
Tesekkur ederim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Dostlar fireball ın karnabua ve sio2 spey waxını kullanan oldumu. Nasıldır memnunmudur kullanan , gören varmıdır.
ikisini de severek kullanıyorum Grace'den keşke 3-4 şişe alsaydım diyorum. Parlaklığı, su itişi, toz tutmamasıyla beni mutlu etti. Özellikle BSD'den sonra ilaç gibi geldi.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim araçta wag grubuna ait. Seat leon. Aynı dert bendede var. Şöför tarafında, kesik kesik yanıp sönüyör. Yıkama esnasında tabancayı kapı altına yakın tutmaktan, basınçlı gelen su içeri sızdı diye tahmin ediyorum. Entegre ,kart felan varsa sökülüp temizlenip bacakların yeniden lehimlenmesi ile sorun çözülür diye umuyorum. Youtubede sel hasarlı araç uzmanı diye kanal var. Tavada kadar su basan aracın bütün kart ve çiplerini söküp ,multimedya lcd ekranıda dahil söküp fırınlayıp, yeniden olası oksitlenmeye karşı lehimleri tazeliyordu. Ömür boyuda garanti veriyordu. Bence iyi bir elektronikçi rahatlıkla yapar. Eğer sorunu çözerseniz bildirin lütfen. Bendede aynı sorun mevcut.

Seat cupra lcd ekrandan bir görüntü.
Hocam cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi sıvı teması da olabilir. İşini bilen bir oto elektrikçisi de çok basit halledebilir gibi. Benim için çok önemli değil zaten, yolcu tarafındanki ışığı farketmesem haberim bile olmayacaktı :)

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar,

Mersin de kaliteli bir mekana ppf kaplama yaptirmak istiyoruz. Bildiginiz bir yer varsa paylasirsaniz sevinirim, ayrica kapida kucuk bir tas atma izi var ona da rötuş yaptirmak istiyoruz isinin ehli birine. Simdiden tesekkurler..

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@DetayDeposu merhaba. Ürünler perşembe stoklara girecek demiştiniz hala gelmemiş sanırım bir aydır soruyorum hep bi tarih veriyorsunuz ama asla o tarih gelmiyor bi türlü net zaman verirseniz iyi olur bizde başka alternatiflere bakarız
Ürünler dün gümrükteydi bilgisini almıştım firmadan yakın zamanda güncelleme yapılır.

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Merhabalar,

Mersin de kaliteli bir mekana ppf kaplama yaptirmak istiyoruz. Bildiginiz bir yer varsa paylasirsaniz sevinirim, ayrica kapida kucuk bir tas atma izi var ona da rötuş yaptirmak istiyoruz isinin ehli birine. Simdiden tesekkurler..
Benim bildiğim çelikrötuş , ECA Garaj , BM garage, Carboxdetail gibi firmalar var. Uygulama öncesinde hangi işlemler yapılıyor, Garanti kartı vs veriliyormu , kullanılan ürünler tam poliüretan mı gibi soruları mutlaka sorun

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@DetayDeposu merhaba. Ürünler perşembe stoklara girecek demiştiniz hala gelmemiş sanırım bir aydır soruyorum hep bi tarih veriyorsunuz ama asla o tarih gelmiyor bi türlü net zaman verirseniz iyi olur bizde başka alternatiflere bakarız
Hocam gecen gun fircalari ben 2 hafta bekledim. Malesef burda yazilan tarihlerde urunler stoga giremiyor ardindan urunlerin foto cekimi filan oluyor sanrm o yuzden baya bir gecikme oluyor. Ben genelde belirtilen tarihten 10 gun snra fln satisa sunulur diye dusunuorm :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Mehabalar @DetayDeposu carbonfaser etiketli almanyadan gelen urun ile bu ürünü farklı üretim geldi kore uretimi yani ama daha kalitelidir bilemiyorum bu konuda yorum yapmam alman etiketli olanini getirseniz onuda ayrica belirtilip satilsa cok memnun oluruz ben o ürün gelecek diye beklemiştim

Her iki üründe sizde var mı hocam? Sizin gözlemlediğiniz farklar nedir?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Her iki üründe sizde var mı hocam? Sizin gözlemlediğiniz farklar nedir?
evet var firca vs hepsi cok güzel baska markalara bosuna fazla vermeyin derim bwz konusunda bana naylonumsu geldi daha parlak ve kaygan geldi 5 6 adet carbonfaser cam bezim var stok artik gelmeyecekmiş ama detaydeposunun üründe kotu degil yanlış anlaşılmak istemem ama tercihim alman markasindan yana olurdu bu konuda fabrikasi aynıda olsa farklida olsa bana ürün farkli geldi birazda olsa

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Merhaba, daha önce üzerine konuşmuştuk ama bu vernik yanığı ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Buranın üzerine rötüş gibi vernik uygulansa, daha iyi bir görüntü elde edebilir miyim?