Hızlı Soru - Cevap

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Aracıma seramik yaptırdım. Henüz ilk yıkamasını yapmadım. Sormak istediğim soru şu, seramikli araçta cilalı şampuan uygulanır mı? Önceden temaslı yıkama için kullandığım Meguiars Ultimate wash&wax var elimde. pH 8.8 civarı diye biliyorum. Fakat cilalı olması kafamı karıştırdı. Kullanmamda bir sakınca var mı yoksa başka bir pH nötr şampuan edineyim mi? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Detay Deposu Stokları güncellemiş ve zamda gelmiş. Malesef yine pro bela stoklara girmemiş :(
Emirhan bey merhaba, ürünlerin fiyatlarının değişmesiyle alakalı bir kaç şey söylemek istiyorum.

K2 Pro Türkiye olarak ürünlerimize 7 ay zam yapmadık. Euro kurunu 19 lira seviyesinde sabit tuttuk. Ancak Euro kurunun ticari hesaplarda alış 31 lira olması + Polonya’dan ürünlerin karayolu ile geldiğinden ötürü yakıt fiyatlarından dolayı lojistik giderlerlerinin katlanması + depo ve ofis kira giderlerinin yükselmesi gibi sebeplerden ötürü ürünlere kur ve artan giderleri yansıtmak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim. Ürünlere herhangi bir kâr marjı artışı uygulanmamıştır. Hatta sizlerin fiyatlardan çok etkilenmemeniz için belirli oranlarda kârdan feragat edilmiştir

Ancak incelendiğinde avrupa menşeli markalar arasında K2 yine fiyat performans skalasını korumaktadır. :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan bey merhaba, ürünlerin fiyatlarının değişmesiyle alakalı bir kaç şey söylemek istiyorum.

K2 Pro Türkiye olarak ürünlerimize 7 ay zam yapmadık. Euro kurunu 19 lira seviyesinde sabit tuttuk. Ancak Euro kurunun ticari hesaplarda alış 31 lira olması + Polonya’dan ürünlerin karayolu ile geldiğinden ötürü yakıt fiyatlarından dolayı lojistik giderlerlerinin katlanması + depo ve ofis kira giderlerinin yükselmesi gibi sebeplerden ötürü ürünlere kur ve artan giderleri yansıtmak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim. Ürünlere herhangi bir kâr marjı artışı uygulanmamıştır. Hatta sizlerin fiyatlardan çok etkilenmemeniz için belirli oranlarda kârdan feragat edilmiştir

Ancak incelendiğinde avrupa menşeli markalar arasında K2 yine fiyat performans skalasını korumaktadır. :)
Sizde haklısınız gerçekten euro cok arttı ve fiyatlara bayadır zam gelmemişti ki siz zaten önceden haber vermiştiniz. K2 pro belanın 1 litrelik versiyonu gelmedimi?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sizde haklısınız gerçekten euro cok arttı ve fiyatlara bayadır zam gelmemişti ki siz zaten önceden haber vermiştiniz. K2 pro belanın 1 litrelik versiyonu gelmedimi?
Bela pro 1L gelmesi biraz vakit alacak ancak bizde bulamadığınız ürünleri Cilakutusu üzerinden de temin edebilirsiniz aynı fiyatlar geçerli orada 1L bela pro mevcut.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Aracıma seramik yaptırdım. Henüz ilk yıkamasını yapmadım. Sormak istediğim soru şu, seramikli araçta cilalı şampuan uygulanır mı? Önceden temaslı yıkama için kullandığım Meguiars Ultimate wash&wax var elimde. pH 8.8 civarı diye biliyorum. Fakat cilalı olması kafamı karıştırdı. Kullanmamda bir sakınca var mı yoksa başka bir pH nötr şampuan edineyim mi? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Gyeon bathe
Carpro reset
Nanolex pure
Vonixx v floc gibi pH nötr şampuanlar tavsiye edebiliriz.

ek olarak seramik içerikli boya koruma ürünleri kullanarak, yüzeydeki seramiğin etkisini de artırabilirsiniz.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Baskanim dogrudur orda var da insan dist. de belki daha ucuz olur diye bekliyor bi de onceki siparisten kalma fisfis da bekliyorum cikmadiysa hala birlikte cikar diye bekliyorum ha bugun ha yarin diye ama

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,fisfislar da geldi mi acaba onceki siparisten kalanlar ? @DetayDeposu

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun

Uzun yol sonrası bu ürünü ön yıkama amaçlı kullanmamın bir sakıncası var mı acaba? Aracımın tampon, far, kaput ve ön çamurluklarında ppf var. Basınçlı yıkama makinemin basıncı düşük (40-50 bar) bu nedenle temaslı temizlik öncesi ön yıkamada böceklerden/sineklerden tam anlamıyla kurtulabileceğimi zannetmiyorum. En azından ekstra bir ürün kullanarak böcek kalıntılarını yumuşatmış olacağımı düşünüyorum. Veya kullanmamı önereceğiniz bir ürün varsa ona da yönelebilirim. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhaba, evet iletişime geçelim çıkış yapılsın.
Merhaba,soyle yapalim, bugun cilakutusu.com a ugradim yani magazalarina onlar sagolsun bana 2adet fisfis verdiler siz onlara yollarsiniz siparis cikardiginizda olur mu? Bayiilerinzin boyle guzel esnaflardan olmasi bizim gbi son kullanicilar acisindan olumlu,tesekkurler tekrardan size ve cilakutusu na.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

Uzun yol sonrası bu ürünü ön yıkama amaçlı kullanmamın bir sakıncası var mı acaba? Aracımın tampon, far, kaput ve ön çamurluklarında ppf var. Basınçlı yıkama makinemin basıncı düşük (40-50 bar) bu nedenle temaslı temizlik öncesi ön yıkamada böceklerden/sineklerden tam anlamıyla kurtulabileceğimi zannetmiyorum. En azından ekstra bir ürün kullanarak böcek kalıntılarını yumuşatmış olacağımı düşünüyorum. Veya kullanmamı önereceğiniz bir ürün varsa ona da yönelebilirim. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Babam düzenli uzun yol yapıyor aracın plakası bile sinek böcekle kaplanıyor ben fiyatı pahalı olsa da koch chemie insect dirt isimli böcek ürününü önerim sıktığınız gibi hepsini çözüyor çok başarılı bir ürün. Bunun dışında gyeon wetcoat ürünü çok güzel koruma sağlıyor ben benzinlik suyunu kullanıyorum neredeyse hepsini tazzik götürüyor

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Babam düzenli uzun yol yapıyor aracın plakası bile sinek böcekle kaplanıyor ben fiyatı pahalı olsa da koch chemie insect dirt isimli böcek ürününü önerim sıktığınız gibi hepsini çözüyor çok başarılı bir ürün. Bunun dışında gyeon wetcoat ürünü çok güzel koruma sağlıyor ben benzinlik suyunu kullanıyorum neredeyse hepsini tazzik götürüyor
Aslına bakarsanız koch chemie daha ucuza geliyor ml bazında. Teşekkür ederim. Tavsiyenize uyacağım

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

K2’nin şu ürününe de bakabilirsiniz. Sivrisineğin bol olduğu bir coğrafyada babamın aracında aktif olarak kullanıyoruz memnunuz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba konu dışı ama bu durumdan baya canım sıkılmaya başladı size danışmak istedim
Aracım 1.6 tdi 235k kmde ve bu aralar hiç olmadığı kadar dpf den dolayı sarı motor lambası yakıyor. 10 gün sonra yine başlıyor aracı devirli ve seri kullanmama rağmen böyle oluyor. 30-40 kilometre 3 bin devir civarında yine seyrettim ama lamba sönmedi. Dpf den dolayı sorun yaşayan var mı bu kadar
Sarı motor lambası (fotoğraf 1) sadece dpf nedeniyle yanmaz. Eğer bahsi geçen lamba dpf dolu uyarısının olduğu lamba (fotoğraf 2) ise o zaman dediğiniz doğru.

(Fotoğraf 1)

(Fotoğraf 2)

Dpf içerisinde, yüksek ısıda kurum yakım işlemi sonrasında belirli oranda kül kalır. Bu gram hesabıyla size veri olarak yansıtılır. Bu kül oranı belirli bir gramın üzerine çıktığında artık dpf kendini temizleyemez hale gelir. Fiziksek müdahale ile temizlik yapmak şarttır. Rejenerasyon fayda etmez.

Diğer bir ihtimal enjektör - turbo gibi motorun verimli çalışmasına direk etki eden parçalarda arıza var ise dpf nin çabuk dolmasına neden olur. Örneğin enjektör işemesi meydana gelmiştir. Motor dumanlı çalışıyordur gibi.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Hemen inceliyorum hocam, teşekkür ederim
Bu ürünü bende kullanıyorum. Küçük bir sprey şişesinin içine koydum. Kuşların malum nerede ne zaman bombardıman yapacakları belli olmuyor. Hemen bagajdan çıkarıp kuş pisliğinin üzerine sıkıyorum , çok rahat kuş pisliğini çıkarıyor. Tavsiyem arabada her zaman bulunsun kuçuk bir sprey şişede.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Merhaba detay severler. Bu çantayı kullanan gören, dokunan varmı, 2000 tl yazmışlar edermi bu parayı. Yada alternatif sunabilecek varmı uyguna.