Hızlı Soru - Cevap

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #19,541
Davlumbazları magifoam ile 2 kere fırçalamama rağmen görüntüleri siyah olmuyor. Gri beyaz gibi lekeli lekeli kalıyor bezle silerken pek kir de gelmiyor (fırça parlatan adamlar maxshine) ne önerirsiniz koruma ürünü veya farklı yöntem
Temiz ve siyah gorunsun istiyorsanız Meguiars m40 veya hyperdressing önerirm

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Davlumbazları magifoam ile 2 kere fırçalamama rağmen görüntüleri siyah olmuyor. Gri beyaz gibi lekeli lekeli kalıyor bezle silerken pek kir de gelmiyor (fırça parlatan adamlar maxshine) ne önerirsiniz koruma ürünü veya farklı yöntem
Birçok ürün denedim en etkili 3D magic dressing spreyle sıkmak yetiyor lakin fiyatı biraz tuzlu :)

Agrone

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba dün mt-25 motorumu teslim almış buluyorum motoru yıkamak için Autoglym Bodywork şampuanı kullanmayı planlıyorum sizce motosiklet yıkamak için uygun şampuan mı? Hızlı cila önerilerinizede açığım teşekkürler.

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar 2006 model aracıma ön silecek alacağım Bosch'un iyi olduğunu düşünüyorum bu konuda fakat sitelerdeki fiyatların arasında çok farklılık var orjinal olup, olmadığı konusunda tereddütüm oluştu. Silecekpazarı sayfasında 300 sileceksepeti sayfasında 500 küsür bir başka sayfada 700 küsür. Orjinal bir silecek alacağım güvenli sayfa var mıdır? Marka önerisini de açığım bu arada Bosch şart değil şuan üzerinde o takılı olduğu için ve memnun kalmıştım.

mert_34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar 2006 model aracıma ön silecek alacağım Bosch'un iyi olduğunu düşünüyorum bu konuda fakat sitelerdeki fiyatların arasında çok farklılık var orjinal olup, olmadığı konusunda tereddütüm oluştu. Silecekpazarı sayfasında 300 sileceksepeti sayfasında 500 küsür bir başka sayfada 700 küsür. Orjinal bir silecek alacağım güvenli sayfa var mıdır? Marka önerisini de açığım bu arada Bosch şart değil şuan üzerinde o takılı olduğu için ve memnun kalmıştım.
Merhaba,
2016 senesinden beri hem kendi araçlarım, hem de çevremdeki araç sahibi tanıdıklarıma; sileceksepeti üzerinden Bosch silecek alıyorum. Çeşit çokluğu ve orjinal olmasından dolayı. (bir de kargolamaları özel kutuda, sağlam şekilde yaptıklarından) ,
Halen de ihtiyaç halinde alıyorum. Burayı tavsiye edebilirim. Bosch Aerotwin modelleri üst kalitede ve uzun ömürlü oluyorlar.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Silecek sepeti güvenilirdir, diğer site hakkında bilgim yok. Bir de SWF marka sileceğe bakın, araca yeni taktım bende. Şimdilik memnunum. Vag grubun fabrikada kullanılan marka diyorlar.

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,
2016 senesinden beri hem kendi araçlarım, hem de çevremdeki araç sahibi tanıdıklarıma; sileceksepeti üzerinden Bosch silecek alıyorum. Çeşit çokluğu ve orjinal olmasından dolayı. (bir de kargolamaları özel kutuda, sağlam şekilde yaptıklarından) ,
Halen de ihtiyaç halinde alıyorum. Burayı tavsiye edebilirim. Bosch Aerotwin modelleri üst kalitede ve uzun ömürlü oluyorlar.

Banada silecek sepeti mantıklı geldi ruloda göndermeleri güzel gerçekten teşekkürler.

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Silecek sepeti güvenilirdir, diğer site hakkında bilgim yok. Bir de SWF marka sileceğe bakın, araca yeni taktım bende. Şimdilik memnunum. Vag grubun fabrikada kullanılan marka diyorlar.
SWF ye baktım ama yarısı çok memnun yarısı 4 ayda silecek atlama yapıyor diyince kararsız kalmıştım.
Audi A3 Silecek Takımı (2005-2012) Bosch Aerotwin AM462S de karar kıldım.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Daha önce bu üründen kullanan varmıdır acaba nedir bu ürünün amacı kullandıysanız memnun kaldınızmı ?
Burada böyle bir video buldum belki aklınızdaki sorulara çözüm olabilir. Kullanip deneyimleyen arkadaşlar mutlaka bilgi verirler zaten.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba,
Klin korea 90x70 duo havlu aldım. Kullanmadan sadece su ile makinaya atmak istedim başta 2 durulama 400 devirde attım ancak havlu sırılsıklam çıktı. 2.kez atarken yanına 2 havlu daha attım bu sefer 800 devir 3 durulama yaptım fakat yine sonuç aynı. Bu havluyu makinada hangi ayarda nasıl yıkamak lazım

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,
Klin korea 90x70 duo havlu aldım. Kullanmadan sadece su ile makinaya atmak istedim başta 2 durulama 400 devirde attım ancak havlu sırılsıklam çıktı. 2.kez atarken yanına 2 havlu daha attım bu sefer 800 devir 3 durulama yaptım fakat yine sonuç aynı. Bu havluyu makinada hangi ayarda nasıl yıkamak lazım
Ben 800 devirde yıkıyorum, bazen epey ıslak çıkıyor, 800 devirde sıktırıyorum, düzeliyor.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sileceksepeti’nden RBW marka ön&arka takım olarak almıştım. 3 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. O zamanlar Aerotwin modelinden şikayet eden çok vardı. Ben RBW’den memnun kaldım hatta diğer aracıma da aynı marka set aldım.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
BOSCH marka silecek parasının ürünü değil. Arka ve ön atlama yapıyor garç gurç ötüyordu. Attım çöpe . En kıralının ömrü akdeniz ikliminde 1 yıl. Ucuz al eskidikçe değiştir. Şuanki ne ötüyor nede atlıyor. Markasını dahi hatırlamıyorum.

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Bu detaydeposu adlı firmaya buradan yada whatsapp üzerinden ulaşamıyorum. 2 3 kez alışveriş yaptım. Lakin bu sefer neredeyse 1 ay olacak. Ulaşamıyorum.