Hızlı Soru - Cevap

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
aktifliğine birşey diyemem ama ben yaklaşık 3 hafta once aldıgım aplikatörü hemen aynı gün kargolamışlardı
Kargolamayla yada diğer süreçlerle ilgili bir sıkıntım hiç olmadı. Gayet hızlıydı. Yalnız 22 ağustos da sipariş vermiştim. Bir ürün eksik geldi. Eylülün ilk haftası stoklara girir dediler. Whatsapp dan yazdım. Buradan da yazdım. Ama 1 hafta olacak. Hiçbir cevap yok.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kargolamayla yada diğer süreçlerle ilgili bir sıkıntım hiç olmadı. Gayet hızlıydı. Yalnız 22 ağustos da sipariş vermiştim. Bir ürün eksik geldi. Eylülün ilk haftası stoklara girir dediler. Whatsapp dan yazdım. Buradan da yazdım. Ama 1 hafta olacak. Hiçbir cevap yok.
inşallah sıkıntınızı çözerler en kısa zamanda

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
detaydeposunda sizin alacağınız kalmaz hocam yeterki onların size borcu kalsın ki kat kat fazlasını göndersinler içinizde bir gram şüpheniz olmasın stoklar yakın zamanda yenilenecek bi kac bisey daha eklersiniz belki

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
detaydeposunda sizin alacağınız kalmaz hocam yeterki onların size borcu kalsın ki kat kat fazlasını göndersinler içinizde bir gram şüpheniz olmasın stoklar yakın zamanda yenilenecek bi kac bisey daha eklersiniz belki
Üstadım zaten onun korkusuyla yazmadım. Daha önce de alışveriş yaptım. Kaldı ki ben bu mecraya yeni başladım. Gayem buralarda bilen biri varsa süreci netleştirmek.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstadım zaten onun korkusuyla yazmadım. Daha önce de alışveriş yaptım. Kaldı ki ben bu mecraya yeni başladım. Gayem buralarda bilen biri varsa süreci netleştirmek.
Stoklar yenilenince ürününüz gelir herhangibir sorun yaşamazsınız o konuda dönüşte sağlanır size müsait olamamışlardır belkide

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Detaydeposu na benimde borcum var. Şaka değil , 100 150 tl gibi borcum var. 3 hafta felan olmuştur watsaptan kaçdefa yazdım , Hocam iban atın borcumu ödeyeyim diye ,hiç dönüş yapmadılar. Alacaklarına bile dönüş yapmadılar , başlarına birşey gelse forumda birilerinin haberi olurdu herhalde.
İnşallah iyidirler.

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
Yapay Deri koltuğunun temizliği için hangi ürünü önerebilirsiniz acaba? Valet Pro Leather Soap düşünüyorum ama sanki "gerçek" deri döşemeler için bir ürün.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. Güzel kaliteli 500 veya 1000 ml lik şişelere uyan ürün sarfiyatını en aza indiren sprey başlığı onerirmisiniz? İç detay temizleyicim MZR için Canyon sprey başlık aldım kırmızı olanlardan düzgün calısmıyor tam basmıyor ürünü fazla atıyor sürekli temizleyici bitmeye başladı güzel kaliteli başlık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.