Hızlı Soru - Cevap

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,581
Merhabalar. Güzel kaliteli 500 veya 1000 ml lik şişelere uyan ürün sarfiyatını en aza indiren sprey başlığı onerirmisiniz? İç detay temizleyicim MZR için Canyon sprey başlık aldım kırmızı olanlardan düzgün calısmıyor tam basmıyor ürünü fazla atıyor sürekli temizleyici bitmeye başladı güzel kaliteli başlık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
uzun süredir şu tip Taiwan menşeili sprey başlıklardan kullanıyorum. Ben şahsen bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
bunlardan teflon contalı olanları alırsanız bir sorun yaşamazsınız.
Teflon Contalı Sprey Başlık Made in Taiwan | Detaymarketim
Ağır Kimyasallara Dayanıklı Sprey Başlık - Trigger (divortex.com.tr)
Sprey Başlığı 8 Adet Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar kullandığınız f/p ürünü lastik parlatıcı tavsiyesi alabilir miyim? Uzun ömürlü sürüncede ayna gibi parlasın istiyorum

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar kullandığınız f/p ürünü lastik parlatıcı tavsiyesi alabilir miyim? Uzun ömürlü sürüncede ayna gibi parlasın istiyorum
K2 Sigma.
1,5- 2 yılda 500 ml ürün anca tüketmişimdir, epey bereketli bir ürün, tavsiye ederim, sürdüğünüz kat sayısı arttıkca parlaklık artmakta. Dayanımı epey uzun.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Yapay Deri koltuğunun temizliği için hangi ürünü önerebilirsiniz acaba? Valet Pro Leather Soap düşünüyorum ama sanki "gerçek" deri döşemeler için bir ürün.
Leather Soap da kullanılabilir ama daha ekonomik olarak Koch Chemie PO alınabilir. 1:5 olarak sulandırıp 6L ürün elde edersiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Leather Soap da kullanılabilir ama daha ekonomik olarak Koch Chemie PO alınabilir. 1:5 olarak sulandırıp 6L ürün elde edersiniz.
1:5 çok aşırı kirli değilse fazla gelicektir ideali 1:10 - 1:15 ben 1:10 kullanıyorum geçen sene aldım konsola ve derilere kullanıyorum 2 kere komple koltukları temizledim şuanda içinde 750-800ml ürün vardır cok bereketli po öneririm temizlemeside süper

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
uzun süredir şu tip Taiwan menşeili sprey başlıklardan kullanıyorum. Ben şahsen bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
bunlardan teflon contalı olanları alırsanız bir sorun yaşamazsınız.
Teflon Contalı Sprey Başlık Made in Taiwan | Detaymarketim
Ağır Kimyasallara Dayanıklı Sprey Başlık - Trigger (divortex.com.tr)
Sprey Başlığı 8 Adet Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Hocam şu tarz koçtaştan şişesiyle birlikte 25 tlye mağazadan alsam işimi görürmü acaba sizin attıklarınızla aynı başlık sanırsam bu daha mantıklı geldi

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam şu tarz koçtaştan şişesiyle birlikte 25 tlye mağazadan alsam işimi görürmü acaba sizin attıklarınızla aynı başlık sanırsam bu daha mantıklı geldi

Fiyat olarak uygun. Sprey başlık püskürtme şekli olarak işinizi görür. Ancak alkali kimyasallarda veya solvent bazlı kimyasallarda bir süre sonra bozulabilir.

Sahan52

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
Karcher K4 için amazondan kısa tetik ve foam lance almayı düşünüyorum.
Daha önce alışveriş yapanlar memnun kaldıklarını ürünlerin linklerini paylaşabilir mi ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese iyi günler. Fireballın grit guard + kovasını 420 + kargo ile 490 tlye almak istemedim biraz araştırma yaptım ve grit guard buldum. 100 Tlye grit guard aldım şimdide şu kovadan almayı planlıyorum nasıl olur sizce? Grit guardın ölçüsü 23.5 cm kovanın çapı 33 cm kenarların 5 cmlik boşluklar kalıcak ama onemli olan zaten dibindeki taşı pisliği eldivene sürmemek o yüzden boşluk kalmasının sorun cıkartacagını zannetmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Toplam maliyet bu şekilde 230 tlye mal olucak inş.
https://pttavm.com/seffaf-luks-kova-no-4-20-lt--p-131229367

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Herkese iyi günler. Fireballın grit guard + kovasını 420 + kargo ile 490 tlye almak istemedim biraz araştırma yaptım ve grit guard buldum. 100 Tlye grit guard aldım şimdide şu kovadan almayı planlıyorum nasıl olur sizce? Grit guardın ölçüsü 23.5 cm kovanın çapı 33 cm kenarların 5 cmlik boşluklar kalıcak ama onemli olan zaten dibindeki taşı pisliği eldivene sürmemek o yüzden boşluk kalmasının sorun cıkartacagını zannetmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Toplam maliyet bu şekilde 230 tlye mal olucak inş.
Şeffaf Lüks Kova No:4 20 Lt - PttAVM.com
Grit guard kova dibinde sabit durmaz ise suyun kaldırma kuvveti ile yukarı çıkar. Ancak kenarlarındaki boşluktan sıkıştırır isen o zaman kullanılabilir.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Grit guard kova dibinde sabit durmaz ise suyun kaldırma kuvveti ile yukarı çıkar. Ancak kenarlarındaki boşluktan sıkıştırır isen o zaman kullanılabilir.
Bende buna benzer kovadan vardı sıkıştırınca da çatlatıyor kovayı çok tatlı sıkı olacak şekilde ayarlamak lazım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
@emirhaneness hocam bu tur islerde bu tur cabalar genelde astari yuzunu geciyor. Ayrica nalbur kovalari cok dayanikli olmuyor. Duzgun bir kovayi indirim de denk getirip almanizi oneririm. Tabi Bunlar bnm sahsi tecrubeler sonucu olusan gorusum
Grit guard siparişini geçtim. Bakalım kovayı bulabilirsem gelene kadar gittiği yere kadar idare eder beni. Sağlam kovalar indirime girerse onlarıda kovalarız inş

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
https://pttavm.com/seffaf-luks-kova-no-4-20-lt--p-131229367
Ben olsam aynısını yapardım. Grit guard'a göre uygun bir kova bakardım nalburdan, züccaciyeciden, vs.
Detailing için satılan kovalar iyi güzel ama aşırı pahalı, ederinin üzerinde. Link verdiğiniz kova gayet güzel, iş görür.