Hızlı Soru - Cevap

mrtkap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zong
Öne çıkan konu #19,821
Selamlar, Fiesta elektrik kırmızısı aracımda igl ecocoat quartz+ seramik kaplama mevcut. Fakat klasik kış sorunu kediler kaputa tırmanıyor ve ufak boylu çizikler oluşturdu. Koruma ve hafif gidermek için pasta dışında seramik destekleyici bir cila öneriniz var mı? Hızlı cila bu tarz durumlarda işe yarar mı?

B106465

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde good stuff jant temizleyici var. Asidik olmasından dolayı piano black jantlara zarar verir mi acaba? 1:5 sulandırarak kullanıyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elimde good stuff jant temizleyici var. Asidik olmasından dolayı piano black jantlara zarar verir mi acaba? 1:5 sulandırarak kullanıyorum.

İçeriğini görmek lazım. Bunun arkasından mutlaka alkali kimyasal kullanmalısınız her seferinde. Ürünü gerekmedikçe kullanmamanızı tavsiye ederim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Selamlar, Fiesta elektrik kırmızısı aracımda igl ecocoat quartz+ seramik kaplama mevcut. Fakat klasik kış sorunu kediler kaputa tırmanıyor ve ufak boylu çizikler oluşturdu. Koruma ve hafif gidermek için pasta dışında seramik destekleyici bir cila öneriniz var mı? Hızlı cila bu tarz durumlarda işe yarar mı?
kedi çiziğine pasta harici sonuç verebilecek bir ürün yok malesef. İgl premier ile destekleyebilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
1 LT'lik kova şampuanı alacaktım sefa abimin önerisi ile sams detailingin shampoo ürününü deneyeceğim fakat 500 ml 300 küsür 2.5 lt 650 tl . Acaba alsam bölüşmek isteyen varmıdır ortak alsak. Ortak almak isteyen olmazsa auto britein purple velvet ürünü var baktım cilayı waxı koruyor diyor açıklamasında acaba gerçekten öylemi 1:1500 sulandırma oranı var güzel bi şampuana benziyor.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, belki konu dışı olacak fakat Einhell in şarjlı matkaplarini alma dusuncesindeyim evde ufak tefek tadilat ya da dolap sökme takma işleri için, 40nm torklu fırçasız motorlu bir ürünü var amazonda fiyatı uygun gibi geldi piliyle beraber yaklaşık 2300 gibi. Aleti ya da markanın diğer ürünlerini kullanan tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini merak ettim. Yorumlarınız önemli kullanıcı olarak.
Merhaba, geçtiğimiz günlerde Einhell'in giriş seviye şarjlı matkabı olan tc-cd 18/35 li kodlu ürününü aldım. Ben de fırçasız motorlu olduğu için sizin yazdığınız ürünü alacaktım, hemen hemen yarı fiyatına denk geldiği için (685 tl-amazon) yazdığım ürünü sipariş ettim. Ürünü elime geçince test ettim, birkaç mobilya söktük, giriş seviye (35 mm tork) bir şarjlı matkap olarak gücü yerinde. Evde prizden çalışan darbeli matkabım da olduğu için bu ürün bana yeterli geldi. Bir de bu şarjlı matkabı alma amacım araç detail işleri için kullanmaktı. Geçtiğimiz pazar günü kauçuk paspasları matkap ucu fırçayla çok güzel temizleme şansım oldu.

Sonuç: Einhell gayet kaliteli bir alman markası, Çin malı kalitesiz ürünlere para vermektense kesinlikle tercih edilir. Ayrıca bir batarya-şarj kiti aldığınızda diğer uyumlu einhell cihazlarda kullabilmek de güzel bir avantaj. Mesela ben pressito adlı lastik şişirme pompasında da aynı bataryayı kullanıyorum. Fırsat bulduğumda da aynı markanın solo araç süpürgesini almayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama, kusura bakmayın. Saygılar.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, geçtiğimiz günlerde Einhell'in giriş seviye şarjlı matkabı olan tc-cd 18/35 li kodlu ürününü aldım. Ben de fırçasız motorlu olduğu için sizin yazdığınız ürünü alacaktım, hemen hemen yarı fiyatına denk geldiği için (685 tl-amazon) yazdığım ürünü sipariş ettim. Ürünü elime geçince test ettim, birkaç mobilya söktük, giriş seviye (35 mm tork) bir şarjlı matkap olarak gücü yerinde. Evde prizden çalışan darbeli matkabım da olduğu için bu ürün bana yeterli geldi. Bir de bu şarjlı matkabı alma amacım araç detail işleri için kullanmaktı. Geçtiğimiz pazar günü kauçuk paspasları matkap ucu fırçayla çok güzel temizleme şansım oldu.

Sonuç: Einhell gayet kaliteli bir alman markası, Çin malı kalitesiz ürünlere para vermektense kesinlikle tercih edilir. Ayrıca bir batarya-şarj kiti aldığınızda diğer uyumlu einhell cihazlarda kullabilmek de güzel bir avantaj. Mesela ben pressito adlı lastik şişirme pompasında da aynı bataryayı kullanıyorum. Fırsat bulduğumda da aynı markanın solo araç süpürgesini almayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama, kusura bakmayın. Saygılar.
Eyvallah ben de her işte kullanayım diye darbeli ya da en azından fırçasız motor bı modeline bakıyorum. Bir kaç kişi yalpalama olayından bahsetmiş ama o kadar da olur herhalde duruma göre

Blow

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1 LT'lik kova şampuanı alacaktım sefa abimin önerisi ile sams detailingin shampoo ürününü deneyeceğim fakat 500 ml 300 küsür 2.5 lt 650 tl . Acaba alsam bölüşmek isteyen varmıdır ortak alsak. Ortak almak isteyen olmazsa auto britein purple velvet ürünü var baktım cilayı waxı koruyor diyor açıklamasında acaba gerçekten öylemi 1:1500 sulandırma oranı var güzel bi şampuana benziyor.
Merhaba

Ben ortak olabilirim. Ek olarak Carpro Darkside denemek istiyorum malum fiyatlar yüksek 4 litre alıp 0.5 litre sekiz kişi oluşturabilirsek orayada katılabilirim. Darkside 4 lt EFT indirimli 2963₺ kişi başı 370₺ ile nispeten makul fiyat

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba

Ben ortak olabilirim. Ek olarak Carpro Darkside denemek istiyorum malum fiyatlar yüksek 4 litre alıp 0.5 litre sekiz kişi oluşturabilirsek orayada katılabilirim. Darkside 4 lt EFT indirimli 2963₺ kişi başı 370₺ ile nispeten makul fiyat
Merhabalar. Darksidea 8 kişi soru cevaptan bulmak çok zor başlık açın isterseniz orada daha kalıcı olup daha fazla kişi görecektir. Şampuan için özel olarak mesaj attım.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
500 ml alabilirim anlaşırsak. Uyarsa özelden görüşelim.
Yakında bütün forum bu üründen alacak gibi.
aynen ben de aldım :)

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 vizio kendi şişesini eritmis sprey başlık flnda bozulmuş yapışkan yapışkan bi hale gelmiş.. Var mi bu durumu yaşayan
Hocam sizin bu uyarı mahiyetindeki yazınızı okuyunca dikkat ettim benim vizio da başlığı eritmeye başlamış. Kalemle işaretlediğim yerden de geçtiğimiz hafta sonu ilk defa uygulama yaparken damlatma yaptı. Demek ben daha şişeyi açana kadar biraz eritti.

Ben de tedbir amaçlı ürünü küçük bir cam kavanoza aktardım. Uygulama yapmak istediğim zaman da cam deodarant şişesine kullanacağım kadar aktarıp bitireceğim. Sanırım bu şekilde ürünü akmadan/bozulmadan kullanabilirim…

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sams detailing ceramic boost kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi. Hızlı cila olarak sonax bsd den sonra farklılık olsun diye carpro elixir kullandım. Yüzeyde bıraktığı ipeksi doku ve toz tutmayışı hoşuma gitti ancak su iticiliği anlamında çok zayıf kalıyor.

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sams detailing ceramic boost kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi. Hızlı cila olarak sonax bsd den sonra farklılık olsun diye carpro elixir kullandım. Yüzeyde bıraktığı ipeksi doku ve toz tutmayışı hoşuma gitti ancak su iticiliği anlamında çok zayıf kalıyor.
3 şişe bitirdim. wet coattan daha az toz tutuyor diye hatırlıyorum parlaklığı güzeldi ama öyle aman aman bir dayanımı yok. 2 haftada bir kullanıyordum ben

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
merhabalar. pazartesi günü Ankaradan citroen c elysse alacağım. double ekran taktırmak istiyorum. em ekran tavsiyesi em de Ankarada bu montajı yapacak olanları tavsiye eder misiniz. Ankaralı arkadaşlarımdan bu konuda yardım istiyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. İç camı temizlemek için önerdiğiniz ürün varmıdır? Marketlerdeki cam temizleyicilerden kullanıyorum hiç memnun değilim.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
merhabalar. pazartesi günü Ankaradan citroen c elysse alacağım. double ekran taktırmak istiyorum. em ekran tavsiyesi em de Ankarada bu montajı yapacak olanları tavsiye eder misiniz. Ankaralı arkadaşlarımdan bu konuda yardım istiyorum
Macunköy'de EMR Garage var, arayıp fiyat alabilirsiniz.