Merhaba, geçtiğimiz günlerde Einhell'in giriş seviye şarjlı matkabı olan tc-cd 18/35 li kodlu ürününü aldım. Ben de fırçasız motorlu olduğu için sizin yazdığınız ürünü alacaktım, hemen hemen yarı fiyatına denk geldiği için (685 tl-amazon) yazdığım ürünü sipariş ettim. Ürünü elime geçince test ettim, birkaç mobilya söktük, giriş seviye (35 mm tork) bir şarjlı matkap olarak gücü yerinde. Evde prizden çalışan darbeli matkabım da olduğu için bu ürün bana yeterli geldi. Bir de bu şarjlı matkabı alma amacım araç detail işleri için kullanmaktı. Geçtiğimiz pazar günü kauçuk paspasları matkap ucu fırçayla çok güzel temizleme şansım oldu.
Sonuç: Einhell gayet kaliteli bir alman markası, Çin malı kalitesiz ürünlere para vermektense kesinlikle tercih edilir. Ayrıca bir batarya-şarj kiti aldığınızda diğer uyumlu einhell cihazlarda kullabilmek de güzel bir avantaj. Mesela ben pressito adlı lastik şişirme pompasında da aynı bataryayı kullanıyorum. Fırsat bulduğumda da aynı markanın solo araç süpürgesini almayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama, kusura bakmayın. Saygılar.