Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #19,861
Ankara da hem self servis olarak kendimiz yıkayabileceğimiz önereceğiniz yer hem de iyi araç yıkama merkezi önerebileceğiniz bir yer var mı?

bkiselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
1 LT'lik kova şampuanı alacaktım sefa abimin önerisi ile sams detailingin shampoo ürününü deneyeceğim fakat 500 ml 300 küsür 2.5 lt 650 tl . Acaba alsam bölüşmek isteyen varmıdır ortak alsak. Ortak almak isteyen olmazsa auto britein purple velvet ürünü var baktım cilayı waxı koruyor diyor açıklamasında acaba gerçekten öylemi 1:1500 sulandırma oranı var güzel bi şampuana benziyor.
Eğer yer kaldı ise bende katılmak isterim

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde work stuff siyah kauçuk saplı detay fırçası seti var. Fırçasının kıl dokusunun doğal saç+ sentetik karışımdan oluştuğu yazıyor özelliklerinde. Doğal saç dediği domuz kılı mıdır? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? (Görüntüleri alıntıladığım parlatan adamlar sitesine de sordum, bilgimiz yok dediler.)

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
arkadaşlar nilfisk yıkama makinesi kullanan var mı aramızda? Nilfisk Core 150 modeli gözüme çarptı 150 barlık ürün. 5 bin tl gibi bi ücreti var. elimde karcher 110 barlık modeli mevcut daha kuvvetli bi ürüne geçmek istiyorum ama internette çokta kullanıcı yorumlarına denk gelmedim.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde work stuff siyah kauçuk saplı detay fırçası seti var. Fırçasının kıl dokusunun doğal saç+ sentetik karışımdan oluştuğu yazıyor özelliklerinde. Doğal saç dediği domuz kılı mıdır? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? (Görüntüleri alıntıladığım parlatan adamlar sitesine de sordum, bilgimiz yok dediler.)

Büyük ihtimal ile domuz kılıdır.

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Piyano Black jant düzenli yıkama ister, eğer her hafta yıkarsanız sorun yapmaz ama 3 hafta ve daha uzun sürede bir yıkama yapılırsa jant seramiği de kullansanız lekeler izler kalır..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam haftada 2 sefer temizliyorum genelde ama sürekli su lekesi oluyor bir tık pişman etti aldığıma.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
En doğrusu üretici firmaya sormak olur diye düşünerek work stuff’a mail attım. Adamlar kısa sürede şöyle dönüş yaptılar:

Boar Pig bristle - is only Classic - and its mix of 50% boar, and 50% synthetic bristle.

Rest of the products are synthetic bristles.

Büyük ihtimal ile domuz kılıdır.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
En doğrusu üretici firmaya sormak olur diye düşünerek work stuff’a mail attım. Adamlar kısa sürede şöyle dönüş yaptılar:

Boar Pig bristle - is only Classic - and its mix of 50% boar, and 50% synthetic bristle.

Rest of the products are synthetic bristles.
Doğal yada karışım olanların çoğu genelde domuz kılı oluyor o sebeple sentetik tercih ediyorum bende

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
O zaman jant seramiği uygulayın, piano black jant bir kullanan pişman, bir de kullanmayan

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle valla :) jant seramiği hiç kullanmadım ama bana pek güven vermiyor açıkçası özellikle önümüz kış ve balatalardan çıkan sıcak tozları düşününce ömrü kısa olur diye düşünüyorum.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok ağır olmayan ve saman nezlesi tarzı rahatsızlığı olan kişileri rahatsız etmeyecek bir araç kokusu tavsiye edecek var mıdır? Elimde bazı kokular var, ancak paketinden çıkarıp astığımda eşim rahatsız oluyor.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar nilfisk yıkama makinesi kullanan var mı aramızda? Nilfisk Core 150 modeli gözüme çarptı 150 barlık ürün. 5 bin tl gibi bi ücreti var. elimde karcher 110 barlık modeli mevcut daha kuvvetli bi ürüne geçmek istiyorum ama internette çokta kullanıcı yorumlarına denk gelmedim.
Ben core 130 kullanıyorum, memnunum, basinc olarak 150 olsa daha iyi olurdu ama 130 da isimi rahatlikla goruyor. Sadece bazen brz yakindan tutmak gerekiyor. 130 un sesi de az deil 150 nin sesi de bundna coktur die tahmin ediyorum. Cevreyi cok da rahatsiz etmek istememistim :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar spreyleme olarak kullanacağım ön yıkama şampuanı me önerirsiniz, koruma var araçta. Uygun fiyatlı bir de.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul