Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Toplam 60 tlye şöyle bir kil eldiveni satın aldım beklentim yok çizmesin yeter demirtozu temizliği sonrası şişeye şampuan sabun su karışımı yapıp kullanacağım inşallah. Sizce iş görür mü ?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Toplam 60 tlye şöyle bir kil eldiveni satın aldım beklentim yok çizmesin yeter demirtozu temizliği sonrası şişeye şampuan sabun su karışımı yapıp kullanacağım inşallah. Sizce iş görür mü ?
Bizim Marflo marka olanlar da çiziyor. Ben kendi aracımda ve bir kaç beyaz araçta kullandım ancak hiç çizik görememiştim. Metalik lacivert golfte yapınca çizikleri görebiliyorsunuz. Hatta sahibi çiziyor dedi ben inanmadım. :smilex: Kendim de uygulayıp denedim gerçekten çiziyor. Buda Marfloya yakın bir üründür neticede.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, kış öncesi beyaz araç için wax arıyorum. Aklımda şuanda soft99 fusso var ancak rakip wax önerilerine de bakabilirim. @Sefa46 hocamın tavsiyesi üzerine uzun ömürlü olması açısından sonax npt kullandım, ürün su iticiliği anlamında tatmin etti ancak 2 araçda da npt nin yüzeyde bıraktığı hissiyatı beğenmedim. Elimi sürünce ipeksi hissiyatı npt de alamadım.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
arkadaşlar herkese selam. bu karcherın süpürge makineleri nasıl wd1 wd2 wd3 modelleri basit haliyle. alıp kullanan arkadaşımız var mı araç için 1 tane almak istiyorum ama

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
arkadaşlar herkese selam. bu karcherın süpürge makineleri nasıl wd1 wd2 wd3 modelleri basit haliyle. alıp kullanan arkadaşımız var mı araç için 1 tane almak istiyorum ama
Ben kullanıyorum yıllardır memnunum. Bazen toz torbasının oturduğu yerle alakalı sorun olsa da genel olarak memunum. Bir kaç kez toz torbasını söküp ıslak çekim de yaptım işimi gördü.

hasanulas67

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Purestar Duplex Twist mi, Klin drying duo large mı yoksa Work stuff King mi almalıyım? 3 havlu arasında kaldım. 2-3 araç kurulamaya yetmesi gerekiyor. Çok araştırdım. Klin veya Purestar Kore'de bez üreticisiymiş. Work stuff değilmiş dendi (Emin değilim). Birkaç arkadaşım Work stuff al dedi, bir kaç arkadaşım Purestar, kimisi de Klin al dedi. Kafam allak bullak.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Purestar Duplex Twist mi, Klin drying duo large mı yoksa Work stuff King mi almalıyım? 3 havlu arasında kaldım. 2-3 araç kurulamaya yetmesi gerekiyor. Çok araştırdım. Klin veya Purestar Kore'de bez üreticisiymiş. Work stuff değilmiş dendi (Emin değilim). Birkaç arkadaşım Work stuff al dedi, bir kaç arkadaşım Purestar, kimisi de Klin al dedi. Kafam allak bullak.
hepsini kullandım hepsinden elimde mevcut abi benim düşüncem biraz bekleyip detaydeposundan 1200 gsm twisted havlu alman olur.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ellerinde şuan yok sanirim. Fatih 1200 gsm olanın markası nedir acaba?
Ben kesinlikle purestar dublex twist havlu öneririm o havlu hakkında su bırakıyor demişlerdi öyle hatırlıyorum ki piyasada yok su anda dediğim havlunun 45x75 olanını kullanıyorum c suvu tek başına kuruluyor 70x90 olanını alırsanız 2 tane orta boydaki arabayı cok rahat kurulayacaktır 3. araç hakkında birşey diyemem ama dediğim havlu cok iyidir ben aşırı memnun kaldım.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Purestar dublex öneririm, 1 senedir kullanıyorum, rahat 2 aracı kurulayabilir.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok git gel yaşadım, kafa yordum, bir türlü elektrik ve su çekme imkanı bulamadığım için sonunda -hazır biraz da indirime girmişken- bu şarjlı makineyi (Einhell hypresso) aldım.

Kargo bugün geldi, evde banyoda bir kovaya su doldurarak denedim. Döner başlıktaki bazı modlarda elimi acıtacak derecede basınç veriyor. İlk izlenimimde hayal kırıklığı yaşatmadı çok şükür :) Zaten kapalı garajda durduğu için aşırı kirlenemeyen aracımı yıkama konusunda bana yeterli geleceğini ümit ediyorum. İlk fırsatta aracı yıkayıp bir konu açarak detaylı bilgi vermeyi düşünüyorum…
Hayırlı olsun. Arkadaşım bu gün Karcherin kini alacaktı, ta ki batarya hariç satıldığını görünce vazgeçti, deneyim ve yorumunuzu bekliyorum, kendisi belki bu ürünü düşünebilir...
Bu arada kutu içeriğinde batarya mevcut mu?

Son düzenleme: