Hızlı Soru - Cevap

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #19,941

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Twisted pile havlular varken kesinlikle alınmaz, hele ki bu fiyatlara mümkün değil. Muadil GSM ve boyutta olursa yarısı veya 3/1 parasına anca yarar diyebilirim.
Bahsi geçen ürünün boyutu, GSM değeri ve fiyatı eş değer olarak sizin önereceğiniz havlu var mı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
https://ty.gl/as8d4d5eg2
Bu havlu alınır mı? Boyutu ve gsm olarak fiyatı çok iyi ithal ürünlere göre ancak kalitesini bilemiyorum
Bende var. Uzun süredir kullanmıyordum hav bırakıyor kaportada. Yarin kullanayım tekrar yorum yaparım, twisted havluyla kıyaslarım. Su emiciliği yanlış hatırlamıyorsam twisted havludan daha iyiydi . Ama yanlış yıkama ve kurutma işleminde bence diğerine göre daha hızlı deforme olabilir.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bahsi geçen ürünün boyutu, GSM değeri ve fiyatı eş değer olarak sizin önereceğiniz havlu var mı?

Markaya çok takılmaya gerek yok ama Purestar, Adams, LE veyahut biraz araştırma yapıp denenenler arasından yamaçlar vs. nin de kendi getirttiği ürünler de var şuan tam piyasada ne var bilemiyorum. Genelde 50x80 ebatta çok gidiyor ama ben hala 70x90 da diretiyorum. :smilex:

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Smartbee gereksiz pahalı. Ben çok ucuzken almıştım. Nasıl satıyorlar bu fiyatlara bilemiyorum. Yıkama eldivenleri çöp.,sakın almayın.
Havluyu boşverin fiyatı uçuk, ithal ürünler yarı fiyatı .Birde yerli firmalar, anlam veremiyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Smartbee gereksiz pahalı. Ben çok ucuzken almıştım. Nasıl satıyorlar bu fiyatlara bilemiyorum. Yıkama eldivenleri çöp.,sakın almayın.
Havluyu boşverin fiyatı uçuk, ithal ürünler yarı fiyatı .Birde yerli firmalar, anlam veremiyorum.
Bendede king dryer var 1 yıl olmamıştır alalı şuanda suyu hiç çekmiyor bazen deterjanlada yıkamıştım ama yinede o fiyatları kesinlikle haketmiyor purestar aldım sefa abiden mükemmel birşey

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bendede king dryer var 1 yıl olmamıştır alalı şuanda suyu hiç çekmiyor bazen deterjanlada yıkamıştım ama yinede o fiyatları kesinlikle haketmiyor purestar aldım sefa abiden mükemmel birşey
Bende de King dry var, zamanında indirimle çok iyi fiyata almıştım, yaklaşık 2 yıl kullandım, farklı ürün aldığım için kenarda duruyor ama en son 1 ay önce kurulama da denedim, hb bir araç için fazlasıyla da yetiyor.. Atıp çekiyorsun su kalmıyor.. her zaman mikrofiber şampuanla yıkadım, hiçbir zaman sorun yaşamadım, Forum da bununla alakalı konularda var. En kalitelisi de olsa düzgün yıkanmadığında yada şampuan dan kaynaklı yada koch chemie pw tarzı ürün sonrası hangi havluyu kullanırsanız kullanın su emiş gücünde zayıflama olacaktır..Bazen kullanımla yada bakımla alakalı da ürün performansı düşüyor sanırım..

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ustadlar bir sorum olacak, benim canon pro foam lance, ilk kullanima basladigimda kopuk ayari en yogun kisimda olmasina ragmen baya su gibi puskurtme yapiyor. Sanki bir tikaniklik var da kopuk uretemiyor gibi. Sonra vana ile braz oynayinca calkalayinca fln birden kopuk atmaya basliyor. Arada yine su atar gbi oluyor sonra tekrar kopuk atmaya basliyor. Bu sorunun sebebi nedir? Filtre de bir tikaniklik mj oluyor acaba ?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ustadlar bir sorum olacak, benim canon pro foam lance, ilk kullanima basladigimda kopuk ayari en yogun kisimda olmasina ragmen baya su gibi puskurtme yapiyor. Sanki bir tikaniklik var da kopuk uretemiyor gibi. Sonra vana ile braz oynayinca calkalayinca fln birden kopuk atmaya basliyor. Arada yine su atar gbi oluyor sonra tekrar kopuk atmaya basliyor. Bu sorunun sebebi nedir? Filtre de bir tikaniklik mj oluyor acaba ?
Hangi şampuan ve oranı kullanıdınız?

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Bugüne kadar kullanımı nasıl sağladın? Mesela ben foam lance ile işim bitince içini iyice duruluyorum sonrasında su doldurup su sıkıyorum ki içindeki kanallarda köpük kalıp zamanla tıkanma yapmasın diye. Bu şekilde kullanım yapmadıysan içinde belki sıkıntı yaratmış olabilir. Foam lance temizliğiyle ilgili videolar görmüştüm bi araştır istersen

Aliis

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
merhaba, koch chemie m3 hare gidericiyi rotary makinada nasıl uygulayabiliriz? Takip ettiğim bir youtube kanalında 600 devirde, paneli ısıtmadan makinayı ve süngeri geniş aralıklı uygulayarak sonuç alındığını gösterdi. Bir fikri olan var mıdır?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hangi şampuan ve oranı kullanıdınız?
Magifoam 1 lt ye 80 ml koydum bugune kdr hic sorun olmuyordu.

Bugüne kadar kullanımı nasıl sağladın? Mesela ben foam lance ile işim bitince içini iyice duruluyorum sonrasında su doldurup su sıkıyorum ki içindeki kanallarda köpük kalıp zamanla tıkanma yapmasın diye. Bu şekilde kullanım yapmadıysan içinde belki sıkıntı yaratmış olabilir. Foam lance temizliğiyle ilgili videolar görmüştüm bi araştır istersen

bugune kadar foamlancedeki sampuan bitince vana da en cok su veren kisma getirip bir miktar da oyle basiyordum. Icine temiz su koyup bastigim hic olmadi. Dediginz gbi muhtemelen sampuan tikanikligi dolayisi ile sorun yasiyorum.