Selamlar, 2016 benzinli Tucson aracım için k&n kutu içi filtre almayı düşünüyorum. Performans anlamında çok etkilediğini yazıyorlar forumlara. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Vw marka aracımda kullanıyorum bende kutu içi k&n. Performans olarak hissedeceğiniz düzeyde bi katkısı olmayacaktır. Bana göre artısı her bakımda filtre değiştirmek yerine K&n alıp 3-4 bakımda parasını çıkarması. Tabi birde motorun daha rahat hava alması
Selamlar, 2016 benzinli Tucson aracım için k&n kutu içi filtre almayı düşünüyorum. Performans anlamında çok etkilediğini yazıyorlar forumlara. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Performans olarak hissedilir bir katkısı kesinlikle yok; Ancak aracın biraz daha rahat hava aldığı kesin, özellikle sıcak yaz günlerinde bu değişimi fark ettim.
Merhabalar hemen hemen her yıkamadan sonra polytop maxiumus kullanıyorum. Elimdeki ürün bitmek üzere varsa yerine kullanabileceğim daha iyi bunu kullan dediğiniz hızlı cila tavsiyesi alabilir miyim? Ya da aynı üründen devam mı edeyim ?
carpro hydro2 touchless, beyaz aracımda kullanıyorum, polytopa göre pahalı ancak bilt hamber alkali snow foam ve temaslı cilasız ph nötr şampuan ( Farklı markalar kullanıyorum)4-6 defa yıkama, rize yağışları, kapalı otopark, gibi şartlarda ortalama 3 ay kalıcılığı var. araç ıslak iken seyreltilmiş olarak her panele2-3 fıs hemen tazyikli su ile durulama şeklinde pratik kullanımı var.
Merhaba. Şarjlı basınçlı yıkama ürünün ucuyla uyumlu foam lance mevcut. İnternette buna uygun video göremedim. Bu aletin basıncı mjjc foam lanceden köpük almaya yeter mi?
Merhaba. Şarjlı basınçlı yıkama ürünün ucuyla uyumlu foam lance mevcut. İnternette buna uygun video göremedim. Bu aletin basıncı mjjc foam lanceden köpük almaya yeter mi?
Eskiden ucuzdu ben kenarsız 1000 gsmlik aldım ilk başlarda iyiydi sonradan iyi su çekmemeye başladı muhtemelen benim hatamdan kaynaklı ama şuanda baktığımda çok pahalı olmuş ben tavsiye etmem purestar klin work stuff gibi markalara bakabilirsiniz.
Merhaba, detay deposundan aldığım k2 seramik kaplamayı bugün uygulamak için hazırlamdım ancak ürün donmuş, satıcıda telefonu açmıyor ne yapılabilir böyle bir durumda.
Satıcı arkadaş döndü telefonuma bir firma görüşmesindeymiş cok nazik ve ilgili biri hemen ürünü yenisiyle değiştiricek sağolsun güzel bir deneyim oldu benim için
Eskiden ucuzdu ben kenarsız 1000 gsmlik aldım ilk başlarda iyiydi sonradan iyi su çekmemeye başladı muhtemelen benim hatamdan kaynaklı ama şuanda baktığımda çok pahalı olmuş ben tavsiye etmem purestar klin work stuff gibi markalara bakabilirsiniz.
Merhaba, detay deposundan aldığım k2 seramik kaplamayı bugün uygulamak için hazırlamdım ancak ürün donmuş, satıcıda telefonu açmıyor ne yapılabilir böyle bir durumda