Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #20,441
Ben bu havlunun aynısından başka bir satıcıdan aldım. Hatta bunun cam göbeği (cyan) rengi gibi olanı da var.
İade ettim, başka da birşey demeyeyim :)
Ben açikca yazayim bu mavi ve turuncu renkli bezler piyasa ya nasil girdi bilmiyorum ancak nerdeyse bütün detay sitelerinde var ürün fena degil ancak iplik cikiyor sürekli birde karisim orani nedir bilemedim wizard Marlin e cok benziyor mavi olan renk.

Yani Purestar veya Klin in yanina ikincj bir ek havlu olarak dusunulebilir.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
merhaba arkadaşlar tahmini olarak 2020 sonu 2021 başı gibi bilt hamber kill almıştım, kullanmadığım kısım kutusunda duruyor, kilerde muhafaza edildi. bunu kullanmamda bir sakınca var mıdır acaba?

Caglarleon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba nanolex deri ve alcantara içinde kullanılıyor ekstra olarak pol star almanıza gerek yokNanolex yoğun kıvamlı bir ürün 1/1 arıtılmış su ile sulandırıp kullanabilirsiniz..Koruma ürünü kullanmanız yararınıza olur ,özellikle araç kapalı garaj aracı değilse kesinlikle kullanın.Uv koruması ve uygun fiyatıyla K2 satinayı tavsiye ederim koruma olarak matt bitişlidir eğer parlak görünüm sevmiyorsanız tabi.Parlak görünüm seviyorsanız konsolda ürün tavsiyesi yaparız duruma göre.Aracın iç aksamları çok kirli değilse ağır bir işlem gerekmiyorsa interior cleaner rutin temizlikte işinizi görür.
Aracım kapalı garaj aracı ve parlak görünüm sevmiyorum. Bu durumda sadece nanolex yeterli olur diye anladım. Bu arada nanolex konsantre ürün diye biliyordum kullanırken birebir sıvılaştıracağım sanırım. Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Kova ile yıkamada tavsiyeniz nedir?

Flowey EV12 Ph Nötr Şampuan
Fireball Shampoo
Valet Pro Concentrated Car Wash

veya başka marka seçenek öneriniz varsa da fikrinizi beklerim. F/P olması tek kriter :)

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Fireball Shampoo

veya başka marka seçenek öneriniz varsa da fikrinizi beklerim. F/P olması tek kriter :)
Flowey kullanıyorum.
Sıvı bir ürün, yoğun değil. Korumaya ,wax ve cilaya kesinlikle dokunmaz. 10 lt suya 90 ml kullanıyorum. Kayganlığı fena değil. Memnunum. Ürünü 5 lt bitirdim, şimdi aynı üründen devam ettim.
Valet ph dengeli diyor, korumaya ellermi bilmiyorum.
Hem ön yıkamada hemde temaslı yıkama için K2 belayı tavsiye eden @mirafiori arkadaşımızda vardı forumda. Görüşlerini alabilirsin onunda.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

Fireball Shampoo

Hepsi çok güzel ürünler :)
Valet Pro Concentrated Car Wash yazın kullanmanız daha güzel olur daha soft kalıyor
Fireball konsantre oranı çok yüksek onun için az koysan kayganlığı az geliyor çok koysan korumayı zedeliyor
Flowey EV12 konsantre oranı düşük olduğu için diğerlerine göre daha çabuk bitiyor az koyarsanız temizlemesi zayıf kalıyor.
Deneyimlerimi belirttim tercih yapabilirsiniz aralarında. Harici olarak k2 bela yazları ön yıkamada da etkili yaz ve kış kova yıkamasında iş görür bir ürün onu da araştırabilirsiniz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu sprey başlığı nasıl çıkartabilirim bilen varmı yarım saattir başlığı cıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor bir türlü içindeki ürün bitmek üzere başlığın atımı çok iyi kullanmaya devam etmek istiyorum ama bi türlü çıkartamadım.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Flowey kullanıyorum.
Sıvı bir ürün, yoğun değil. Korumaya ,wax ve cilaya kesinlikle dokunmaz. 10 lt suya 90 ml kullanıyorum. Kayganlığı fena değil. Memnunum. Ürünü 5 lt bitirdim, şimdi aynı üründen devam ettim.
Valet ph dengeli diyor, korumaya ellermi bilmiyorum.
Hem ön yıkamada hemde temaslı yıkama için K2 belayı tavsiye eden @mirafiori arkadaşımızda vardı forumda. Görüşlerini alabilirsin onunda.
K2 Bela sanırım her yerde satılmıyor gibi.

Flowey inde konsantre oranı yüksek olması da iyi.

Konsantre oranı yüksek olanlar vazgeçilmezim.:)

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hepsi çok güzel ürünler :)
Valet Pro Concentrated Car Wash yazın kullanmanız daha güzel olur daha soft kalıyor
Fireball konsantre oranı çok yüksek onun için az koysan kayganlığı az geliyor çok koysan korumayı zedeliyor
Flowey EV12 konsantre oranı düşük olduğu için diğerlerine göre daha çabuk bitiyor az koyarsanız temizlemesi zayıf kalıyor.
Deneyimlerimi belirttim tercih yapabilirsiniz aralarında. Harici olarak k2 bela yazları ön yıkamada da etkili yaz ve kış kova yıkamasında iş görür bir ürün onu da araştırabilirsiniz
K2 bela ve Fireball o zaman bana daha yakın olan. Fireball çok kullanınca korumaya zarar vermesini anlayamadım. Ph dengeli gibi yazıyor, satıcı da öyle demişti.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba
Bugün yoğun bi aradan sonra güneşli hava görünce aracımı yıkadım. Ancak yıkama sonrası detaylı inceleyince aracımın kaputunda minik minik birkaç adet taş sekmesinden kaynaklı boya kalkması mevcut. Aracım beyaz renk, taş sekmesinden kaynaklı boya kalkması dediğim durumu az çok anlamışsınızdır.
İnternette baktığımda çelik rötuş tarzı işlem uygulayanlar var, kesinlikle experde çıkmaz vs deniyor.
Aramızda bu işlemi yaptırıp tecrübe eden veya yaptırmayı düşünüpte fikir sahibi olan arkadaşlarımız varmı? Kararsız kaldım böyle bi işlem yaptırmak ne kadar sağlıklı olur, yaptırmasam o taş izleri zamanla büyürmü bilemedim.
İlerki zamanda kaput ve farlara da ppf düşünüyorum bu tür durumla daha fazla karşılaşmamak için

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Herkese merhaba
Bugün yoğun bi aradan sonra güneşli hava görünce aracımı yıkadım. Ancak yıkama sonrası detaylı inceleyince aracımın kaputunda minik minik birkaç adet taş sekmesinden kaynaklı boya kalkması mevcut. Aracım beyaz renk, taş sekmesinden kaynaklı boya kalkması dediğim durumu az çok anlamışsınızdır.
İnternette baktığımda çelik rötuş tarzı işlem uygulayanlar var, kesinlikle experde çıkmaz vs deniyor.
Aramızda bu işlemi yaptırıp tecrübe eden veya yaptırmayı düşünüpte fikir sahibi olan arkadaşlarımız varmı? Kararsız kaldım böyle bi işlem yaptırmak ne kadar sağlıklı olur, yaptırmasam o taş izleri zamanla büyürmü bilemedim.
İlerki zamanda kaput ve farlara da ppf düşünüyorum bu tür durumla daha fazla karşılaşmamak için
Çelik rötuş da normal rötuşa göre belirginlik biraz daha az gibi. İyi bir yerde yaptırılabilir. Bazı detailing yerleri de rötuş işlerine bakıyor diye biliyorum.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Bu sprey başlığı nasıl çıkartabilirim bilen varmı yarım saattir başlığı cıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor bir türlü içindeki ürün bitmek üzere başlığın atımı çok iyi kullanmaya devam etmek istiyorum ama bi türlü çıkartamadım.
ValetPro başlıkları gibi üstten hafif bastırıp çevirin