Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ADBL Hybrid Glass Cleaner yağmur kaydırıcı kullanan varmı memnunmusunuz fiyatı uygun geldi bana
Ürün guzel.denedim ben su iticilik fena degil normal bir cam su itici ile kiyaslamamak.lazim

Bunun litreliginin stok kalmadi cabuk tükendi stoklar.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilt hamber markasını türkiyeye formulax getiriyor sanırım, fiyatları biraz yüksek gibi ama konsantre oranları çılgınca. Auto wash 10 lt kova için 5 ml ürün öneriyor. Tavsiye eder misiniz acaba

Son düzenleme:

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
https://www.trendyol.com/adams-gara...a-p-227311797?boutiqueId=61&merchantId=542113
Tam bunu alıcam bi anda aklımı çelen başka bir ürün oldu
Aynı özellikler aynı boyut farklı marka tavsiye eder misiniz?
Cevaplar için şimdiden sağolun
Parlatan Adamlar 1200 GSM Turuncu DOUBLE TWİST Mikrofiber Çift Yüz Oto Kurulama Bezi 50x80 cm
Adam’s ı almanızı tavsiye ederim o 1200gsm turuncu ve mavi olan kurulama havlularını herkes kendi markasıyla satıyor fakat büyük ihtimalle hepsi aynı ip dökülmesi ve dikişlerinin açılması 4-5 yıkama sonrası özelliğini kaybetmesi gibi sorunları var

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bilt hamber markasını türkiyeye formulax getiriyor sanırım, fiyatları biraz yüksek gibi ama konsantre oranları çılgınca. Auto wash 10 lt kova için 5 ml ürün öneriyor. Tavsiye eder misiniz acaba
5ml. ürün ile ancak az kirli (hafif tozlu) araçta işe yaracaktır,

1 Litre bilt hamber şampuan için istedikleri rakam 1.680 lira., 500 ml. için 1.080 lira., bu fiyatlar bir şampuan için pahalı geçtim çok çılgın bir fiyat.,

Angelwax Superior Shampoo 500 ml. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

Nanolex Professional Shampoo 1 Lt. Nanolex Professional Shampoo 1L – PH Nötr, Konsantre Oto Yıkama Şampuanı – Boyakoruma.com – En İyi Detay Ürünleri

Nanolex Pure Shampoo 750 ml. Nanolex Pure Shampoo 750ml – PH Nötr Saf Araç Yıkama Şampuanı – Boyakoruma.com – En İyi Detay Ürünleri

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yaz-kış detay malzemelerinizi araçda tutuyor musunuz?
(Sıvı ürünleri) soğuktan ve aşırı sıcaktan, direkt güneş ışığından, rutubet/nem gibi etkenlerden korumalısınız, kışın —>don riski ve yazın —>sıcak hava ürünlerin raf ömrünü olumsuz etkiliyecektir.!

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu tür ürünler genelde kore menşeili oluyor ve kaliteleri de birbirine yakın olur. Arada markaya para vermiş olursun. Benim tavsiyem çok para vermekten ziyade @Adam’s Garage ile direk irtibat kurarak foruma özel daha uygun fiyata ürün satınalabilirsiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ogullcankaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu tür ürünler genelde kore menşeili oluyor ve kaliteleri de birbirine yakın olur. Arada markaya para vermiş olursun. Benim tavsiyem çok para vermekten ziyade @Adam’s Garage ile direk irtibat kurarak foruma özel daha uygun fiyata ürün satınalabilirsiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevabınız için teşekkür ederim

Tiggo8_01

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Arkadaşlar bu ürün tipi hoşuma gidiyor ancak bunu nasıl temizlerim aradaki dikişlere kir dolar mı hiç bilmiyorum. Bu tarz ürün kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
765,67TL 31%OFF | Chery Chery 8/Chery 8 Pro için araba paspaslar beş koltuklar 2022 2023 özel oto ayak pedleri otomobil kapak iç aksesuarları
765.67TRY 31% OFF|Chery Chery 8/Chery 8 Pro için araba paspaslar beş koltuklar 2022 2023 özel oto ayak pedleri otomobil kapak iç aksesuarları| | - AliExpress

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Maximus u seramik ve ppf üzerinde de kullanabilirsiniz 1.5-2 hafta dayanım sağlıyor pirouette biraz daha fazla dayanım sağladı kullandıktan sora dayanımını belirtirseniz sevinirim bende :)
Özet geçmek gerekirse hiçbir ürün seramik ve ppf in üzerinde kullanınca iddia ettiği süreye yaklaşamıyor bile. 2veya 3 yıkamada bir ek katman eklemek gerekir.
Polytop Maximus, cam üzerine uygulamada da uygun olur mu? Kaydırıcılık misali

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars wash mitt vardı bir zamanlar, şimdi piyasadan kalkmış sanırım. En az o kalitede beyaz eldiven var mı? Tamamen beyaz olması özellikle önemli çünkü eldivene yapışan en ufak kiri/noktayı görmek istiyorum. Klin wash mitt de aldım ama sırf bu sebepten kullanamıyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Meguiars wash mitt vardı bir zamanlar, şimdi piyasadan kalkmış sanırım. En az o kalitede beyaz eldiven var mı? Tamamen beyaz olması özellikle önemli çünkü eldivene yapışan en ufak kiri/noktayı görmek istiyorum. Klin wash mitt de aldım ama sırf bu sebepten kullanamıyorum
Kuzu postu dedikleri ürünlere bakabilirsiniz. Pek kaliteli gözükmüyorlar ama birkaç alternatif link bırakıyorum.
Dvx Premium Kuzu Postu Cila Ve Yıkama Eldiveni. Fiyatları ve Özellikleri
Araç Yıkama Eldiveni Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Oto Yıkama Eldiveni Yün (doğal Kuzu Postu) Fiyatları ve Özellikleri
https://ty.gl/13eflvtq5o

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara