Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstadlar Dewalt Dwp849x ile Dewalt DWP849X-QS araısdnaki fark nedir ?Yardımcı olur musunuz ?

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir fark yok QS de sadece Taban olculeri belirtilmiş 150/180/230 MM tabla ve ped kullanabilirsiniz diyor icinden 180 MM lik tabla cikiyor Keçe ile birlikte

Digerinde de 180 demis sadece ayni Tabla ve keçe bundan da cikiyor

İkisi arasinda hicbir fark yok :)

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Bir fark yok QS de sadece Taban olculeri belirtilmiş 150/180/230 MM tabla ve ped kullanabilirsiniz diyor icinden 180 MM lik tabla cikiyor Keçe ile birlikte

Digerinde de 180 demis sadece ayni Tabla ve keçe bundan da cikiyor

İkisi arasinda hicbir fark yok :)
hangisinin yeni model olduğu bilgisi var mı üstadım ?

SunS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhabalar, sitede yeniyim. Basınçlı köpük atan pompa yok elimde. Fakat aracıma temassız ön yıkama yapmak istiyorum. K2 bora ürününü seyreltip sprey şişesiyle uygulama yapabilir miyim

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu sekilde valetpro citrus prewash kullanabilirsiniz. El spreyi ile atabilirsinz fakat oldukca yorucu olur. En azindan ucuz bir ilaclama pompasi icierisine citrus prewash koyarsaniz o sekildr daha kolay olacaktir

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, sitede yeniyim. Basınçlı köpük atan pompa yok elimde. Fakat aracıma temassız ön yıkama yapmak istiyorum. K2 bora ürününü seyreltip sprey şişesiyle uygulama yapabilir miyim
Hoşgeldiniz, tabi ki sprey şişesiyle kullanabilirsin ama çok yorucu olur, sorun değilse kullanabilirsin.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende sizin gibi düşünüp k2 mixer şişesiyle ve slopes in şişesiyle 1-2 defa ön yıkama yaptım. Biraz yorucu oluyor bilginiz olsun, heleki yıkama işlemini petrolde yapıyorsanız spreyleme epey vakit aldığından insanlar size dik dik bakabiliyor. Bende yakın zamanda püskürtücü pompa almayı düşünüyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstad müsaadenle bir soru daha sorabilir miyim ; dewalt rotary yerine tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır ?

Fiyat araligi nedir hocam.

Stanley 1300W 180Mm Polisaj Makinesi https://amzn.eu/d/2gvMNH4

Bu makinayi şiddetle tavsiye ederim.2019 yilindan bu yana kullaniyorum 50/60 arac ta kullandim.ve hala kullanmaya devam ediyorum malzeme.kalitesi fena degil kafa kisminda Plastik kaucuk malzemede olsaymiş süper olurdu.

Üst segment makina düsünürsen

Makita CB 9237

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Selamlar, @Sefa46 @Fatih37 yorumlarınız için çok teşekkürler.

@Sefa46 hocam, fiyatların arasında bu kadar uçurum olması aslında kafamda büyük soru işaretleri oluşturuyordu. 6K nere 16K nere arasında 10K fark var ve insan ister istemez kime nasıl güveneceğini şaşırıyor. Bu işlerden anlayan biri olmadığım için de hangi fiyat normal anlayamıyorum ama sizin belirttiğiniz gibi ortalama 10-15 ise 6K olana hiç dönüp bakmamak lazım diye düşünüyorum. 6K diyen arkadaşın google puanı 4.8 onu da hiç anlayamadım.

@Berkay hocam sanırım beylikdüzü tarafında ben ise onun tam tersi olan tuzla tarafındayım :D Belki bu taraflarda yönlendirebileceği bildiği bir yer vardır diye umuyorum
Benim bildiğim Master Detailing var oranın işçiliğine kefilim :)
Aracınız sıfırsa farklı koruma opsiyonlarını da değerlendirmelisiniz.

Domi

Acemi Detaycı
Üye
Herkese merhaba, bir süredir ara verdiğim detailing serüvenine sıfır araç almamla beraber tekrar devam etmek istiyorum. Bursa'da uygulama merkezi önerisi olan var mıdır acaba?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar dostlar, smartbee babbapack hepsiburada üzerinden 808 TL'ye geliyor, Mantıklı mı sizce yoksa farklı markalara mı bakmalıyım.
40x60 havlu eldiven ve dandik cam bezine bence fazla purestar duplex twist towel 45x75, purestar yıkama eldiveni ve cartainer carbonfaser bezle hemen hemen aynı paraya gelicektir en azından kaliteli malzemeleriniz olur

optimur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
40x60 havlu eldiven ve dandik cam bezine bence fazla purestar duplex twist towel 45x75, purestar yıkama eldiveni ve cartainer carbonfaser bezle hemen hemen aynı paraya gelicektir en azından kaliteli malzemeleriniz olur
purestar duplex twist towel 45x75 için bakındım fakat bilindik alışveriş sitelerinin hepsinde tükenmiş, diğerleri güvenilir mi bilmiyorum? sizin önerebileceğiniz bir site var mıdır?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
purestar duplex twist towel 45x75 için bakındım fakat bilindik alışveriş sitelerinin hepsinde tükenmiş, diğerleri güvenilir mi bilmiyorum? sizin önerebileceğiniz bir site var mıdır?
Buradan yazin.nereden.alacaginizi.biz.yönlendirelim sizi hocam www.mikrofibermarket.com. dan direk alabilirsiniz zaten Distribütor kendileri.