Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #20,601
gecen yıl ocak ayında karcher türkiyenin yaptıgı kampanyadan k7 compact almıstım 2300tl gibi bir fiyata basıncından çok memnunum 10 metre gri hortumunun olması bi kalabalıgıda yok portatif lakin fiyatı 17binlerde ama alacaksanızda k5 ve üzerini almanızı tavsiye ederim su soğutmalı motorlu oluyor almadan baya bi arastırmıstım
Benimde bi aralar alma düşüncem vardı çoğunlukla f/p olarak nilfisk core 130 veya 150 modelini öneriyorlardı almak isteyenler onada bakabilir

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
arkadaşlar selam. kısa süre içinde basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. kararsız kaldığım baz yerler var sizlere fikir danışmak istedim.

karcher k2 ve bosch aquatak 110 yaklaşık 2800-3000 tl
karcher k3 4 binlere yaklaşıyor ve muadili aquatak 120 daha makul bir seçenek olarak görünüyor. k2 ve aqt 110 ile 500tl bir fiyat farkı var.
nilfiks 130 ise hem yukarıdaki makinelerden daha güçlü oluşu hem de hepsiburada 3000tl'ye satılmasıyla en mantıklı seçenek. ancak nilfiks için foam lance ve kireç filtresi gibi yedek parçaları bulmak karcher ve bosch kadar kolay değil gibi görünüyor.

sizlerden kullanımlarınız ve tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiye bekliyorum. teşekkürler :)
gecen yıl ocak ayında karcher türkiyenin yaptıgı kampanyadan k7 compact almıstım 2300tl gibi bir fiyata basıncından çok memnunum 10 metre gri hortumunun olması bi kalabalıgıda yok portatif lakin fiyatı 17binlerde ama alacaksanızda k5 ve üzerini almanızı tavsiye ederim su soğutmalı motorlu oluyor almadan baya bi arastırmıstım
tavsiye için teşekkür ederim her konuda olduğu gibi bu sefer de çareyi @Sefa46 abimde bulduk. kendisinden bosch aquatak 130 aldım.hakkı kesinlikle ödenmez. hem foruma hem de bana sağladığı destekten ötürü kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

foam lance olarak ise forumda da epey tavsiye edilen bear force'u tercih edeceğim.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Eğer uzun süredir yıkanmadıysa veya yoğun bir kir varsa normal
Bu seramiğin su iticilik seviyesine göre de biraz değişebilen bir durum
Diğer bir ihtimal ise seramiğinizin su iticiliği zayıflamış olabilir, bu durumda aracı asidik şampuan ile yıkayıp demir tozu temizliği gerekirse tar remover ile geçip üzerine seramik bakım ürünü( wet coat, carpro reload vs gibi) kullanarak destekleyin
Uzun yol kiri ve Antalyada geçen hafta yağan hafif çamurumsa yağmur kalıntıları mevcut. Uzun yol öncesi Fireball Pirouette desteklemiştim.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Stark markası biri ph nötr ve biri güçlü olmak üzere iki farklı demir tozu temizleyici çıkarmış. Nötr olan T46, güçlü olan T44 olarak geçiyor. Linklerini bırakıyorum.

Not: Ürün konsantre değil. Kullanıma hazır

Stark Premium Stark T44 Iron Remover Ph Nötr Güçlü Demir Tozu Sökücü 1 Lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

https://www.hepsiburada.com/stark-premium-t46-iron-cleaner-ph-notr-demir-tozu-sokucu-1-lt-p-HBCV0000409YW1?magaza=TAŞDEMİRDETAİLİNG&&wt_gl=cpc.6817-Oto.pmax.camp20484935164adgr000000&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8v7Z6ou8hAMVS69oCR1qlAUnEAQYASABEgIY0fD_BwE&gclsrc=aw.ds

Aramızda kullanan veya fikri olan var mı acaba? K2 roton şu an bilinen en fiyat performans ürünü ancak bu ürün de fiyatından dolayı göz kırpıyor fakat işini iyi yapması önemli.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stark markası biri ph nötr ve biri güçlü olmak üzere iki farklı demir tozu temizleyici çıkarmış. Nötr olan T46, güçlü olan T44 olarak geçiyor. Linklerini bırakıyorum.

Not: Ürün konsantre değil. Kullanıma hazır

Stark Premium Stark T44 Iron Remover Ph Nötr Güçlü Demir Tozu Sökücü 1 Lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

https://www.hepsiburada.com/stark-premium-t46-iron-cleaner-ph-notr-demir-tozu-sokucu-1-lt-p-HBCV0000409YW1?magaza=TAŞDEMİRDETAİLİNG&&wt_gl=cpc.6817-Oto.pmax.camp20484935164adgr000000&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8v7Z6ou8hAMVS69oCR1qlAUnEAQYASABEgIY0fD_BwE&gclsrc=aw.ds

Aramızda kullanan veya fikri olan var mı acaba? K2 roton şu an bilinen en fiyat performans ürünü ancak bu ürün de fiyatından dolayı göz kırpıyor fakat işini iyi yapması önemli.
Stark markası fason bildiğim kadarıyla slopes in doldurma ürünleri yerli valetpro imajıyla piyasaya girdi :) Bu üründe Slopes W10 nun doldurması bence .Kötüdür diyemem kullanmadığım için.Roton iyidir macera aramaya gerek yok bence .

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Yıkama kovası tavsiye mi var mı? Grid guard da düşününce en mantıklısı Fireball kovası mı oluyor?
Aslında fiyatları niye bu kadar uçuk bilmiyorum ama aynı kalitede normal ucuzluk pazarındaki kovalar 60-70₺ civarı üzerine logo basıp içine plastik grid guard koyup 500-600₺ yazıyorlar sebebini anlayamadım yok mu şunu üretebilen yerli firma :(

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aslında fiyatları niye bu kadar uçuk bilmiyorum ama aynı kalitede normal ucuzluk pazarındaki kovalar 60-70₺ civarı üzerine logo basıp içine plastik grid guard koyup 500-600₺ yazıyorlar sebebini anlayamadım yok mu şunu üretebilen yerli firma :(
Var ama bir ara forum icin fiyat alayim dedim Fireball la yarisiyordu fiyat malesef.:ahhh:

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Vallahi öyle. Grid guardsız da yükseğe satıyorlar, 700-800TL ler hava da uçuyor. Aynısının logosuzu yarı fiyatı olacağı aşikar.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhaba,

Aracım için yeni lastik arıyorum ancak lastikler hakkında pek bir bilgim yok. Lastik ölçümü olarak 205/55/16'e ihtiyacım var. Biraz araştırdıktan sonra Hankook Ventus Prime 4 K135 modelini keşfettim. Bu lastiği kullanan veya önerisi olan var mı acaba?

Ayrıca, 2000₺'ye kadar yaz lastiği önerilerinize açığım. Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
Semperit Speed Life 3 piyasada bulabileceğiniz F/P olarak en iyi lastiklerden biridir, Hankook, Nexen, Falken, Barum, Kumho, Debica, Kormoran, Dayton, Laufenn, Petlas, Lassa, Sava vs…markalardan çok daha kaliteli bir lastik markasıdır. Türkiye’de pek bilinmese de Avrupa da çok bilindik ve tercih edilen bir markadır. Continental ‘in bünyesinde olan Avusturyalı bir üreticidir. Semperit Speed-Life 3 205/55R16 91V