Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #20,901
Ön yıkama için kuru araca uygulayacağım bir şampuan arıyorum.Aracimda bir koruma yok.Mumkunse 5 lt lik alacağım.Fazla temas istemeden kirleri iyi söken birsey olması tercihim.Etrafimdan aldığım öneriler şunlar;
Magifoam
ValetPro combo 2
sizlerinde yorumunu almak isterim.
Teşekkürler.
ben magifoam kullanıyorum cok memnunum

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kurulama bezi olarak smartbee 1300 gms bezim var ama 1 tane daha almak istiyorum sanki eskisi gibi emmiyor suyu artık,bulduğum bezler purestar dublex 1100 gsm ve
twisted double plus 1200 gms.Bu bezleri kullanan veya başka bez tavsiye eden arkadaşlar varmıdır ?Ayrıca iç mekan temizliği torpido vites etrafı için v.s bez tavsiyeleriniz varsa alabilirim yine

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kurulama bezi olarak smartbee 1300 gms bezim var ama 1 tane daha almak istiyorum sanki eskisi gibi emmiyor suyu artık,bulduğum bezler purestar dublex 1100 gsm ve
twisted double plus 1200 gms.Bu bezleri kullanan veya başka bez tavsiye eden arkadaşlar varmıdır ?Ayrıca iç mekan temizliği torpido vites etrafı için v.s bez tavsiyeleriniz varsa alabilirim yine
Purestar Dublex 1100 GSM (70x90) kullanıyorum çok memnunum tavsiye edebilirim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Purestar dublex twist towel 45*75 ve virtues twisted double plus 50*80 kullanıyorum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Purestar dublex 45x75 1100gsm kullanıyorum. Sedan insignia aracı çok rahat kuruluyor. Ama imkan varsa 70x90 almanızda fayda var. Yüzeyde koruma yoksa 45x75 yeterli gelmeyebilir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sugosu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar aracımda gyeon seramik kaplama var.

sorunum şu ki araç yüzeyi hiç kaygan değil.suyu,tozu aşırı tutuyor.normal bir araç 10 günde kirleniyorsa benimki 3. gün tozlanıyor kapalı otoparkta olmasına rağmen.

bunu önlemem için bir malzeme vb varmı,veya öneriniz ne olur acaba ?

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar aracımda gyeon seramik kaplama var.

sorunum şu ki araç yüzeyi hiç kaygan değil.suyu,tozu aşırı tutuyor.normal bir araç 10 günde kirleniyorsa benimki 3. gün tozlanıyor kapalı otoparkta olmasına rağmen.

bunu önlemem için bir malzeme vb varmı,veya öneriniz ne olur acaba ?
deturner wet coat gözlemlediğim kadarıyla diğer wet coatlara göre az toz tutuyor. 5 6 yıkamda bir uygulayabilirsiniz

leonidas07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bosch 135 var için bu ürün uyar mı kullanan oldu mu
Tendia 750 ML Kar Köpük Lance Için BOSCH AQT EA110 UA125 Araba Basınçlı Yıkama Sabun Köpük Jeneratörü Ile Ayarlanabilir Püskürtme Memesi Kar Köpük Borusu https://amzn.eu/d/3LCFB9V
https://www.amazon.com.tr/DANCINGBO...se&keywords=dancingboar&qid=1711043563&sr=8-1 bunu almıstım amazondan henüz kullanamadım amaizlediğim kadarıyla çok iyi iş yapıyor.MJJC canon clasicte kullanıyorum karcher k7 compacta memnunum mjjc okadar para vermektense bu ürün fiyat performans ürünü yanlış bilmiyorsam mjjcyle aynı fabrikada üretiliyor dancingboar

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
https://www.amazon.com.tr/DANCINGBOAR-Geliştirilmiş-Tabancası-Bağlantılı-Ayarlanabilir/dp/B0BGXTD5FB/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZzqlcWMe7aeV-G8vLG_4bdNyUlle6LohHYiY621lnqvGjHj071QN20LucGBJIEps.GamgUhU9gob6pqajkEs0CzemxmaLiWu1vy3wn2mPeec&dib_tag=se&keywords=dancingboar&qid=1711043563&sr=8-1 bunu almıstım amazondan henüz kullanamadım amaizlediğim kadarıyla çok iyi iş yapıyor.MJJC canon clasicte kullanıyorum karcher k7 compacta memnunum mjjc okadar para vermektense bu ürün fiyat performans ürünü yanlış bilmiyorsam mjjcyle aynı fabrikada üretiliyor dancingboar

https://amzn.eu/d/3AYfWN1
Bu ürünü sipariş verdim hocam

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben polisaj işlerinden anlamam bende ilk defa gördüm şaşırdım foruma sorayım dedim illaki bilen vardır diye kimse cevap vermedi galiba herkes ilk defa görüyor
Normalde boyle bir islemi yapmayiz 15 nci yila girmek uzereyim detailing te tahminim keçeyi islatmak icin kullaniyor ayrica kullandigi ürün seramik degil Quik Detailer yüzey temizleyici kullandigi pasta yi yumusatmak veya kurutmamak.icin olabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Normalde boyle bir islemi yapmayiz 15 nci yila girmek uzereyim detailing te tahminim keçeyi islatmak icin kullaniyor ayrica kullandigi ürün seramik degil Quik Detailer yüzey temizleyici kullandigi pasta yi yumusatmak veya kurutmamak.icin olabilir.
anladım abi teşekkür ederim bende bilmediğim için sordum merak ettim öyle görünce teşekkürler bilgilendirici yanıtın için