Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yeni üyeyimde herkes bir sefa beye teşekkür edip duruyor.profili de kapalı.hangi firma acaba satış linki vb var mı ? :)
Bu olayı ben de merak ediyorum forumda baktım ama bulamadım
O aranan kisi benim :terlisırıtan:

Dostlar herhangi bir firma vs degilim sizler gibi bende detayciyim Elimde yiginla urun var olanlardan soran olursa paylasiyorum durum bundan ibaret :)

Forumun cogunluguyla aldigim ve verdigim ürünler oldu.

Sağolsun ürün konusunda ve paylasiminda @Murat abinin de payi büyüktür.

Dirk41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Herkese merhaba aranıza Adana'dan katılmaktayım, hobi olarak detailing ile ilgileniyorum. İki aracım var beyaz megane3 ve füme mk3 leon. Araçlarıma detaylı bir dış bakım yapmak istiyorum. K2 pro roton demir tozu temizliği ardından soft99 kil temizliği yapıp sonrasında soft99 fusso koyu renk wax uygulaması yapmayı planlıyorum. Sizce bu ürünler ve sıralama nasıl? Kil sonrası kılcal çizik olur diye biliyorum fakat pasta için uygulama makinem yok bu yüzden yapamayacağım ya da elle uygulama yapmalı mıyım sizce? Bu işlemler sonrası aracımda hem fussoyu korumak hemde güzel bir parlaklık olsun istiyorum. 3D final touch ve auto finesse finale ürünlerim var fakat yeterli parlaklığı vermeyeceklerini düşünüyorum. Su iticilik kısmını fusso halledecektir fakat parlaklık için cila önerilerinizi bekliyorum.

Sweap07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
merhabalar;
Flowey EV11 Parlatma Cilası Brilliant Wax 1L
Bu urunu kullanan varmidir ? Yikama sonrasi islak kullanim icin sanirim tecrube eden var ise yardimci olabilirmi

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaslar selam,
Benım aracın on camda bi tas catlagı olustu istanbul içi cam mını onarım yapan yer onerısı olan varmı?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Mayonezle pasta cila olurmu diye deneyen arkadaşa benziyo fotodaki var instagramda birtane.Hatrı sayılırda müşteri kitlesi var :gulumsemex:
evet abi bu abimiz o abi. müşteri kitlesi çok fazla maşallah. zamanında öyle şeyler denesede şuanda işçiliği güzel duruyor tabi dıştan görünen o. mikron degerleri ne kadar düşmüştür vs onlarada bakmak lazım

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
evet abi bu abimiz o abi. müşteri kitlesi çok fazla maşallah. zamanında öyle şeyler denesede şuanda işçiliği güzel duruyor tabi dıştan görünen o. mikron degerleri ne kadar düşmüştür vs onlarada bakmak lazım
Atletle araba kuruluyor tuhaf tuhaf şeyler deniyor milletin aracında :sırıtan1:

Sugosu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
O aranan kisi benim :terlisırıtan:

Dostlar herhangi bir firma vs degilim sizler gibi bende detayciyim Elimde yiginla urun var olanlardan soran olursa paylasiyorum durum bundan ibaret :)

Forumun cogunluguyla aldigim ve verdigim ürünler oldu.

Sağolsun ürün konusunda ve paylasiminda @Murat abinin de payi büyüktür.
Koptum yalnız :)) forumun robin hood u gibi zenginden alıp fakire veren birisi gibi olmuşsunuz :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Koptum yalnız :)) forumun robin hood u gibi zenginden alıp fakire veren birisi gibi olmuşsunuz :)
Tesekkurler hocam :) Valla Forumdan önce Meguiars la takiliyorduk ne guzel 10/15 kalem sabit malzemem vardi forumla tanistik 100 kalemden fazla urun oldu :terlisırıtan:

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Arkadaşlar foamula 1 şampuanlarda ambalaj değişikliği mi oldu. 5 litrelik aldım geçen yıl aldığımdan farklı bidon ve yapıştırmalar.

RMO-NX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar foamula 1 şampuanlarda ambalaj değişikliği mi oldu. 5 litrelik aldım geçen yıl aldığımdan farklı bidon ve yapıştırmalar.

RMO-NX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ambalajlar değişti valetpro ürünlerinde ama sadece etiket değişti bidonlarında bir farklılık göremedim ben

dmnebbkr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar benzinlikte araç yıkarken yıkama kovasına şampuan döküp damacanadan(10lt) su koyuyorum ama tazik olmadığı için şampuan homojen dağılmıyor kovaya ve köpük yeterli olmuyor. Sizin yönetiminiz nedir bu durumda? Benzinlikte tazikli su kovayı uçuracak kadar güçlü

RealBTest

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba wax almayı düşünüyorum, ama bu soft99, tito ceramic wax veya tonyin gibi sentetik sitemiyorum. Swiss wax gibi arayış içindeyim Tr de olmak zorunda değik Yurt dışı imkanım var getirebilir veya getirte bilirim. Aklımda bir kaç marka var ama yönlendirme olamasın diye örnek bir marka verdim. Fikirlere acığım

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar benzinlikte araç yıkarken yıkama kovasına şampuan döküp damacanadan(10lt) su koyuyorum ama tazik olmadığı için şampuan homojen dağılmıyor kovaya ve köpük yeterli olmuyor. Sizin yönetiminiz nedir bu durumda? Benzinlikte tazikli su kovayı uçuracak kadar güçlü
Evde 5 litrelik pet şişeye şampuanlı su hazırlayıp götürüyorum kovaya dökmeden çalkalayarak köpürtüyorum benim sistem bu şekilde

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba wax almayı düşünüyorum, ama bu soft99, tito ceramic wax veya tonyin gibi sentetik sitemiyorum. Swiss wax gibi arayış içindeyim Tr de olmak zorunda değik Yurt dışı imkanım var getirebilir veya getirte bilirim. Aklımda bir kaç marka var ama yönlendirme olamasın diye örnek bir marka verdim. Fikirlere acığım
Vonixx serilerine göz atabilirsiniz native serisi sentetik olmayan hakiki carnauba wax içeriyor

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Kovaya şampuan ve suyu koyduktan sonra, tabancayı kovanın içine sok ve ucunu kovanın dibine yaklaştır tetiğe 5 sn ye basınca tazzik şampuanı aktifleşiyor ve su köpürmeye başlıyor. Taşarsada biraz taşsın önemli değil.
Tabancayı uzak tutarsan , üstüne başına sıçrar. Anlarsın zaten o esnada ne kadar daha tabancanın ucunu dibe götüreceğini, Köpürttükten sonra kalan otomat yıkama süresinide arabanda kullanırsın.
Ben böyle yapıyorum, şampuan en etkili bu şekilde aktifleşiyor. Kovam zarar görmedi.

ASF

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tito denemek amaçlı aldım silmesi çok kolay 2 hafta oldu dayanımı aynı durumda yüzey üzerinde hidrofobik etkisi anında çok oluyor sizin düşünceniz nedir dayanımı max ne kadar gidiyor ?